gbras Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δε ξερω αν το δοκιμασατε αλλα με το που θα το βαλεις πανω παιζει κατευθειαν γιατι εχει λογαριασμο ενεργο της Altec....
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Και εγώ το παρήγγειλα προχθές και εχθές το απόγευμα βρισκόταν στο κατάστημα επιλογής μου,από όπου και με πήραν τηλέφωνο. Λόγω αδιαθεσίας μου τους πήρα τηλέφωνο γιά να το παραλάβω την Δευτέρα το οποίο και δέχθηκαν. Μέχρι τώρα η επάφή μου μαζί τους ήταν τουλάχιστον θετική. Παιδιά μόλις παρέλαβα από Καλλιθέα το Vigor στα 24 ευρώ και η εντύπωση μου παραμένει Θετική. Είδα ότι είχαν ακόμη 5-6 άκόμη έτοιμα,προφανώς από παραγγελίες. Παρηγγειλες 20-1 και 21-1 ηταν στο καταστημα. Παρηγγειλα 18-1 και 19-1 με πηραν να μου πουν οτι εξαντληθηκε. 19-1 βραδυ ολα τα υποκαταστηματα της Αθηνας μου δηλωναν οτι εχει εξαντληθει και οτι δεν εχουν προλαβει να ενημερωσουν το status που κακως (οπως μου ελεγαν και οι ιδιοι) το εδειχνε διαθεσιμο. Εχουμε 24-1-2011. Ακομα δεν με εχει ειδοποιησει κανεις να παραλαβω. Εκανα ο ιδιος και αλλη κρουση σημερα και μου ειπαν οτι εχουν ερθει κομματια στην αποθηκη αλλα η τιμη ειναι 29€! Τους ειπα οτι οταν παρηγγειλα η τιμη ηταν 24 ευρω οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να τους δωσω 29€. "Θα σας παρουμε σε 10λεπτα" μου ειπαν. Περασαν 3 ωρες και περιμενω ακομα...
filipN Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Γιά να μην το κάνουμε σήριαλ. Παρήγγειλα 18/1/2011 15:00 γύρω Τηλεφώνησαν και σε εμένα την επόμενη,και είπαν ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα.(και πως να υπάρχει όταν πολλοί τα έπαιρναν δέκα-δέκα.) -''Θα ξαναφέρετε;'' Ήταν η αμέσως επόμενη ερώτηση μου. -''Βεβαίως.'' -''Και πότε υπολογίζετε να τo παραλάβω;'' -''Στις αρχές τις επόμενης εβδομάδος το αργότερο.Να το στείλω στο ίδιο EBW Point? -''Ναι!'' Το είχαν πει πριν από 1000 χρόνια (και βάλε...) οι πρόγονοι μας: -''Συν Αθηνά και χείρα κίνει''(κάπως έτσι,μην πέσετε να με φάτε αν έκανα κάποιο ορθογραφικό λάθος) Αμέσως μου απέστειλαν E-mail: ( ''ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ.ΕΥΧΑΡΙΣTOYΜΕ ΠΟΛΥ! ......... Παρακαλούμε διατηρήστε το δελτίο στα αρχεία σας'') Μου απέστειλαν την ίδια στιγμή και SMS,με το ίδιο περιεχόμενο. Παρασκευή 21.1 και ώρα 12:00,με ενημέρωσαν,ότι παρέλαβαν, και το EBW Point που εγώ διάλεξα(είναι ανεξάρτητες εταιρίες-συνεργαζόμενες),με παρεκάλεσε να το παραλάβω σήμερα ότι ώρα θέλω.(αν είχα επιλέξει κούριερ θα το παραλάβαινα την ίδια μέρα) Άλλο EBW Point παρέλαβε μόνο του και παρέδωσε την ίδια μέρα! ''Συν Αθηνά και χείρα κίνει'' λοιπόν,... ...και όχι ''τα λέω στη νύφη γιά να τα ακούσει η πεθερά''-υπάρχει περίπτωση να μην τα ακούσει! Ακόμα αν υπάρχει ένας κακός υπάλληλος δεν είναι αναγκαία κακό και το μαγαζί... Τέλος σας θυμίζω και τον Κ.Π.Καβάφη,που λέει στην ''Ιθάκη'' ... Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας, τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις, αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου, αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου. ...
