koprodogis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 ρε παιδια δεν εχετε βαρεθει να μαλωνετε συνεχεια για το ιδιο θεμα??? παλιααααααα ειχε προσφορες πλεον ολα τα καταστηματα εχουν, αν εχουν, εκει καποια κομματια και τα δινουν. Μη χαλατε τη διαθεση σας για τετοια πραματα. Δε το παιζω ηθικολογος ουτε μαγκας επειδη προλαβα (δεν εχω παρει ακομα το προιον βεβαια στα χερια μου) αλλα καθε μα καθε προσφορα την ιδια καταληξη. Δεν αναφερομαι σε σενα συγκεκριμενα matrixxx απλα σα χρηστη με κουρασε να βλεπω αυτο το flaming στα θεματα που στην τελικη δεν οφελει. Πειτε μου ακυρωσαν την παραγγελια για τον ταδε λογο και τελος. Και να μην κανουν και αλλοι παραγγελιες και να μην λεμε λογια του αερα. Ας πουμε τον τελευται καιρο οσες φορες πηρα τηλ σε καταστημα πλαισιο για εκθεσιακα κομματια ποτε μα ποτε δεν ειχε τπτ δεν καθομαι να χτυπιεμαι ουτε λεω δεν ξαναψωνιζω. Ναι μου την δινει αλλα λεω οκ. Δε νομιζω οτι ειμαι απαθης αλλα δε θα κατσω να χαλαστω κιολας. Συγνωμη αν κουρασα ή συνεχισα το flaming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 ρε παιδια δεν εχετε βαρεθει να μαλωνετε συνεχεια για το ιδιο θεμα??? παλιααααααα ειχε προσφορες πλεον ολα τα καταστηματα εχουν, αν εχουν, εκει καποια κομματια και τα δινουν. Μη χαλατε τη διαθεση σας για τετοια πραματα. Δε το παιζω ηθικολογος ουτε μαγκας επειδη προλαβα (δεν εχω παρει ακομα το προιον βεβαια στα χερια μου) αλλα καθε μα καθε προσφορα την ιδια καταληξη. Δεν αναφερομαι σε σενα συγκεκριμενα matrixxx απλα σα χρηστη με κουρασε να βλεπω αυτο το flaming στα θεματα που στην τελικη δεν οφελει. Πειτε μου ακυρωσαν την παραγγελια για τον ταδε λογο και τελος. Και να μην κανουν και αλλοι παραγγελιες και να μην λεμε λογια του αερα. Ας πουμε τον τελευται καιρο οσες φορες πηρα τηλ σε καταστημα πλαισιο για εκθεσιακα κομματια ποτε μα ποτε δεν ειχε τπτ δεν καθομαι να χτυπιεμαι ουτε λεω δεν ξαναψωνιζω. Ναι μου την δινει αλλα λεω οκ. Δε νομιζω οτι ειμαι απαθης αλλα δε θα κατσω να χαλαστω κιολας. Συγνωμη αν κουρασα ή συνεχισα το flaming Δεν μαλωνουμε, συζητηση κανουμε. Δεν ειναι καινουργιο μαγαζι, υπαρχει χρονια. Καιρο το παρακολουθω, ηρθε χθες η ωρα να παραγγειλω πρωτη φορα κατι. Ηταν απαραδεκτοι στην εξυπηρετηση τους και απλα δεν ηθελα να το πω ξερα ωστε να φανω σκοπιμος, αλλα να το αναλυσω. Τι σε ενοχλησε; Το λεω και ξερα λοιπον αν το προτιμας: "Οι τυποι δεν εκαναν καθολου καλα τη δουλεια τους σε μενα τουλαχιστον και συνεχιζουν να το εχουν μια μερα μετα στο σαιτ διαθεσιμο ενω εχει τελειωσει απο ολα τα καταστηματα της Αθηνας τουλαχιστον". ΥΓ. Ξεχασα να πω οτι δεν προκειται να ασχοληθω αλλη φορα με το εν λογω καταστημα εχοντας αυτη την εμπειρια. Τουλαχιστον με οσα εγιναν δεν θα ξαναχαλασω χρονο κοιτωντας το σαιτ τους... Να και το καλο της υποθεσης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiJ16 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Έχει βάλει κανείς τις ρυθμίσεις για wind? Προσπαθω και δεν μπορω να συνδεθω με το fw της altec... Συγχρονιζει αλλά δε βγαίνω παραέξω... EDIT: Δούλεψε αλλά συγχρονίζει 400mpbs πιο κάτω αλλά βγάζει 2db μικρότερο attenuation και snr 7 απο 9.. Ποιό fw κατεβάσατε απο την draytek? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aposporis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Το 2.8.3 με modem code 121201 [ Standard ] Πρέπει να κάνεις ένα τυπικο register στη Draytek για να το κατεβάσεις Δούλεψε αλλά συγχρονίζει 400mpbs πιο κάτω αλλά βγάζει 2db μικρότερο attenuation και snr 7 απο 9.. Ποιό fw κατεβάσατε απο την draytek? Που μπορώ να κάνω αίτηση για γραμμή σαν τη δικιά σου ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Το 2.8.3 με modem code 121201 [ Standard ] Πρέπει να κάνεις ένα τυπικο register στη Draytek για να το κατεβάσεις Που μπορώ να κάνω αίτηση για γραμμή σαν τη δικιά σου ???? ενω οντως σου λεει οτι πρεπει να κανεις register στο site για να κατεβασεις το firmware, εχουν αφησει ωστοσο την δυνατοτητα να το κατεβασεις μεσα απο το μενου του εκαστοτε προιοντος. Απο το release note που διαβασα η 2.8.3 ειναι ιδια για ολα τα 2700 series http://www.draytek.com/user/PdInfoDetail.php?Id=12#PdInfo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
