vpanos1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δεν είσαι ο μόνος που μπήκες στην αναμονή... Το παρήγγειλες να έρθει κατευθείαν στο σπίτι ή παραλαβή από EBW Point? παραλαβή από EBW Point Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Με πηρανε απο το κατάστημα Ναουσας κ ρώτησαν για την διεύθυνση που θα το στείλουν πριν καμια 2-3 ωρες! Δεν είπαν τιποτα για πρόβλημα διαθεσιμότητας?? Για να δουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiJ16 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Forthnet! Απλά πέρασα τα στοιχεία της σύνδεσης και έπαιξε αμέσως τόσο με της Altec όσο και με το original firmware. Όσο αφορά τα στατιστικά, τα νούμερα είναι ένα κλικ πάνω αλλά σε νορμάλ χρήση δε φαίνεται η διαφορά. Το ...ας πούμε... πρόβλημα μου είναι ότι είναι τόσο advanced που ψάχνομαι για ένα απλό port fowarding! Τρελές ρυθμίσεις!!!! Εξήγησε μου κάτι. Προτού βάλεις το νέο firmware (δλδ ενω ήσουν με το fw της altec) είδες βελτίωση στα στατιστικά της γραμμής σου ? Αφού έβαλες το original fw είδες κάποια βελτίωση (στα στατιστικά της γραμμης) σε σχέση με το fw της altec ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aposporis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Εξήγησε μου κάτι. Προτού βάλεις το νέο firmware (δλδ ενω ήσουν με το fw της altec) είδες βελτίωση στα στατιστικά της γραμμής σου ? Αφού έβαλες το original fw είδες κάποια βελτίωση (στα στατιστικά της γραμμης) σε σχέση με το fw της altec ? Δε το έψαξα αναλυτικά αλλά κλειδώνει σε ελάχιστα μεγαλύτερο νούμερο (200kbps down - 50 up). Ούτως ή άλλως η γραμμή μου είναι σταθερή. Πρακτικα και με το USR9108 και με τα 2 firmware βλέπω τα ίδια στη χρήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 καμια φωτο αν μπορει καποιος να ανεβασει ωστε να δουμε και πως ειναι με το λογοτυπο πανω (απο περιεργια μιας και το αναμενω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digitals Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 μπορειτε να περασετε οτι firmware θελετε στο router χωρις φοβο να καταστραφει και να το κανετε ISDN Η PSTN. σε περιπτωση προβλήματος απλα βαζετε static ip 192,168,1,2 στον η/υ και τρεχετε τα router tools me ip του modem 192.168.1.1 και πατατε send. Ανοιγετε τον router κρατοντας πατημενο το reset το οποιο το αφηνετε μολι ξεκινησει το update... Firmware μπορειτε να κατεβασετε κατευθειαν απο την draytek. Απλα λιγο επιμονη και υπομονη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frap73 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δλδ θεωρείς οτι 24 ευρώ δεν αξίζουν για να αλλάξω ένα siemens speadstream που μου είχε δώσει η τελλάς πριν 3 χρόνια? Επιπλέον το siemens δεν έχει ασύρματο και για το λόγο αυτό χρησιμοποιώ παράλληλα και ένα philips του conn-x που το είχα πάρει πριν 4 χρόνια. Μπορεί να κάνει παπάδες το firmware του, αλλά θεωρώ πως δε θα το βάλουμε να κάνει τίποτε επιπλέον από τον εξοπλισμό που έχουμε οι περισσότεροι ήδη και συνεπώς απλά δίνουμε 24 ευρώ και ικανοποιούμε και το αίσθημά μας ότι τσιμπίσαμε μια ευκαιρία. Δλδ, παίρνουμε κάτι που δεν χρειαζόμαστε στην πραγματικότητα. Σε εσένα ειδικά, βλέπω ότι θα σου κάνει δουλειά, αλλά πόσοι είναι σαν εσένα; [offtopic] [...]σταθερότατο (θέλει ένα restart τον μήνα) , Vlan, VPN και πολλά άλλα. P.S. Είμαι System Administrator. Αυτό φυσικά αντιλαμβάνεσαι πως είναι κάπως οξύμωρο (σταθερότατο -> θέλει restart). Έχω ένα Κ6 του 98(?) με μια CF 16MB για storage. Τρέχει NetBSD να κάνει το router/fw στο σπίτι και η μόνη φορά που χρειάστηκε restart τον τελευταίο χρόνο ήταν για να αλλάξω τη μπαταρία στο UPS. Τον προηγούμενο είχε επίσης ένα restart για να το πάω από την έκδοση 3 στην 4. Πιο πριν δε θυμάμαι...