Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και η φαση ειναι οτι μου έσβησαν είδηση που ανέφερε βιασμό παιδιού μεσα απο τα videogames η οποία είναι 10 φορες πιο τεχνολογική απο τούτη.

Μου φαίνεται οτι το ινσόμνια έχει μια κλίση προς τα μυλαράκια:shifty:...;;;

θόλωσε το μάτι μου, παρόλο που είμαι κι εγώ ολίγον ανορθόγραφος.

Λόλα, να ένα μήλο :rolleyes:

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραίος steve jobs και ένας από τους μεγάλους geek του παρελθόντος που άλλαξαν τον χώρο για πάντα με τις αποφάσεις τους. Απλά περαστικά του...

Δημοσ.

Για να φυγει αυτος και να ζηταει αδεια, παει... θα τον κλαιμε σε λιγο...

και εγώ αυτό πιστεύω.. μάλλον τα νέα δεν θα είναι τόσο καλά..μετάσταση και μικρή διάρκεια ζωής..τελικά δεν πα να είσαι..κ ο steve..η κωλοασθένεια σε κάνει ότι θέλει..κρίμα ρε γμτ..

Δημοσ.

Φοβαμαι οτι χωρις τον Steve Jobs η apple θα χασει τον δρομο της και την φιλοσοφια που χαρακτηριζει τα προϊοντα της. Ηδη τα πρωτα σημαδια εχουν φανει τον τελευταιο χρονο. Ελπιζω να εχω αδικο γιατι κατι εναλλακτικο της apple δεν υπαρχει. (απο αποψη φιλοσοφιας παντα)

Η ειδηση νομιζω παιζει σε ολα τα μεγαλα ξενα τεχνολογικα site , γιατι οχι και στο ινσομνια? Νομιζω ευκολα την αγνοει καποιος , αν τον χαλαει τοσο.

Δημοσ.

Και η φαση ειναι οτι μου έσβησαν είδηση που ανέφερε βιασμό παιδιού μεσα απο τα videogames η οποία είναι 10 φορες πιο τεχνολογική απο τούτη.

Μου φαίνεται οτι το ινσόμνια έχει μια κλίση προς τα μυλαράκια...;;;

κάτσε ρε καημένε..αν ήσουν σε μουσικό φόρουμ και υπήρχαν 2 ειδήσεις, η μία ήταν ότι πχ πεθαίνει η μαντόνα και η άλλη βιασμό παιδίού μέσα από πιάνο.. ποια θα ήταν πιο ουσιαστική μουσική είδηση?..

δεν είναι θέμα κλίσης είναι θέμα κλάσης..το 'κλασες κοινως..

Δημοσ.

Περαστικά στον Στηβ.

Ελπίζω στο μέλλον να βρουν κάποιο χαρισματικό άνθρωπο σαν κι αυτόν. Όχι πχ σαν τον καραγκιόζη/άχαρο Steve Balmer της Microsoft... Αλλιώς την έβλεπες την εταιρία όταν είχε το τιμόνι ο Bill, καμία σχέση με τώρα. Από άποψη marketing και μόνο μιλάμε βέβαια.

Δημοσ.

κάτσε ρε καημένε..αν ήσουν σε μουσικό φόρουμ και υπήρχαν 2 ειδήσεις, η μία ήταν ότι πχ πεθαίνει η μαντόνα και η άλλη βιασμό παιδίού μέσα από πιάνο.. ποια θα ήταν πιο ουσιαστική μουσική είδηση?..

δεν είναι θέμα κλίσης είναι θέμα κλάσης..το 'κλασες κοινως..

Περιμενεις να λαβεις απαντηση;

Δημοσ.

Όχι πχ σαν τον καραγκιόζη/άχαρο Steve Balmer της Microsoft... Αλλιώς την έβλεπες την εταιρία όταν είχε το τιμόνι ο Bill, καμία σχέση με τώρα.

Ακριβως μεγαλε πες τα...

• Super Moderators
Δημοσ.

Γιατροί, δικηγόροι, οικονομικοί αναλυτές, αδικημένοι managers, μέντιουμ...

μ(ύ)λος γίναμε...

devil.pngcool.png

Δημοσ.

Γιατροί, δικηγόροι, οικονομικοί αναλυτές, αδικημένοι managers, μέντιουμ...

μ(ύ)λος γίναμε...

devil.pngcool.png

Μόνο τα υπονοούμενα έλλειπαν αλλά το καλύψαμε κι αυτό... :devil:

Δημοσ.

Χρωστάμε όλοι στον Τζομπς,ότι και να λέμε παίδες...Αλήθεια.Είναι ένας απ' τους μεγάλους.

btw,αν δεν την κάνει από κει που είναι και να ξαναπάρει "βουνό",δεν τον αφήνει ο καρκίνος,κακά τα ψέματα,είναι αυτό που πλήρωσε για νάναι αυτός που είναι.

Οκ σύμφωνοι, έχει προσφέρει πολλά, αλλά γιατί η κατάσταση της υγείας του είναι είδηση? Μακάρι να 'ναι καλά ο άνθρωπος, αλλά όπως προαναφέρθηκε αυτά ανήκουν σε λαμπιροειδείς καταστάσεις & συζητήσεις...

Δημοσ.

Νομίζω ότι αν είχε κανείς μας μετοχές Apple (που πολύ θα ήθελα να είχα) θα τον ένοιαζε πάρα πολύ... Γιατί κάτι τέτοια στον χώρο της τεχνολογίας είναι είδηση, που επηρρεάζει πολύ κόσμο...

Καθήστε να δείτε τί θα πάθει η μετοχή όταν θα φύγει απ΄ το τιμόνι ο Steve...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...