naruto14 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Σας το λεω απο την αρχη να ξερετε: ειμαι ασχετος απο αυτα. Θα ηθελα αν γινοταν να μου στελνατε links για καθε κονσολα ξεχωριστα με το τι βηματα να ακολουθησω για να τα κανω να παιζουν χωρις chip [κατι για softmoding και τετοια δεν εχω καταλαβει τι σημαινουν!]. Δηλαδη εννοω καπως ετσι: Wii: 1ο βημα: http//:www........[και link απο τον οδηγο] 2ο βημα: http//:www........[και link απο τον οδηγο και ουτο καθεξης] Ψαχνω και για τις 3 κονσολες Wii/Ps3/Xbox 360. Οποιος κατσει και με βοηθησει θα του ειμαι αξεπεραστα ευγνωμων γιατι ξερω πως θα ειναι σπαστικα να δωσετε πληροφοριες τοσο απλες σε εναν ασχετο. Παντως σας ευχαριστω εκ τον προτερων!
Craven Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Το να μιλάς για jailbreak μιας κονσόλας δεν είναι μεμπτό καθώς το jailbreak δεν αφορά μόνο (μερικές φορές και καθόλου) την πειρατεία αλλά μπορεί να αφορά πχ τις homebrew εφαρμογές. Άλλωστε εφόσον η κονσόλα σου ανήκει και ΔΕΝ κάνεις κάτι παράνομο (όπως η αντιγραφή) δεν έχει κανένας δικαίωμα να στο απαγορεύσει (ήδη αυτό είναι official για τα κινητά πχ στην Αμερική και θεωρώ ότι θα γενικευτεί). Το να ρωτάς όμως για το πώς θα παίξεις παράνομα αντιγραμμένα παιχνίδια (πειρατεία δηλαδή) και να περιμένεις κιόλας απάντηση σε ένα φόρουμ που αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις τους κανόνες θα έβλεπες ότι απαγορεύεται, αν μη τι άλλο είναι προκλητικό Από τους κανόνες: 10. Να μην αναζητούν ή δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας Σαν να πήρες το παραπάνω και αποφάσισες να κάνεις ακριβώς ότι λέει να μην κάνεις Οπότε... μάζεψε το
naruto14 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Α το ειχα διαβασει αυτο απλα ειχα δει και αλλα topics να μιλαν για αντεγραμμενα και υπεθεσα πως επιτρεπεται. Τελος παντων μπορω να αφησω το τοπικ ετσι οπως το επεξεργαστηκα? Δηλαδη απλα ζηταω πληροφοριες για να με βοηθησει καποιος με το softmodding.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.