powerthunder Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Από εδώ (http://www.draytek.com/user/PdInfoDetail.php?Id=11) μπορείτε να τα κατεβάσετε χωρίς login, επίσης από ότι κατάλαβα δεν πειράζει όποιο code και να μπει στο modem, κάπου είδα ότι με το code 1411301 κλειδώνει λίγο παραπάνω το router σε σχέση με τα άλλα codes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IVIetaCreatoR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Thanks για το link,παρήγγειλα και εγώ ένα, πάντα τα γλυκοκοίταζα. Εκτός των άλλων, και το design πολυ αεροδυναμικό, μπάς και πετάει κιόλας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiJ16 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Για να βγάλετε το admin passw απο το AltecPassord1 δίνετε AltecPassword 00:00:00:00.. H mac που γράφω είναι τυχαία απλά θέλω να μου πειτε αν το γράφω στην μορφή με τις ανω κατω τελείες... Το admin passw ειναι αυτο που βγάζει σε cmd "admin pass=[xxxxxxxxxx] ??? Username βάζω admin? EDIT: Το βρήκα κ αυτό... Ρε παιδιά πώς είναι δυνατόν να εγκαταστήσει το fw αφού δεν προλαβαίνει να ολοκληρώσει την διαδικασία (με βάση τον τρόπο που περιγράφεται στο adslgr)??? Ουτε στο μισό δεν προλαβαίνει να φτάσει η μπάρα πρόδου... φορτώνεται μόνο το αρχείο .rst ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
windybob73 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδιά πώς είναι δυνατόν να εγκαταστήσει το fw αφού δεν προλαβαίνει να ολοκληρώσει την διαδικασία (με βάση τον τρόπο που περιγράφεται στο adslgr)??? Ουτε στο μισό δεν προλαβαίνει να φτάσει η μπάρα πρόδου... φορτώνεται μόνο το αρχείο .rst ? Ακολουθησε αυτες τις οδηγιες, και πρωτα θα βαλεις το .rst (reset) και μετα το .all (update).Μπορεις να κατεβασεις το 2.8.3_1411301 το οποιο ειναι το τελευταιο firmware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_led Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Ακολουθησε αυτες τις οδηγιες, και πρωτα θα βαλεις το .rst (reset) και μετα το .all (update).Μπορεις να κατεβασεις το 2.8.3_1411301 το οποιο ειναι το τελευταιο firmware. Καλύτερα ο φίλος να ακολουθήσει αυτές τις οδηγίες με τα αρχεία .all και .rst που θα κατεβάσει από το site της draytek. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiJ16 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Ωραία επιτέλους το έσωσα! Εγκατέστησα την έκδοση με code 121201. Για να βάλω την 1411301 που λέγεται οτι συγχρονίζει λίγο παραπάνω σαν passw admin (στο firmware upgrade utility) θα βάλω τπτ? Γιατί τώρα πια δεν έχω fw της altec οποτε οι κωδικοί που μας δίνει το προγραμματάκι altecpasswds δεν θα είναι σωστοί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 ακομα δεν με έχουν πει τιποτα για πρόβλημα διαθεσιμότητας όποτε πιστευω θα καταφέρω να το πάρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
windybob73 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Ωραία επιτέλους το έσωσα! Εγκατέστησα την έκδοση με code 121201. Για να βάλω την 1411301 που λέγεται οτι συγχρονίζει λίγο παραπάνω σαν passw admin (στο firmware upgrade utility) θα βάλω τπτ? Γιατί τώρα πια δεν έχω fw της altec οποτε οι κωδικοί που μας δίνει το προγραμματάκι altecpasswds δεν θα είναι σωστοί! Οχι, αφησε το κενο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 παρελαβα σημερα και εγω, αν και χτες κατι μου ειχαν πει για τη διαθεσιμοτητα αλλα ειχα πολλη φασαρια και δεν ακουγα καλα. Μου ειχαν πει οτι αν θα πηγαινε στο καταστημα θα ηταν ή χτες το απογευμα ή σημερα και οτι θα με επαιρναν τηλεφωνο. Δεν με πηραν τηλεφωνο και πηρα σημερα εγω στο καταστημα και μου ειπαν οτι εχει φτασει και πηγα και το πηρα τελικα. Μου κανει εντυπωση που στον matrixxx ειπαν οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα γιατι εγω το παρηγγειλα αργα το βραδυ ενω εκεινος το απογευμα οπως ειπε. Δεν ξερω μηπως ειχε κανει καποιος αλλος παραγγελια απο εκει που το πηρα και τελικα το μετανιωσε και περισσεψε στο καταστημα αλλα ρωτησα τον ιδιοκτητη και μου ειπαν οτι γενικα υπαρχουν και αλλα κομματια,οχι πολλα βεβαια. Εντωμεταξυ στη κατασταση παραγγελιας δειχνει οτι ακομα δεν εχει φτασει στο καταστημα @ matrixxx δεν παιρνεις κανενα τηλεφωνο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj_neo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Εγώ πληκτρολόγησα λάθος το κινητό, το διόρθωσα, τους έστειλα και Mail αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα