Προς το περιεχόμενο

DrayTek Router Vigor 2700VG στα 24€ από το EasyBuyWorld

aposporis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παρελαβα σημερα και εγω αν και χτες κατι μου ειχαν πει για τη διαθεσιμοτητα αλλα ειχα πολλη φασαρια και δεν ακουγα καλα. Μου ειχαν πει οτι αν θα πηγαινε στο καταστημα θα ηταν ή χτες το απογευμα ή σημερα και οτι θα με επαιρναν τηλεφωνο.

Διορθωση: Τωρα που το ξανασκεφτομαι ενδεχομενως με πηραν απο το καταστημα που παρελαβα και οχι απο καποιο κεντρικο και για αυτο μου ειπε οτι δεν ειναι διαθεσιμο εκεινη τη στιγμη και οτι θα παει ή το απογευμα ή την επομενη μερα. Μαλλον αυτο θα εγινε. Οπως και να χει ομως στον matrixxx γιατι ειπαν οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 234
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και σε ένα φίλο είπαν για διαθεσιμότητα. Δεν έχουν απόθεμα και θα παραλάβουν την επόμενη εβδομάδα. Για να δούμε, γιατι στο site είναι ακόμα διαθέσιμο.

• Moderators

παρελαβα σημερα και εγω, αν και χτες κατι μου ειχαν πει για τη διαθεσιμοτητα αλλα ειχα πολλη φασαρια και δεν ακουγα καλα. Μου ειχαν πει οτι αν θα πηγαινε στο καταστημα θα ηταν ή χτες το απογευμα ή σημερα και οτι θα με επαιρναν τηλεφωνο. Δεν με πηραν τηλεφωνο και πηρα σημερα εγω στο καταστημα και μου ειπαν οτι εχει φτασει και πηγα και το πηρα τελικα.

Μου κανει εντυπωση που στον matrixxx ειπαν οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα γιατι εγω το παρηγγειλα αργα το βραδυ ενω εκεινος το απογευμα οπως ειπε. Δεν ξερω μηπως ειχε κανει καποιος αλλος παραγγελια απο εκει που το πηρα και τελικα το μετανιωσε και περισσεψε στο καταστημα αλλα ρωτησα τον ιδιοκτητη και μου ειπαν οτι γενικα υπαρχουν και αλλα κομματια,οχι πολλα βεβαια. Εντωμεταξυ στη κατασταση παραγγελιας δειχνει οτι ακομα δεν εχει φτασει στο καταστημα

@ matrixxx δεν παιρνεις κανενα τηλεφωνο ?

Οπως εχω πει στο #59, εκανα την παραγγελια κοντα στις 8 η ωρα της Τριτης. Δεν ξερω τι ωρα παρηγγειλες εσυ. Αλλοι παραγγελνουν ακομα και δεν ξερω τι σκ τους λενε, ας μας πει καποιος για την εξελιξη!

Με ενημερωσαν την Τεταρτη το πρωι οτι "εχει τελειωσει, τελος" χωρις να πουν οτι θα παραλαβουν ξανα ή κατι παρομοιο. Μετα απο καποιες ωρες μαλιστα, επειδη εδω καποιοι ελεγαν οτι βρηκαν-πηραν κλπ, πηρα τηλεφωνο σε ΟΛΑ τα points στην Αθηνα και σε ολα μου ειπαν οτι το προιον εχει τελειωσει! Εξαντληθηκε! Τελος! Ουτε θα ξαναρθει ουτε τιποτα. Μαλιστα μου ειπαν "τα παιδια δεν εχουν προλαβει να αλλαξουν το status του προιοντος στην σελιδα" . Απο τοτε περασαν αλλες δυο μερες και ακομα αυτα τα παιδια τι να προλαβουν; Ευκολο ειναι να αλλαξουν το στατους; Ακομα διαθεσιμο λεει στο σαιτ. Σε κανενα μηνα θα το αλλαξουν. Ειπαμε θυμιζει πλαισιο και θελουν να το κανουν καλα! Οχι αντιγραφες της πλακας. grin.png

Αλλο τηλεφωνο εγω δεν προκειται να τους κανω. Εχουν το τηλεφωνο μου, αν θελουν λεφτα ας με παρουν αυτοι. Εχω πιο σοβαρα θεματα να φαω τον χρονο μου και πιο σοβαρα μαγαζια να δωσω τα χρηματα μου. wink.gif

Ευχαριστω φιλε runner69 για το ενδιαφερον σου παντως, να 'σαι καλα!

Για να τους κανω κ εγω κανενα τηλ στο κατάστημα της Ναουσας να δω τη γίνεται, γιατι υποτίθεται Τριτη πρωί παράγγειλα κ θα το έστελναν Νάουσα κ απο εκεί με Κουριερ Σαλονικη αλλα ακόμα δεν έχουμε ουτε φωνή ούτε ακρόαση!

edit: καλα το κατάλαβα παπαρα μάλλον, περιμένουν κλασσικα νεα παραλαβη δηθεν!

Στο μεταξυ στην εξέλιξη παραγγελίας μου εχουμε:

vigor.jpg

Εγω παντως που παρηγγειλα μετα το φιλο GeorgT. μολις με ειδοποιησαν οτι το παρελαβαν στη Ναουσα και θα μου το στειλουν Δευτερα με κουριερ Θεσσαλονικη

Αν μου παίξουν πστια πιστευω μιας κ εχω sms οτι το έχουν στείλει στο κατάστημα κ στη εξέλιξη δειχνει οτι το εχουν παραλάβει θα μπορέσω να τους τρέξω λιγο!

μάλλον θα το έδωσαν σε κανένα γνωστό τους το κόβω!

Οπως εχω πει στο #59, εκανα την παραγγελια κοντα στις 8 η ωρα της Τριτης. Δεν ξερω τι ωρα παρηγγειλες εσυ. Αλλοι παραγγελνουν ακομα και δεν ξερω τι σκ τους λενε, ας μας πει καποιος για την εξελιξη!

Εγω παρηγγειλα μετα απο σενα,συγκεκριμενα ξημερωματα της Τεταρτης και για αυτο μου φαινεται περιεργο. Εκτος παλι λεω αν καποιος δεν πηγε να το παρει και περισσεψε το κομματι στο καταστημα. Σημερα μου εστειλαν μηνυμα και email οτι το προιον θα αποσταλει στο καταστημα και πηρα τηλεφωνο να τους ενημερωσω. Ειναι ακριβως η ιδια εικονα με το μηνυμα του GeorgT. Τους ρωτησα για τη διαθεσιμοτητα και μου ειπαν οτι την Τριτη (?) τους τελειωσαν και οτι σημερα παρελαβαν αλλα 100 κομμματια και για αυτο μου εστειλαν μηνυμα οτι "Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ"

σε αυτη τη τιμη κανενα.Μονο την διαδικασια ξεκλειδωματος.

Σε οτε το εβαλε κανεις να παιξει με το altec fw ?Παιζει/κλειδωνει η εχει θεματα?

Με το fw της altec τι περιορισμοι υπαρχουν?port forwarding, wifi on/off υπαρχουν με αυτο?

χθεσινο email

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ. ΕΥΧΑΡΙΣTOYΜΕ ΠΟΛΥ

και σημερινό

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ.ΕΥΧΑΡΙΣTOYΜΕ ΠΟΛΥ

με πήραν τηλεφωνο πριν λιγο οτι κανανε λαθος χτες και δεν εχουν απόθεμα.

ειπαν για νεα παραλαβη την αλλη εβδομαδα.

και νεο email σημερα

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ. ΕΥΧΑΡΙΣTOYΜΕ ΠΟΛΥ!

για να δουμε

Πηρα τηλ. κ εγω στα κεντρικά τελικά κ βλέποντας την παραγγελιά ο υπάλληλος ζητησσε συγνώμη οτι κανονικά έπρεπε να το ειχε στείλει πριν την έλλειψη του αλλα αν δεν εχω πρόβλημα να περιμένω κ δευτέρα τρίτη θα είναι στο κατάστημα!

Για να δούμε τη θα δουμε τελικά!

(Πάντως την υποψια οτι κατι αλλο παίχτηκε με το ρουτερ της παραγγελίας μου δεν μου φεύγει)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...