dimitrisak Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Παιδια καλησπερα....θα ηθελα να σας θεσω ενα ερωτημα....μπορω να εχω τον δισκο μου τον εξωτερικο συνδεδεμενο σε 2 pc ταυτοχρονα..?το ενα pc εχει windows 7 και το αλλο xp.....αν μπορουσαν και τα δυο να τον χειριζονται ταυτοχρονα θα ηταν καλητερα!ευχαριστω πολυ...
macabre_sunsets Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο. Εφόσν πάντως οι υπολογιστές σου είναι σε δίκτυο, μπορείς να κάνεις share τον δίσκο ώστε να έχεις ταυτόχρονη πρόσβαση και από τους 2 (ή περισσότερους) υπολογιστές.
basilis5 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 δεν ξερω λεω, αν ειναι usb ο δισκος και τον βαλεις με εναν ανταπροτα usb->ethernet πανω στο ρουτερ σου, δεν τον μετατρεπεις σε δικτυακο; ή αυτο ισχυει μονο για εκτυπωτες,σκανερς κλπ
dimitrisak Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 οταν λες σε δικτυο εννοεις απλα να παιρνουν απο το ιδιο modem ιντερνετ...ετσι?
macabre_sunsets Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 οταν λες σε δικτυο εννοεις απλα να παιρνουν απο το ιδιο modem ιντερνετ...ετσι? Λογικά, αμα παιρνουν internet από το ίδιο modem θα είναι σε δίκτυο.
dimitrisak Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 και share πως κανω?εγω ξερω μονο για εκτυπωτες και τετοια!
macabre_sunsets Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Διξι κλικ στον δίσκο, ιδιότητες και σε κάποια καρτέλα πρέπει να έχει επιλογή για sharing. Δυστυχώς δεν το έχω κάνει για να σου πω βήμα-βήμα τι να κάνεις, αλλά πιστεύω θα βγάλεις άκρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.