Angeldust Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Εγώ το παρήγγειλα χθες το απόγευμα και με πήραν σήμερα το πρωί να μου πουν οτι θα το στείλουν στο κατάστημα της Νάουσας. Θα επικοινωνήσω με το κατάστημα για να μου το στείλουν Θεσσαλονίκη. Αφου προλάβαμε μια χαρά είμαστε
T-Rex Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Παρηγγειλες 20-1 και 21-1 ηταν στο καταστημα. Παρηγγειλα 18-1 και 19-1 με πηραν να μου πουν οτι εξαντληθηκε. 19-1 βραδυ ολα τα υποκαταστηματα της Αθηνας μου δηλωναν οτι εχει εξαντληθει και οτι δεν εχουν προλαβει να ενημερωσουν το status που κακως (οπως μου ελεγαν και οι ιδιοι) το εδειχνε διαθεσιμο. Εχουμε 24-1-2011. Ακομα δεν με εχει ειδοποιησει κανεις να παραλαβω. Εκανα ο ιδιος και αλλη κρουση σημερα και μου ειπαν οτι εχουν ερθει κομματια στην αποθηκη αλλα η τιμη ειναι 29€! Τους ειπα οτι οταν παρηγγειλα η τιμη ηταν 24 ευρω οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να τους δωσω 29€. "Θα σας παρουμε σε 10λεπτα" μου ειπαν. Περασαν 3 ωρες και περιμενω ακομα... Πάμε άλλη μια φορά για να το εμπεδώσουμε: Η τιμή ανέβηκε με τη γνωστή λογική των εμπόρων "ότι αρπάξουμε τώρα που γυρίζει". Γιατί είναι όλοι τους απαράδεκτοι επαγγελματίες και ξετσίπωτοι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Κι ας βγει ο "εκπρόσωπός" τους εδώ, ο gpapadakis να φωνάζει όσο θέλει ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ λοιπόν από EBW.gr Κάντε τους τους να καταλάβουν ότι δεν συναλλάσονται με "γίδια". Ως αναφορά το ''Συν Αθηνά και χείρα κίνει'' λοιπόν,... ...και όχι ''τα λέω στη νύφη γιά να τα ακούσει η πεθερά''-υπάρχει περίπτωση να μην τα ακούσει! Όχι δεν είναι έτσι. Το σωστό είναι να κάνουν την δουλειά τους όπως πρέπει από μόνοι τους. Όχι να τους ¨σπρώχνει" ο πελάτης, έλεος.
nikolakis.r Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Καλημερα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση φασαρια για 5 ευρω αυξηση σε ενα προιον το οποιο το εχει σε αυτη την τιμη μονο αυτος ΕΒW και στην τελικη μαγκια του που βρηκε την ακρη και τα τσιμπισε-ξεστοκαρε και πηρε ο κοσμος ρουτερ της προκοπης. ΜΙΚΡΟ το κακο παιδια για 5 ευρω μπροστα στο φοβερο προιον που αποκτας......και σε αυτη την τιμη. Φιλικα
SofoS@ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Καλημερα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση φασαρια για 5 ευρω αυξηση σε ενα προιον το οποιο το εχει σε αυτη την τιμη μονο αυτος ΕΒW και στην τελικη μαγκια του που βρηκε την ακρη και τα τσιμπισε-ξεστοκαρε και πηρε ο κοσμος ρουτερ της προκοπης. ΜΙΚΡΟ το κακο παιδια για 5 ευρω μπροστα στο φοβερο προιον που αποκτας......και σε αυτη την τιμη. Φιλικα Καλά δεν είναι έτσι, άλλο να ήταν εξαρχής 29€ κι άλλο τώρα που αυξήθηκε. Γιατί στην προκειμένη περίπτωση δεν νομίζω ότι είναι καχυποψία να υποθέσουμε ότι αυξήθηκε επίτηδες. Το ρούτερ μπορεί να αξίζει τα λεφτά του και για 40€ και για 50€, αυτό δεν σημαίνει όμως πως θα πούμε κι ευχαριστώ αν πάει σ αυτή την τιμή.
