Προς το περιεχόμενο

Χαρτοκουτες σε συγκεκριμενες διαστασεις?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο μερος που να κοβει και να συσκευαζει χαρτοκουτες σε συγκεκριμενες διαστασεις? Επειδη θελω να αρχειοθετησω καποια πραγματα στο δωματιο μου, γιατι κοντευει να καταλαηξει αποθηκη. Το θεμα ειναι π ως ολο μαζευω κουτες απο πλαισιο, εσοπ και δεν με βοηθανε οι διαστασεις τους, και θελω να αρχισω να πεταω οτι τετοιες κουτες εχω φυλαξει τοσο καιρο και να φτιαξω δικες μου στα μεγεθη που θελω, να κανω λιγο ξεσκαρταρισμα.

Δημοσ.

Στα ΙΚΕΑ, Leroy, Praktiker και αλλού θα βρεις πλαστικές κούτες σε διάφορα μεγέθη για να αντικαταστήσεις τις χάρτινες. Υπάρχουν σε διάφορα χρώματα και σχέδια, κάποια συβάζονται, αλλά έχουν καπάκι αλλά όχι κ.ο.κ. Σίγουρα θα βολευτείς.

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο μερος που να κοβει και να συσκευαζει χαρτοκουτες σε συγκεκριμενες διαστασεις? Επειδη θελω να αρχειοθετησω καποια πραγματα στο δωματιο μου, γιατι κοντευει να καταλαηξει αποθηκη. Το θεμα ειναι π ως ολο μαζευω κουτες απο πλαισιο, εσοπ και δεν με βοηθανε οι διαστασεις τους, και θελω να αρχισω να πεταω οτι τετοιες κουτες εχω φυλαξει τοσο καιρο και να φτιαξω δικες μου στα μεγεθη που θελω, να κανω λιγο ξεσκαρταρισμα.

Δεν θυμάμαι μαγαζιά που να πουλάνε αλλα απότι θυμάμαι οι μεταφορικές εταιρίες έχουν κούτες σε όλα τα μεγέθη άμα θες μπορείς να βρείς εκεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...