Προς το περιεχόμενο

Winbank direct δωρο προπληρωμένη κάρτα 50 ευρώ webuy

beez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ευχαριστω και τους 3 για τις πληροφοριες. Εχω winbank ρε beez εδω και 3 χρονια σχεδον, και σχεδον ολα τα κανω με το web banking. Επισης το οτι διαλεξα την winbank τοτε, το εκανα μετα απο μεγαλη ερευνα αγορας ηταν η καλυτερη σε ολα. Απλα ρωτησα να δω που ειναι η ευκαιρια περα απο το 50αρικο γιατι οπως το ειπες υπηρχε και κατι αλλο. Ειναι λοιπον τα επιτοκια. Οκ. Και με αυτα ψαγμενος ειμαι. Αλλα πλεον παντου χωμα ειναι - δεν ειναι ιδιαιτερος λογος να τα πας σε μια συγκεκριμενη πλεον για τον τοκο.

Πριν 2-3 χρονια φιλε katcos ηταν 3% της eurobank χωρις προθεσμιακη. Εχω ανοιξει και τετοιον. Με το που ηρθε η κριση (οχι μεχρι πριν 4-5 μηνες που λες) τουλαχιστον εδω και 1 -1.5χρονο δηλαδη, το 3% γειωθηκε σταδιακα, αστα τα, τα ξερω...

Πριν 2-2.5 χρονια η εθνικη εδινε 5.5% καθαρο για προθεσμιακη 3 μηνων! Μετα αρχισε η κατρακυλα!

Δημοσ.

περνεις τα 3 χιλιαρικα σου (δυστυχως ειναι προαπαιτουμενο) τα πας στην πειραιως- κανεις μια προ8εσμιακη βδομαδας- αφου ανυσηχεις κιολας για το ποια τραπεζα θα κλεισει τα περνεις πισω στη ληξη της βδομαδας και πας αλλου και σου μενει μια προπληρωμένη καρτα 50 ευρω.

Είσαι σίγουρος οτι :

-μπορείς να το κάνεις αυτό χωρίς ''πέναλτι''

-μπορείς να κρατήσεις την προπληρωμενη μετά την ανάληψη των χρηματων ;

Ευχαριστω και τους 3 για τις πληροφοριες. Εχω winbank ρε beez εδω και 3 χρονια σχεδον, και σχεδον ολα τα κανω με το web banking. Επισης το οτι διαλεξα την winbank τοτε, το εκανα μετα απο μεγαλη ερευνα αγορας ηταν η καλυτερη σε ολα. Απλα ρωτησα να δω που ειναι η ευκαιρια περα απο το 50αρικο γιατι οπως το ειπες υπηρχε και κατι αλλο. Ειναι λοιπον τα επιτοκια. Οκ. Και με αυτα ψαγμενος ειμαι. Αλλα πλεον παντου χωμα ειναι - δεν ειναι ιδιαιτερος λογος να τα πας σε μια συγκεκριμενη πλεον για τον τοκο.

Πριν 2-3 χρονια φιλε katcos ηταν 3% της eurobank χωρις προθεσμιακη. Εχω ανοιξει και τετοιον. Με το που ηρθε η κριση (οχι μεχρι πριν 4-5 μηνες που λες) τουλαχιστον εδω και 1 -1.5χρονο δηλαδη, το 3% γειωθηκε σταδιακα, αστα τα, τα ξερω...

Πριν 2 χρονια η εθνικη εδινε 5.5% για προθεσμιακη 3 μηνων! Μετα αρχισε η κατρακυλα!

Δεν λέω για το Μεγάλο Ταμιευτήριο της Eurobank (που έχεις δικιο ) αλλά για τον LIVE : http://www.eurobank....mid=814&lang=gr

το Μεγάλο Ταμιευτήριο ξεκίνησε με 3% και τώρα είναι 0,75....

ο Απλός καταθετικός 0,10% !!!

και ο Live πάνω από 2999 έχει 2%

• Moderators
Δημοσ.

Δεν λέω για το Μεγάλο Ταμιευτήριο της Eurobank (που έχεις δικιο ) αλλά για τον LIVE : http://www.eurobank....mid=814&lang=gr

Οκ, δεν τον ηξερα αυτον! Νομιζα οτι ελεγες για το μεγαλο ταμιευτηριο.wink.gif

Το τελειωσαμε σχεδονtongue.gif

Εχει δωσει το λινκ ο beez πριν καμια ωρα! wink.gif

Δημοσ.

Έχω λογαριασμό προθεσμιακής κατάθεσης στην Πειραιώς και είχα κάνει τότε που τον άνοιξα αίτηση για e-banking.

Μου είχαν δώσει λοιπόν userID και ένα φάκελο με το pin.

Το θέμα είναι ότι δεν ασχολήθηκα απο τότε (πάνε κανα δυό χρόνια) και δεν ενεργοποίησα τον λογαριασμό e-banking.

Βλέποντας τό thread έψαξα και βρήκα τα χαρτιά αλλά βλέπω ότι έχει απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός για λόγους ασφαλείας (διότι δεν τον ενεργοποίησα ποτέ). Αύριο πρωί-πρωί τηλέφωνο στα κεντρικά να τον ενεργοποιήσω.

Ρε beez τι πάιζει με εμάς που έχουμε λογαριασμό και έχουμε κάνει ήδη αίτηση για e-banking. Δεν ισχύει η προσφορά?

Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. :)

lion εχεις βοηθησει απειρους χρηστες μεταξυ και εμου για τις καρτες γραφικων οπότε χαρα μου.

δεν εχεις κανενα προβλημα. πριν 2 χρονια δεν υπηρχε το προιον wb-dir. αν εισαι μελος της winbank ηδη γλυτωνεις απλως ολη την γραφειοκρατία και μπορεις να παρεις τωρα αυτο το προιον και την προσφορα.

προχωρα κανονικά και καλοφάγοτο το 50ρικο το περνεις κανονικα βαση της προσφορα αρκει να κανεις αιτηση πριν τελειώσουν οι λογαριασμοι τις προσφορας που ειχαν μεινει γυρω στους 100 απο τους 500 μεχρι προσφατα.

γενικα παντως φαινεται η κριση, αυτη τη φορα οι λογαριασμοι δεν κοινούνται γρήγορα. την προηγούμενη φορα οταν πρωτο εγινε launch η υπηρεσία ειχαν δώσει 2000+2000 λογαριασμους σε προσφορα -αν θυμάμαι καλα- και ειχαν φυγει πολύ γρήγορα / ειχε βγάλει προσφορα επιτόκιο 5% μεχρι ποσού 20Κ και προκαταβολή των τοκων. δηλαδη εβαζες 20Κ για ενα χρόνο και επερνες 1κ στο χέρι ζεστό επιτόπου το οποιο απλα δεν υπήρχε

Είσαι σίγουρος οτι :

-μπορείς να το κάνεις αυτό χωρίς ''πέναλτι''

-μπορείς να κρατήσεις την προπληρωμενη μετά την ανάληψη των χρηματων ;

Δεν λέω για το Μεγάλο Ταμιευτήριο της Eurobank (που έχεις δικιο ) αλλά για τον LIVE : http://www.eurobank.gr/livebanking/home.aspx?mid=814&lang=gr

οχι δεν ειμαι σιγουρος δεν εχω διαβάσει τα μικρα γραμματα γιατι δεν ειχα την σκέψη να την κανω λαγος αλλα θεωρώ οτι δεν θα υπάρχει πεναλτυ οπως στην περίπτωση των πιστωτικών καρτών με τα δώρα που σου δινουν και τις οποίες μπορεις να σταματησεις μετα αφου εχει παρει το δωρο. εχω παραθεσει πανω τι αναφερει το σαιτ για να παρεις το 50ρικο και δεν βλεπω καποιον αλλο ορο.

οσο για το eurobank live, απλως σωβρακο επιβεβαιώνει αλλη μια φορα την γνωμη μου για την eurobank. αρχισε με 3% τωρα μειώθηκε στο 2και 1% και επισης για να εχεις δωρεάν εξοδα συναλλαγων σου θετει προυποθέσεις να εχεις χ όριο για ενα μηνα που ειναι και παρα πολυ δύσκολο να το παρακολουθησεις.