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Καλά δεν είναι έτσι, άλλο να ήταν εξαρχής 29€ κι άλλο τώρα που αυξήθηκε. Γιατί στην προκειμένη περίπτωση δεν νομίζω ότι είναι καχυποψία να υποθέσουμε ότι αυξήθηκε επίτηδες. Το ρούτερ μπορεί να αξίζει τα λεφτά του και για 40€ και για 50€, αυτό δεν σημαίνει όμως πως θα πούμε κι ευχαριστώ αν πάει σ αυτή την τιμή. Προφανως εννοεις οτι "εξαντληθηκε" επιτηδες. Αυτο πιστευω και εγω, δεν περιμεναν τετοιο ενδιαφερον και μολις το ειδαν τσιμπησαν την τιμη με μια τεχνικη ελλειψης... filip το οτι σε σενα "εκατσε" καλα δεν σημαινει οτι το χειριστηκες καλυτερα απο αλλους. Χαλαρωσε λιγο. Απο τη μια γραφεις για κακο υπαλληλο και απο την αλλη μας λες οτι το προκαλεσα ο ιδιος επειδη δηθεν δεν ρωτησα αν θα το ξαναφερουν. (Μεγαλες αντιφασεις στο σκεπτικο σου). Μαζι μιλησαμε στο τηλεφωνο και εισαι τοσο σιγουρος τι ειπα και τι οχι; Η απαντηση ηταν "οχι, δεν θα το ξαναφερουμε"! Το εγραψα 10 φορες. "Τελος" μου ειπε. Ας κλεισω και εγω με εναν στιχο του Καβαφη μιας και ησουν ευστοχος στο ποιημα αλλα δυστυχως αστοχος στον δεκτη της αφιερωσης σου: "Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους. Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις. " http://www.omhroi.gr...rticle&sid=2946
filipN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Τι 40 και 50,μπορείς να ανέβεις λίγο ψηλότερα πλήηηζ; http://www.idealo.at/preisvergleich/OffersOfProduct/1913173_-vigor-2700vg-2s1l-draytek.html;jsessionid=a6In_1JnP-ba http://www.dsl-warehouse.com/product_info.php?products_id=161 http://www.draytek.us/adsl-adsl2/v2700vg%282s1l%29.html Στο χωριό μου λένε ακόμα: -''Του χαρίζανε ένα γάιδαρο και αυτός τον κύταγε στά δόντια!'' Σε δύσκολους γιά όλους καιρούς,οι άνθρωποι σκέφτηκαν αυτό τον τρόπο,να δώσουν κάτι καλό σε ''τζάμπα τιμή'', και αυτοί να αυξήσουν το πελατολόγιο,και ο πελάτης να μείνει ευχαριστημένος και να το θυμάται καιρό! Μπορούσα να πάρω 10,και να τα πουλήσω σε λίγες μέρες σε υπερδιπλάσια τιμή. Πήρα ένα,γιά να χαρούνε αυτή την πραγματική προσφορά και άλλοι συνάνθρωποι. Έλεος,δεν πουλάνε, χαρίζουν!!!
GeorgT. Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Καλα η γενικη ταχυδρομική δεν τη παλεύει έφερε το ρουτερ κ ήθελε 69 ευρω! Του λέω λάθος ειναι η τιμη οπότε έφυγε κ τους πήρα τηλ να το ελέγξουν!!! Αιντε τωρα περίμενε ξανα μέχρι αύριο μηπως κ καταλάβουν οτι είναι 29 ευρα! Μαλλον θα μπερδευτήκαν με την διεύθυνση που ειναι 69 δηλαδη θελανε 44€ μεταφορικά απο Ναουσα μέχρι Σαλονικη!!
halvas0000 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Έστειλαν τώρα μήνυμα να πάω να το παραλάβω απο το κατάστημα των Χανίων. Την παραγγελία την έκανα την Τρίτη. Για να δούμε...
dj_neo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Tο παρέλαβα, άλλαξα και το firmware, όλα καλά.
lexmark Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Έστειλαν τώρα μήνυμα να πάω να το παραλάβω απο το κατάστημα των Χανίων. Την παραγγελία την έκανα την Τρίτη. Για να δούμε... Κι εγώ το πήρα το μηνυματάκι το μεσημέρι με παραγγελία από 17 του μήνα. Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι με γράψανε εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Μάλλον περιμένανε εσένα, ε;!
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 ΓΜΤ, δεν παιρνει snr tweak... Ουτε το dtm το υποστηριζει παροτι ειναι 4 χρονων ρουτερ. Συγχρονιζει 0.5Μbit χαμηλοτερα απο το hawei 520c και το max at rate 2Μbps χαμηλοτερο απο οτι στο hawei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα