GeorgT. Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Αυτο σας φάνηκε μονο παραξενο?? Το τι ακύρωσαν τον ματριξξξ επιμένοντας οτι δεν εχουν κ μπλα μπλα αλλα μετα ανέβασαν την τιμη με μάλλον νεο στοκ ειναι λογικό?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Βρε ας τα πάρουμε τα ρουτερια μας πρώτα και μετά μπορούμε να τους ρίξουμε άνετα το μαύρο και σε αυτούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftys Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 και γω παρηγγειλα χτες και σημερα με πηρανε τηλεφωνο για να μου πουνε οτι θα ειναι την Τεταρτη στο καταστημα που επελεξα λογικα προλαβα στα 24 ευρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Αυτο σας φάνηκε μονο παραξενο?? Το τι ακύρωσαν τον ματριξξξ επιμένοντας οτι δεν εχουν κ μπλα μπλα αλλα μετα ανέβασαν την τιμη με μάλλον νεο στοκ ειναι λογικό?? ρε φιλε αν δεν εχουν, λογικο δεν ειναι να του πουν οτι δεν εχουν; Που το θεωρεις παραξενο; Και σε μενα την Τεταρτη με πηραν απο την αποθηκη στο Μαρουσι να μου πουν οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα και την Παρασκευη μου εστειλαν email και sms οτι θα σταλει στο καταστημα. Ασχετα τωρα οτι εγω ειχα παει και το ειχα παρει. Στο τελευταιο υπηρξε ασυνεννοησια απο την πλευρα τους Τωρα για το θεμα της τιμης οταν παραγγελνει ενας εμπορος χ κομμματια με τιμη Α, αν μετα παραγγειλει y κομματια η τιμη μπορει να ειναι Β. Πρωτη φορα δηλαδη το συναντας αυτο; Δεν προμηθευονται παντα με την ιδια τιμη. Παιζει ρολο και η ποσοτητα. Η συγκεκριμενη περιπτωση βεβαια ειναι λιγο ιδιαιτερη γιατι τα router προερχονται απο μια εταιρια που εχει χρεωκοπησει και δεν ξερω απο που τα προμηθευονται. Αν οντως τα πηραν με την ιδια τιμη προφανως και ισχυει αυτο που ειπε ο T-Rex "οτι αρπαξουν τωρα που γυριζει" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Αν διαβάσεις κ τα ποστ του ματριξξξ πισω θα δεις οτι του ειπανε οτι εχουν προβλημα διαθεσιμότητας οποτε του ακυρωσαν την παραγγελία αρχικα αλλα μιας κ σε αλλους ειχανε πει οτι θα ξαναφερουν αρχισε ο ματριξξξ τα τηλεφωνήματα κ του ξαναεπεμεναν οτι δεν θα ξαναφέρουν! Ασχετα αν τελικα πολλοι μετα απο αυτον τα πήρανε! Σου φαινονται λογικα αυτα! Ακομα κ εμενα που παραγγειλα τριτη πρωί ακομα τα τρια μου εχω παρει, κ με στειλανε σμσ οτι δηθεν εχει προωθηθεί στο κατάστημα απο την τριτη παρακαλώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 κατι τετοιο δειχνει την ασυνεννοησια μεταξυ των καταστηματων και της αποθηκης απο τη στιγμη που δεν γνωριζαν οτι θα ξαναφερουν. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι να ακυρωσουν στον matrixxx και να παρουν μετα οι αλλοι. Ειχαν προηγουμενα με τον ανθρωπο και δεν ηθελαν να του δωσουν; Ηλιθιοι ειναι να μην του πουλησουν εφοσον εχουν; Απλα τοτε τελειωσε και ο matrixxx θα την ακυρωσε. Γιατι και σε μενα μου ειπαν οτι δεν ειναι διαθεσιμο αλλα δεν την ακυρωσαν. Ενδειξη οτι ισως περιμεναν νεα παραλαβη ή να περισσεψει κομματι που δεν το αγορασε τελικα καποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 I dont think so: Οπως εχω πει στο #59, εκανα την παραγγελια κοντα στις 8 η ωρα της Τριτης. Δεν ξερω τι ωρα παρηγγειλες εσυ. Αλλοι παραγγελνουν ακομα και δεν ξερω τι σκ τους λενε, ας μας πει καποιος για την εξελιξη! Με ενημερωσαν την Τεταρτη το πρωι οτι "εχει τελειωσει, τελος" χωρις να πουν οτι θα παραλαβουν ξανα ή κατι παρομοιο. Μετα απο καποιες ωρες μαλιστα, επειδη εδω καποιοι ελεγαν οτι βρηκαν-πηραν κλπ, πηρα τηλεφωνο σε ΟΛΑ τα points στην Αθηνα και σε ολα μου ειπαν οτι το προιον εχει τελειωσει! Εξαντληθηκε! Τελος! Ουτε θα ξαναρθει ουτε τιποτα. Μαλιστα μου ειπαν "τα παιδια δεν εχουν προλαβει να αλλαξουν το status του προιοντος στην σελιδα" . Απο τοτε περασαν αλλες δυο μερες και ακομα αυτα τα παιδια τι να προλαβουν; Ευκολο ειναι να αλλαξουν το στατους; Ακομα διαθεσιμο λεει στο σαιτ. Σε κανενα μηνα θα το αλλαξουν. Ειπαμε θυμιζει πλαισιο και θελουν να το κανουν καλα! Οχι αντιγραφες της πλακας. Αλλο τηλεφωνο εγω δεν προκειται να τους κανω. Εχουν το τηλεφωνο μου, αν θελουν λεφτα ας με παρουν αυτοι. Εχω πιο σοβαρα θεματα να φαω τον χρονο μου και πιο σοβαρα μαγαζια να δωσω