Προς το περιεχόμενο

Παλιο συστημα ,προτασεις για καρτα γραγικων κυριως!

liverpoolman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω να αναβαθμισω το pc μου ωστε να μπορει να παιξει παιχνιδια οπως το pro2011 και μεταγενεστερα!Το ζητημα ειναι αν πρακτικα αυτο μπορει να γινει!Ετσι θα πρεπει να αλλαχτει κατα βαση η καρτα γραφικων και κατ'επεκταση το τροφοδοτικο!

Λοιπον ας ξεκινησουμε με τα τεχνικα του χαρακτηριστικα

επεξεργαστης: intel pentium4 2.8GHz

μνημη ram:1,5GB(ειχε παλια 512)

Kαρτα γραφικων NVIDIA GeForce4 MX 4000

τροφοδοτικο γυρω στα 330W πρεπει να ναι και σιγουρα θα πρεπει να βαλω ενα στα 450 αν βαλω καρτα γραφικων υποθετω!

Λοιπον ακουω προτασεις για καρτα γραφικων που μπορει να σηκωσει το συστημα!την καλυτερη που γινεται!

Δημοσ.

την μητικη ξεχασα ειναι η gigabyte 8s648fx-rz

φιλε ευχαριστω για την απαντηση αλλα για παιχνιδια οπως το pro νομιζω οτι θα μπορουσε να ανταπεξελθει! επισης μια καρτα γραφικων για τετοια παλια συστηματα υπαρχει περιπτωση να βρω( εχω ακουσει προταση) για μια με αναλυση 1920Χ1080!θα επρεπε πιστευεις να πεταξω πολλα λεφτα για τις δεδομενες απαιτησεις μου, ωστε να λεω πχ οτι εχω 4 πυρηνεσ κτλ με αγορα νεου pc?

ακομα το pc που επιδεικνυεις αγενως καλο ειναι αλλα εχει και καλυτερα...

Δημοσ.

επειδη η μητρικη σου ειναι agp η καλυτερη προταση ειναι αυτη στα 80ε

http://media-ram.gr/index.php?target=products&product_id=142528

πιο καλη καινουρια καρτα για την μητρικη σου δεν υπαρχει και αυτη ειναι πολυ ακριβη ηδη την στιγμη που η αντιστοιχη για pci κανει 30ε

αν θες την παιρνεις, τροφοδοτικο δεν χρειαζεται να αλλαξεις

τωρα για το pro το 11 κιολας, ισως το παιξεις στις χαμηλοτερες ρυθμισεις του και παλι οχι τοσο καλα

την αναλυση 1080p για παιχνιδια τουλαχιστον, απλα ξεχασε την

Δημοσ.

Οντως με αυτο το μηχανημα δεν κανεις και παρα πολλα οτι καρτα και να βαλεις.Για εμενα κανε λιγο υπομονη,κρατα τα λεφτα σου και παρε ενα νεο συστηματακι.

Δημοσ.

την μητικη ξεχασα ειναι η gigabyte 8s648fx-rz

φιλε ευχαριστω για την απαντηση αλλα για παιχνιδια οπως το pro νομιζω οτι θα μπορουσε να ανταπεξελθει! επισης μια καρτα γραφικων για τετοια παλια συστηματα υπαρχει περιπτωση να βρω( εχω ακουσει προταση) για μια με αναλυση 1920Χ1080!θα επρεπε πιστευεις να πεταξω πολλα λεφτα για τις δεδομενες απαιτησεις μου, ωστε να λεω πχ οτι εχω 4 πυρηνεσ κτλ με αγορα νεου pc?

H μητρική σου υποστηρίζει Αgp .. Αν εσύ θεωρείς συμφέρον να δώσεις 80€ για μια 4650 π.χ τότε πάσο . + Άλλα 50 για ένα αξιόλογο τροφοδοτικό σύνολο 130€ όταν με 200+ αλλάζεις πλατφόρμα .

ακομα το pc που επιδεικνυεις αγενως καλο ειναι αλλα εχει και καλυτερα...

Σαφώς , αλλά δεν είναι αυτό το θέμα ..

Δημοσ.

ειναι αναλογως το παιχνιδι και αναλογως τις ρυθμισεις που θες

ας πουμε το pro 11 για να παιξεις σε 1080p φανταζομαι οτι θα θελει 2πυρηνο στα 2.5+ ghz και καρτα κλασης 8800gt και ανω...

Δημοσ.

ειναι αναλογως το παιχνιδι και αναλογως τις ρυθμισεις που θες

ας πουμε το pro 11 για να παιξεις σε 1080p φανταζομαι οτι θα θελει 2πυρηνο στα 2.5+ ghz και καρτα κλασης 8800gt και ανω...

yeap,αν σκεφτεις πχ οτι στο δικο μου λεει επεξεργαστης οκ και στα υπολοιπα καλο(για το προ 11 λεω)αρα ναι καπου εκει ειναι

Δημοσ.

Βασικα βρες μια φθηνη used NVIDIA: 7600GT, 7600GS, 7300GT.

To πιθανοτερο ειναι να μην χρειαστεις καινουργιο τροφοδοτικο.

Pro 11 σε 1080p δε θα δεις, μεχρι 1280 Χ 1024 την παλευουν...

μα σε σχεση με τωρινη σου vga => θα 'ναι η μερα με τη νυχτα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια θελω να αναβαθμισω το pc μου ωστε να μπορει να παιξει παιχνιδια οπως το pro2011 και μεταγενεστερα!Το ζητημα ειναι αν πρακτικα αυτο μπορει να γινει!Ετσι θα πρεπει να αλλαχτει κατα βαση η καρτα γραφικων και κατ'επεκταση το τροφοδοτικο!

Λοιπον ας ξεκινησουμε με τα τεχνικα του χαρακτηριστικα

επεξεργαστης: intel pentium4 2.8GHz

μνημη ram:1,5GB(ειχε παλια 512)

Kαρτα γραφικων NVIDIA GeForce4 MX 4000

τροφοδοτικο γυρω στα 330W πρεπει να ναι και σιγουρα θα πρεπει να βαλω ενα στα 450 αν βαλω καρτα γραφικων υποθετω!

Λοιπον ακουω προτασεις για καρτα γραφικων που μπορει να σηκωσει το συστημα!την καλυτερη που γινεται!

αυτή τη στιγμή υπαρχει αυτή απο e-shop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516327 όπως έχουν αναφέρει και άλλα μέλη λίγο ακριβή αλλά δεν θα βρεις κάτι πιο καλό!((σε ένα pc με pentium4, 2,4 gh με 2gb ram μοντέλο 2003. Την συστηνω για καποιον που ψαχνει καλυτερη AGP καρτα σε συστηματα low-end. Σε παιχνιδια παιζει πολυ καλυτερα σε σχεση με παλιοτερες.CoD 6, pes11, sniper)) συμφωνα με αναφορές πελατών που αγόρασαν απο e-shop ελπίζω να σε βοήθησα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...