vadergr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Απλα ενημερωτικα, με το altec fw, παιζιε κανονικα σε conxx με ολες τις φυσιολογικες επιλογες (firewall,wifi,qos,port forwarding). Δεν ξερω τι παραπανω σου δινει με τον κωδικο του administrator.
lexmark Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση τώρα που μου ήρθε!! Να πιάσω πρώτα το ιστορικό: Στον όροφό μου έχω το ρουτερ στο σπίτι που παίζει ασύρματα και από εκεί παίρνει ένα Asus wl330gE το σήμα και το δίνει σε ένα netgear switch. Από το switch τώρα παίρνουν οι υπόλοιποι υπολογιστές internet. Θα μπορέσω να κάτσω το ρουτερ αυτό πάνω στο switch και να κάνω ένα διαφορετικό τελείως ασύρματο δίκτυο; Ακόμα περιμένω να το πάρω και με έχει φάει η περιέργεια, για αυτό και ρωτάω.
Foutrelis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Το παρήγγειλα κι εγώ χθες το βράδυ επειδή θα με ενδιέφερε να παίξω με VoIP. Δεν έχω καμιά ενημέρωση ακόμη, αλλά βλέπω πως η τιμή του ανέβηκε κατά €5 σήμερα και πλέον διαμορφώνεται στα €29.
GeorgT. Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Απόθεμα δεν έχουν απο το site δεν το βγάζουν αλλα την τιμη την αλλάζουν?? Παράξενα πράγματα!
Foutrelis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Απόθεμα πρέπει να έχουν, επειδή με πήραν τηλέφωνο πριν από μερικά λεπτά και μου είπαν πως Δευτέρα απόγευμα το προϊόν θα βρίσκεται στο κατάστημα που επέλεξα.
GeorgT. Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Αν ηταν δεν θα ακύρωναν την παραγγελία του Matrixxx που έκανε τρίτη απόγευμα
_spirit_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Εγώ πήρα τηλέφωνο χθες στο κατάστημα του Βύρωνα και μου είπαν πως τους τελείωσαν και περιμένουν νέα παραλαβή μέσα της επόμενης εβδομάδας. Ζήτησα να προ-παραγγείλω αλλά μου είπαν πως δε γίνεται......... Και τώρα ανέβασαν και την τιμή! Χ από εμένα!
runner69 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Απόθεμα δεν έχουν απο το site δεν το βγάζουν αλλα την τιμη την αλλάζουν?? Παράξενα πράγματα! Αν ηταν δεν θα ακύρωναν την παραγγελία του Matrixxx που έκανε τρίτη απόγευμα Οπως εγραψα παραπανω, συμφωνα με αυτα που μου ειπαν, την Τριτη ειχαν τελειωσει και παρελαβαν αλλα 100 κομματια χτες. Αρα ειναι λογικο να τρεχουν και παλι οι παραγγελιες που ειχαν γινει. Τωρα δεν το ξερω αν εχουν κλειστει και τα 100 κομματια και αν θα ξαναφερουν
Foutrelis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Με πήραν και δεύτερο τηλέφωνο, αυτή τη φορά από το κατάστημα που επέλεξα να πάει η παραγγελία, και μου είπαν ότι μπορώ να περάσω σήμερα να το παραλάβω. (Το θέμα τώρα είναι να παίξει με αλλαγή firmware σε Annex B, γιατί η μετάβαση σε Wind και Annex A ενδέχεται να κάνει 2-3 βδομάδες τουλάχιστον και θέλω να το δοκιμάσω άμεσα με VoIP. )
polisv Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Και εγώ το παρήγγειλα προχθές και εχθές το απόγευμα βρισκόταν στο κατάστημα επιλογής μου,από όπου και με πήραν τηλέφωνο. Λόγω αδιαθεσίας μου τους πήρα τηλέφωνο γιά να το παραλάβω την Δευτέρα το οποίο και δέχθηκαν. Μέχρι τώρα η επάφή μου μαζί τους ήταν τουλάχιστον θετική.
GeorgT. Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Ας γινει καμιά στραβη κ δεν το πάρω, θα τους φαω ζωντανούς μιλάμε
vagman77 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Το firmware της Draytek to περασατε απροβληματιστα;
T-Rex Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Η τιμή ανέβηκε με τη γνωστή λογική των εμπόρων "ότι αρπάξουμε τώρα που γυρίζει". Γιατί είναι όλοι τους απαράδεκτοι επαγγελματίες και ξετσίπωτοι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Κι ας βγει ο "εκπρόσωπός" τους εδώ, ο gpapadakis να φωνάζει όσο θέλει ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ λοιπόν από EBW.gr Κάντε τους τους να καταλάβουν ότι δεν συναλλάσονται με "γίδια".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα