Προς το περιεχόμενο

Winbank direct δωρο προπληρωμένη κάρτα 50 ευρώ webuy

beez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.winbankdirect.gr

λοιπον καλη προσφορα για ηλεκτρονικη τραπεζική και εχει δώρο και 50ευρη καρτα προπληρωμενη webuy γιατι βλεπω ανα διαστηματα οτι ψάχνεστε.

απο οτι βλεπω προυποθετει ανοιγμα προθεσμιακής κατάθεσης με μινιμουμ 3000 ευρώ.

ερωτήσης κτλπ δεν θα απαντηθούν γιατι το σαιτ ειναι υπερπλήρες στο να εξηγει το προιον τους όρους κτλπ

Δημοσ.
ερωτήσης κτλπ δεν θα απαντηθούν γιατι το σαιτ ειναι υπερπλήρες στο να εξηγει το προιον τους όρους κτλπ

αν θέσω την ερώτηση υπο τύπου κατάφασης,

υπάρχει περίπτωση να σε μπερδέψω και να απαντήσεις; :devil:

Δημοσ.

αν θέσω την ερώτηση υπο τύπου κατάφασης,

υπάρχει περίπτωση να σε μπερδέψω και να απαντήσεις; :devil:

γιατι βρε αγορι μου μακη. ποια ειναι η ερωτηση? κανεις αιτηση, σου ανοιγουν κωδικους ιντερνετ. ουσιαστικα μπορεις να κανεις ηλεκτρονικα συναλλαγες. επισης εχει ενα λογαριασμο που δουλευει σαν τρεχουμενος και σαν προθεσμιακη κατάθεση που διαλεγεις εσυ και σου δινει αρκετα προνομιακό επιτόκιο.

δεν ξερω τα οικονομικα του καθενός αλλα αν εχετε 3 χιλιαρικα και καθονται σε καποια ταμιευτήριο σας συμφέρει ακομα και να κανετε προθεσμιακη κατάθεση εβδομάδας και να παρετε το 50ρικο και να κανετε και ενα τεστ drive την πλατφορμα.

ειμαι και εγω πελατης της πειραιως γενικα δεν ειναι λαμογια στιλ ευρομπανκ - οσο βεβαια δεν μπορεις να πεις μια τράπεζα λαμογια καθως ξερουμε για ποιο λογο υπάρχουν και πως λειτουργούν.

https://www.winbankdirect.gr/Views/Faq/faq.aspx#theme10

τα γραφει ολα στο σαιτ

Πως αποκτώ τη winbank WEBUY;

Αφού ολοκληρώσετε τα 3 βήματα για το άνοιγμα του λογαριασμού Winbank Direct, κατά την επίσκεψή σας στο κατάστημα της τράπεζας Πειραιώς που θα έχετε δηλώσει στην αίτηση σας, θα παραλάβετε τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στην υπηρεσία μας winbank web banking , www.winbank.gr. Την πρώτη φορά που θα κάνετε log in στη winbank θα οδηγηθείτε στη σελίδα έκδοσης της δική σας winbank WEBUY, φορτισμένη με € 50 δώρο από την Τράπεζα Πειραιώς. Στη συνέχεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα τη WEBUY για τις ηλεκτρονικές σας αγορές.

Σημείωση: απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου σας στη winbank WEBUY σας είναι πρώτα να τροφοδοτήσετε το λογαριασμό σας winbank Direct με χρήματα το μίνιμουμ ποσό €3.001 και στη συνέχεια να μπείτε στη winbank και να εκδώσετε την κάρτα σας.

Για πόσο χρονικό διάστημα δικαιούμαι το δώρο μου των €50;

Από την ημέρα που η αίτηση για το άνοιγμα του λογαριασμού σας αποκτήσει την κατάσταση “προϊόν έτοιμο για παραλαβή” θα έχετε στη διάθεσή σας σαράντα (40) ημερολογιακές ημέρες για να:

* να επισκεφθείτε το κατάστημα που δηλώσατε

* να πιστώσετε το λογαριασμό σας με χρήματα τουλάχιστον €3.001

* να κάνετε login στo winbank web banking και να ενεργοποιήσετε τη winbank WEBUY σας.

Δημοσ.

Eγώ πιστεύω ότι χάνεις το νόημα. . . Στο σημερινό ασταθές οικονομικοπολιτικό περιβάλλον, ο καθένας προτιμάει την τράπεζα που θεωρεί πιο σταθερή . . . Άλλος μπορεί να θεωρεί ότι είναι πιο επισφαλής η Πειραιώς από αυτήν που έχει ήδη τα λεφτά του και να μην δελεάζεται από τα προθεσμιακά της επιτόκια, ούτε από τα 50 ευρώ!

Δημοσ.

Παιδιά, το χετε παρακάνει με τις "δήθεν" προσφορές. Είμαστε σοβαροί;;;

Τίτλος δώρο προπληρωμένη των 50 ευρώ και πρέπει να ΒΑΛΕΙΣ 3,000 για να πάρεις 50;;;;;;;

Δημοσ.

Eγώ πιστεύω ότι χάνεις το νόημα. . . Στο σημερινό ασταθές οικονομικοπολιτικό περιβάλλον, ο καθένας προτιμάει την τράπεζα που θεωρεί πιο σταθερή . . . Άλλος μπορεί να θεωρεί ότι είναι πιο επισφαλής η Πειραιώς από αυτήν που έχει ήδη τα λεφτά του και να μην δελεάζεται από τα προθεσμιακά της επιτόκια, ούτε από τα 50 ευρώ!

αυτο ειναι προσωπικη σου αποψη. το ιδανικο θα ειτανε να ζουσαμε σε αλλη χώρα αλλα τωρα με αυτα τα δεδομενα δουλεύουμε

αμα τις παρει η μπαλα θα τις παρει ολες. απο εκει και περα εγω το βαλα ως προσφορα. οποιος θελει η ειναι ηδη πελατης αλλα δεν εχει e-banking το κοιταει.

εχουν μεινει καπου 100 λογαριασμοι

Τίτλος δώρο προπληρωμένη των 50 ευρώ και πρέπει να ΒΑΛΕΙΣ 3,000 για να πάρεις 50;;;;;;;

ειναι φοβερο οτι βαζεις μια προσφορα και πρεπει να μπεις να την υπερασπιστείς κιόλας.

εγραψα εξω στο τοπικ με μικρα γραμματα "απο την τραπεζα πειραιώς-προυποθέτει ανοιγμα προθεσμιακής κατάθεσης" αυτο για να μην σας κουρασω και μπαινετε και διαβαζετε θεμα που δεν σας ενδιαφερει

τωρα για οσους δεν καταλαβαινουν τουλαχιστον ας μην ποσταρουν σκουπιδια. ολες οι προσφορες αξιολογούνται απο το καθένα και αναλογα πραττουν.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η προσφορά. Εμένα μου κάνει κ ευχαριστώ το παιδί που την πόσταρε!

Δημοσ.

συμφωνώ ότι είναι καλή η προσφορά, όχι μόνο λόγω καλών επιτοκίων, αλλά και για τα 50 ευρώ... ξέρεις πολλούς που να σου χαρίζουν 50 ευρώ με άνοιγμα λογαριασμού? thanks beez

• Moderators
Δημοσ.

λοιπον καλη προσφορα για ηλεκτρονικη τραπεζική και εχει δώρο και 50ευρη καρτα προπληρωμενη webuy...

Επειδη τωρα κοιταζω να δω τι ακριβως ειναι αυτο το προιον, και ψιλοψηνομαι, οταν λες καλη προσφορα και εχει και δωρο 50ευρη webuy, τι εννοεις; Δηλαδη περα απο την 50ευρη καρτα, τι αλλο μας δινει σαν "προσφορα";

• Moderators
Δημοσ.

Επειδη ειπε ο beez "ερωτήσεις κλπ δεν θα απαντηθούν γιατι το σαιτ ειναι υπερπλήρες στο να εξηγει το προιον τους όρους κτλπ " νομιζω οτι αυτο που ρωτας Βασιλη υπαρχει στο σαιτ.

Αλλα στο που ειναι η προσφορα περα απο τα 50 ευρω, ακομα δεν το εχω βρει...

Δημοσ.

Επειδη τωρα κοιταζω να δω τι ακριβως ειναι αυτο το προιον, και ψιλοψηνομαι, οταν λες καλη προσφορα και εχει και δωρο 50ευρη webuy, τι εννοεις; Δηλαδη περα απο την 50ευρη καρτα, τι αλλο μας δινει σαν "προσφορα";

Σου δίνει ``καλό`` επιτόκιο γιά μικρή προθεσμιακή πχ 3000

Δημοσ.

Σου δίνει επιτόκιο για τα χρήματα που δεσμεύεις στην προθεσμιακή κατάθεση που μπορεί να φτάσει το 3,5% , που για ''μικρό'' ποσό , είναι μεγάλο.

πχ αν δεσμεύσεις 3000 για 7 μήνες θα πάρεις περίπου 50 ευρώ τόκο.

Βέβαια το επιτόκιο δεν είναι δεσμευτικό για την τράπεζα και μπορεί να το διαφοροποιήσει όποτε και όσο θέλει....

Στον αντίστοιχο λογαριασμό (χωρίς όμως δέσμευση των χρημάτων) η Eurobank ξεκίνησε πριν 4-5 μήνες να δίνει 3% επιτόκιο , που όμως τώρα το έκανε 2%...

Δημοσ.

Επειδη ειπε ο beez "ερωτήσεις κλπ δεν θα απαντηθούν γιατι το σαιτ ειναι υπερπλήρες στο να εξηγει το προιον τους όρους κτλπ " νομιζω οτι αυτο που ρωτας Βασιλη υπαρχει στο σαιτ.

Αλλα στο που ειναι η προσφορα περα απο τα 50 ευρω, ακομα δεν το εχω βρει...

δλδ το να σου χαριζουν ενα 50ρικο ειναι λιγο? εγω σου λεω το εξης. πολλοι εδωμεσα ψαχνουν για προπληρωμένες καρτες. περνεις τα 3 χιλιαρικα σου (δυστυχως ειναι προαπαιτουμενο) τα πας στην πειραιως- κανεις μια προ8εσμιακη βδομαδας- αφου ανυσηχεις κιολας για το ποια τραπεζα θα κλεισει τα περνεις πισω στη ληξη της βδομαδας και πας αλλου και σου μενει μια προπληρωμενη καρτα 50 ευρω.

νομιζω δεν εχετε ψαχτει μαλλον με e-banking. η winbank ειναι μακραν η καλύτερη πλατφορμα αυτή τη στιγμη. επίσης τα επιτοκια που δινει το wb-direct ειναι μακράν καλύτερα απο αυτα που ειναι διαθεσιμα σε ενα μικροκαταθετη για μικροποσα. μιλαμε σε συγκριση με τραπεζες πρωτης γραμμης οπως αλφα, εθνικη,eurobank αντε και μαρφιν οχι τπτ πρότον που ειναι πολυ μικρότερου μεγεθους και κεφαλαιικης επάρκειας.

τι να πω ουτε, ποσοστα να εβγαζα απο αυτο. ελπιζω καποιος απο την τραπεζα πειραιώς να το δει και να με ανταμείψει απλόχερα. εντωμεταξυ εγω εχω ηδη wb-dir και δεν ξερω αν μπορω να ξανακάνω αιτηση.

https://www.winbankdirect.gr/Views/Account/account2.aspx

Επιτόκια προθεσμιακών καταθέσεων winbank Direct (17/1/2011)