τα χρηματα μου. Ευχαριστω φιλε runner69 για το ενδιαφερον σου παντως, να 'σαι καλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 "Με ενημερωσαν την Τεταρτη το πρωι οτι "εχει τελειωσει, τελος" χωρις να πουν οτι θα παραλαβουν ξανα ή κατι παρομοιο" αλλα μιας κ σε αλλους ειχανε πει οτι θα ξαναφερουν αρχισε ο ματριξξξ τα τηλεφωνήματα κ του ξαναεπεμεναν οτι δεν θα ξαναφέρουν! οπως βλεπεις δεν αναφερει κατι τετοιο και ετσι οπως το λες ειναι σαν να εχουν προηγουμενα με τον ανθρωπο γιατι σε αλλους λεγανε οτι θα ξαναφερουν ενω σε εκεινον οχι. ΥΓ. το κουρασαμε το θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Εγω δεν λεω οτι εχουν προηγούμενα αλλα οτι ειναι μεγάλο μπάχαλο κ γιαυτό μερικοί αδικούνται (οπου μερικοί βαλε π.χ ματριξξξ) χωρις να φταίνε σε τιποτα! Απλα κ ωραία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Εγω δεν λεω οτι εχουν προηγούμενα αλλα οτι ειναι μεγάλο μπάχαλο κ γιαυτό μερικοί αδικούνται (οπου μερικοί βαλε π.χ ματριξξξ) χωρις να φταίνε σε τιποτα! Απλα κ ωραία! Ακριβως αυτο εχω καταλαβει και εγω! Runner69, δεν ακυρωσα εγω τιποτα. Ουτε μου ειπαν ακυρωνουμε. Μου ειπαν "εχει εξαντληθει το προιον". Τιποτα αλλο. 6 μερες δεν με εχει ενημερωσει κανεις για τιποτα. Μπορει και να τους κανω μια καταγγελια ετσι οπως παει το πραγμα, οχι οτι τρελαινομαι για το ρουτερ, αλλα για την κοροϊδια και για να μαθουν να δουλευουν σωστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolakis.r Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα σε ολους. Το συγκεκριμενω ρουτερακι ειναι πραγματι καταπληκτικο.Το εχω παρει απο ebw περιπου 20μερες τωρα στα 24 ευρω. Νεος πελατης στην wind απο οntelecoms και πραγματι μου φανηκε καλο το zte που δινει η wind επειδη ειδα 1mbps παραπανω συφχρονισμο στην γραμμη σε σχεση με το pirelli, αλλα στην ουσια το ιδιο download...καμια διαφορα και μπουκωνει και καργα. Κατα τα αλλα για το vigor 2700vg, το ρουτερακι μπορει συγχρονιζει λιγο παρακατω αλλα μπορει να χειριστει ανετα τα 2 pc τα οποια κατεβαζουν απο τορεντ αδιακοπα και να επιτρεπει στους χρηστες του να σερφαρουν χωρις καθυστερηση. Σε ολα αυτα βοηθαει και η καλη γραμμη που εχω αλλα και το πολυ καλο Qos που εχει το ρουτερακι και ρυθμιζεις οτι θες και οπως το θες. Δεν του εχω βαλει το firmware draytek ακομα γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι παραπανω θα κερδισω....ασε που θα μου σπασουν και τα νευρα μεχρι να το πετυχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadergr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 δεν ειναι υποχρεωτικο να το βαλεις.Απλα ξεκλειδωσε το admin password για να εχεις προσβαση σε ολες τις λειτουργιες.Πανευκολο και οχι επικινδυνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Αιντε έφτασε σήμερα στο shop κ περιμένω τωρα να μου το στείλουν τα παιδια με κουριερ!!! Στο συγκεκριμένο ζητημα παντως εξηγηθήκαν ωραία τα παιδιά του shop τους κ τους ευχαριστώ (αν κ ακομα δεν το εχω παραλάβει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Runner69, δεν ακυρωσα εγω τιποτα. Ουτε μου ειπαν ακυρωνουμε. Μου ειπαν "εχει εξαντληθει το προιον". Τιποτα αλλο. 6 μερες δεν με εχει ενημερωσει κανεις για τιποτα. Μπορει και να τους κανω μια καταγγελια ετσι οπως παει το πραγμα, οχι οτι τρελαινομαι για το ρουτερ, αλλα για την κοροϊδια και για να μαθουν να δουλευουν σωστα. αρα ακομα τρεχει και θα πρεπει να σε εξυπηρετησουν απο τη στιγμη μαλιστα που ξαναφεραν κομματια. Οντως πολυ σου τραβηξε. Για να δουμε μεχρι τις επομενες μερες που περιμενουν και καποιοι αλλοι να παραλαβουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polisv Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Και εγώ το παρήγγειλα προχθές και εχθές το απόγευμα βρισκόταν στο κατάστημα επιλογής μου,από όπου και με πήραν τηλέφωνο. Λόγω αδιαθεσίας μου τους πήρα τηλέφωνο γιά να το παραλάβω την Δευτέρα το οποίο και δέχθηκαν. Μέχρι τώρα η επάφή μου μαζί τους ήταν τουλάχιστον θετική. Παιδιά μόλις παρέλαβα από Καλλιθέα το Vigor στα 24 ευρώ και η εντύπωση μου παραμένει Θετική. Είδα ότι είχαν ακόμη 5-6 άκόμη έτοιμα,προφανώς από παραγγελίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα