Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση της Motherboard μου

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατέβασα το προγραμμα CPU-Z για να μαθω τα χαρακτηριστικα της mainboard μου.

ειναι τα εξης:

Manufacturer: MSI

Model: MS-7310

Μήπως μπορει κανεις να μου πει αν εγκαταστειται αυτοματα με τα Windows 7 επειτα απο ενα format? Ή πρεπει να κατεβάσω το setup απο κάπου? Μήπως μπορειτε να μου δωσετε ενα link? Ευχαριστω!

Δημοσ.

Λογικα δεν θα χρειαστεις drivers για τις ενσωματωμενες συσκευες της μητρικης για τα windows 7...Απ οτι ειδα κ στη σελιδα της MSI για τη μητρικη σου,εχει μονο για XP drivers

Δημοσ.

Δε θα χρειαστείς τίποτα: τα 7άρια αναγνωρίζουν το hardware και κάνουν τις εγκαταστάσεις/ενημερώσεις αυτόματα.

Δημοσ.

Δε θα χρειαστείς τίποτα: τα 7άρια αναγνωρίζουν το hardware και κάνουν τις εγκαταστάσεις/ενημερώσεις αυτόματα.

Εννοείς και για καρτες γραφικών και για motherboards? Εγκαθιστούν αυτόματα όλα τα μοντέλα? :confused:

Δημοσ.

H εγκατάσταση στα onboards lan και κάρτα ήχου πχ θα γίνει αυτόματα το ίδιο και με τις συσκευές που θα πάρει όπως κάρτα γραφικών... προσοχή όμως εγώ είχα μια παλιά ΜΣΙ σε σοκετ 478 (του 2004-2005)και δεν μπούταρε ώστε να κάνεις φόρματ τα 7ρια γιατί όπως λέει ο φίλος παραπάνω ήταν μόνο για XP παρόλα αυτά έκανα εγκατάσταση μέσα από τa xp (εγκατάσταση upgrade δηλαδή) η οποία στη συνέχεια λειτουργούσε μια χαρά. οπότε αν πας να κάνεις custom δηλαδή μπουτάρεις πρώτο το DVD αλλά σου βγάλει error μην αγχωθείς, πέρασε (αν δεν έχεις περασμένα) XP ή VISTA και μετά UPGRADE

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...