3.000 - 20.000 20.000,01 - 100.000 100.000,01+

1 Εβδομάδα 2,50% 2,50% 2,50%

1 Μήνας 2,90% 3,20% 3,30%

2 Μήνες 2,90% 3,10% 3,30%

3 Μήνες 3,30% 3,85% 4,10%

4 Μήνες 3,40% 3,90% 4,15%

5 Μήνες 2,90% 3,20% 3,50%

6 Μήνες 3,40% 4,00% 4,20%

7 Μήνες 3,50% 4,00% 4,25%

8 Μήνες 3,05% 3,30% 3,60%

9 Μήνες 3,05% 3,30% 3,60%

10 Μήνες 3,05% 3,30% 3,60%

11 Μήνες 3,10% 3,30% 3,70%

1 Έτος 3,10% 3,50% 3,70%

και ανακεφαλαιώνω - προς τον ματριξ που ξερω οτι ειναι σκεπτόμενο ατομο γιατι κατι αλλα προηγουμενα σχόλια ηταν αστεία.

ας υποθέσουμε οτι υπάρχει ενα σχετικα μικρο ποσο π.χ. 5000-10000 ευρώ στην άκρη το οποιο δεν το χρειαζόμαστε αμεσα- ειναι ενα μαξιλάρι για μια περίπτωση αναγκης. αυτη τη στιγμη τα έχουμε στο ταμιευτήριο που σημαινει οτι μεικτά περνει κατι σαν 0,50% ισως και λιγοτερο (απο αυτο αφαιρειτε ο φορος = 10%). σε ετησια βάση για τα 10,000 ευρω θα πάρουμε 50 ευρω μειον 10% φορους ητη 45 ευρω. αν τωρα αυτο το ποσο το βάλουμε σε προθεσμιακή κατάθεση μηνα. αυτο σημαινει οτι το ποσο δεσμευετε για ενα μηνα και μετα ειναι διαθεσιμο - και κανουμε καθε μηνα προθεσμιακη καταθεση (προσοχη αν δεν θελετε κατι τετοιο δεν θα πρεπει να εχετε βαλει αυτοματη ανανεώση - τα χρηματα γίνονται διαθέσιμα μονο για μια μερα) στο τελος του χρονου θα παρουμε γυρω στο 3% μαζι με τον ανατοκισμο τον τόκον (ισως ειναι 2,95%) ητοι 300 ευρώ μειον φορους = 270 ευρώ.

αρα και χρησιμοποίησαμε τα λεφτα μας με το καλύτερο τρόπο και εχουμε 6 φορες καλυτερη αποδοση και ηταν διαθέσιμα καθε μηνα για να τα κάνουμε κατι αλλο.επισης σε περίπτωση αναγκης μπορεις να διακοψεις την προθεσμια με ποινη προεξόφλης και αν εισαι περιπου στα μεσα της περιόδου να σου βγει μια η αλλη και να μην πάρεις τιποτα αλλα ουτε και να χασεις απο το κεφάλαιο σου.

ειναι ενα καλο εργαλείο για αποταμίευση και επίσης γινονται ολα ηλεκτρονικα εχωντας πληρες ελεγχο στης ανανεώση, με πληροφορήση συνεχεια μεσω διαδικτύου κτλπ.

επισης μπορεις να δεις κινήσεις λογαριασμών, τι σε χρέωσε π.χ. το αμάζον με την ισοτιμία κτλπ

ενοείται οτι προσέχουμε τους κωδικούς χρήσης σαν τα μάτια μας.

Δημοσ.

Έχω λογαριασμό προθεσμιακής κατάθεσης στην Πειραιώς και είχα κάνει τότε που τον άνοιξα αίτηση για e-banking.

Μου είχαν δώσει λοιπόν userID και ένα φάκελο με το pin.

Το θέμα είναι ότι δεν ασχολήθηκα απο τότε (πάνε κανα δυό χρόνια) και δεν ενεργοποίησα τον λογαριασμό e-banking.

Βλέποντας τό thread έψαξα και βρήκα τα χαρτιά αλλά βλέπω ότι έχει απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός για λόγους ασφαλείας (διότι δεν τον ενεργοποίησα ποτέ). Αύριο πρωί-πρωί τηλέφωνο στα κεντρικά να τον ενεργοποιήσω.

Ρε beez τι πάιζει με εμάς που έχουμε λογαριασμό και έχουμε κάνει ήδη αίτηση για e-banking. Δεν ισχύει η προσφορά?

Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...