Δημοσ.

lion εχεις βοηθησει απειρους χρηστες μεταξυ και εμου για τις καρτες γραφικων οπότε χαρα μου.

δεν εχεις κανενα προβλημα. πριν 2 χρονια δεν υπηρχε το προιον wb-dir. αν εισαι μελος της winbank ηδη γλυτωνεις απλως ολη την γραφειοκρατία και μπορεις να παρεις τωρα αυτο το προιον και την προσφορα.

προχωρα κανονικά και καλοφάγοτο το 50ρικο το περνεις κανονικα βαση της προσφορα αρκει να κανεις αιτηση πριν τελειώσουν οι λογαριασμοι τις προσφορας που ειχαν μεινει γυρω στους 100 απο τους 500 μεχρι προσφατα.

γενικα παντως φαινεται η κριση, αυτη τη φορα οι λογαριασμοι δεν κοινούνται γρήγορα. την προηγούμενη φορα οταν πρωτο εγινε launch η υπηρεσία ειχαν δώσει 2000+2000 λογαριασμους σε προσφορα -αν θυμάμαι καλα- και ειχαν φυγει πολύ γρήγορα / ειχε βγάλει προσφορα επιτόκιο 5% μεχρι ποσού 20Κ και προκαταβολή των τοκων. δηλαδη εβαζες 20Κ για ενα χρόνο και επερνες 1κ στο χέρι ζεστό επιτόπου το οποιο απλα δεν υπήρχε

Οπότε εγώ που έχω ήδη λογαριασμό προθεσμιακής που υπερβαίνει τα 3000 ευρώ που απαιτούνται μπορώ κάλλιστα να κάνω αίτηση χωρίς να μεταφέρω αντίστοιχο ποσό σωστά?

Με συγχωρείς αν είναι noobίστικη ερώτηση αλλά με τις τράπεζες και τον τρόπο που λειτουργούν είμαι ολίγον τι άσχετος.

Κάτι τελευταίο, να μην ενεργοποιήσω λοιπόν τον λογαριασμό e-banking που έχω ήδη εδώ και κανα -δύο χρόνια (ο οποίος στην ουσία έχει απενεργοποιηθεί και δεν υφίσταται αν δεν πάρω τηλέφωνο στα κεντρικά) αλλά να κάνω αίτηση για νέο, δεν θα υπάρχει πρόβλημα σωστά?

Σε ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες φίλε μου. :)

Δημοσ.

Πριν 2-2.5 χρονια η εθνικη εδινε 5.5% καθαρο για προθεσμιακη 3 μηνων! Μετα αρχισε η κατρακυλα!

αν ειχες δοκιμασει το cash manager - το wb-dir ειναι ενα βελτιωμενο προιον και ποιο ευέλικο σε σχεση με cash manager. τα επιτόκια ειχαν φτασει στο απόγηο τους οταν η χρηματοπιστωτική κρίση ηταν στο φουλ το 2008 και εκλεινε η μια τράπεζα μετα την αλλη και την lehman κτλπ. δεν ειμαι οικονομολόγος αλλα γενικα υψηλά επιτόκια σημαίνει αναταραχή στην αγορά, ελειψη ρευστότητας στην τράπεζα και μεγαλο βαθμό ρίσκου οπότε θα ελεγα το οτι πεφτουν σημαίνει οτι η κατάσταση ειναι λιγο καλύτερο. επίσης υψηλά επιτόκια σημαίνει και υψηλό κόστος δανεισμου για δάνεια κτλπ. κανονικα τα επιτόκια θα πρεπει να ειναι λίγο πανω απο τον πληθωρισμό π.χ. βλεπε ιαπωνικό γεν που δεν εχει καθόλου επιτόκιο.

αυτο που δινει η wb-dir ειναι η απλοτητα, μπαινεις μεσα διαλέγεις το προιον πατας οκ και τελειώσες, ουτε να συμπληρώνεις φορμες, ουτε να υπογράφεις , ουτε τιποτα - οπως εχεις δει την winbank.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...