[/offtopic] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 μπορειτε να περασετε οτι firmware θελετε στο router χωρις φοβο να καταστραφει και να το κανετε ISDN Η PSTN. σε περιπτωση προβλήματος απλα βαζετε static ip 192,168,1,2 στον η/υ και τρεχετε τα router tools me ip του modem 192.168.1.1 και πατατε send. Ανοιγετε τον router κρατοντας πατημενο το reset το οποιο το αφηνετε μολι ξεκινησει το update... Firmware μπορειτε να κατεβασετε κατευθειαν απο την draytek. Απλα λιγο επιμονη και υπομονη... θενξ φιλε μου, πηρα τωρα τηλ και εκανα κρατηση ενα να περασω να το παρω αυριο η μεθαυριο. θα ειναι καλη καβατζα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 σε σχεση με το ΖΤΕ το ασπρο της HOL τι λεει? το θελο γ jdownloader. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_led Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Εγώ το πήρα το απόγευμα, και τώρα είμαι με ένα router με το firmware μαμάς και όχι altec! Νομίζω ότι στο upload, το pirelli (το άσπρο) της on ήταν παραπάνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Το μαγαζι "θυμιζει" απολυτα το Πλαισιο ! Ακομα και τωρα γραφει στο σαιτ τους "Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα αποσταλεί μέσα σε 1 - 2 εργάσιμες ημέρες." Εχω παραγγειλει απο χθες το απογευμα ενα κομματι, μου ειπαν χθες οτι θα ειναι στο υποκαταστημα σημερα το απογευμα, και τωρα με πηραν και μου ειπαν οτι εχει τελειωσει το προιον! Παρολα αυτα στο σαιτ ακομα διαθεσιμο ειναι, μπας και μαζεψουν κανεναν πελατη θυμα και παρει και τιποτα αλλο μαζι στην παραγγελια του! Ουτε για νεα παραλαβη μου ειπαν ουτε τιποτα. Γειωση κανονικη! "Οφτοπικ" σημειωση: Το υποκαταστημα (Καλογρεζα) ειναι διπλα στο Δημοτικο σχολειο που μεγαλωσα, και ελεγα να παω μια βολτα στα παλια μου μερη, 16+16 χιλιομετρα θα εκανα για να παω να παραλαβω, να δω και το μαγαζι! Μαγαζια απαραδεκτα εχουμε πολλα, κλειστε το αν ειστε και εσεις τετοιοι. Σωστα μαγαζια χρειαζεται η αγορα και μονο τα σωστα θα επιζησουν! Καταλαβετε το! Δεν ειναι δυσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brandon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Αυτό φυσικά αντιλαμβάνεσαι πως είναι κάπως οξύμωρο (σταθερότατο -> θέλει restart). Έχω ένα Κ6 του 98(?) με μια CF 16MB για storage. Τρέχει NetBSD να κάνει το router/fw στο σπίτι και η μόνη φορά που χρειάστηκε restart τον τελευταίο χρόνο ήταν για να αλλάξω τη μπαταρία στο UPS. Τον προηγούμενο είχε επίσης ένα restart για να το πάω από την έκδοση 3 στην 4. Πιο πριν δε θυμάμαι... Για οικιακή χρήση και έχοντας 10 IP να ανταλλάσουν σχεδόν συνέχεια δεδομένα με το ίντερνετ, το να γίνεται το router μια φορά το μήνα restart (περισσότερο για πρόληψη) το θεωρώ αρκετά λογικό και το router αρκετά σταθερό! Μάλλον δεν έχεις βασανιστεί όπως εγω με κάποια άλλα router τα οποία κάθε τρεις και λίγο κόλλαγαν, αποσυγχρονιζόντουσαν κτλ. (Μην με ρωτήσεις που τις βρήκα 10 ip στο σπίτι ) P.S. Υποθέτω οτι και παραπάνω να το αφήσεις δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα, αλλά ο καθένας έχει τα κολλήματα του και ειδικά όταν θέλει να συχρονίζει στα 22 όπως εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Το μαγαζι "θυμιζει" απολυτα το Πλαισιο ! Ακομα και τωρα γραφει στο σαιτ τους "Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα αποσταλεί μέσα σε 1 - 2 εργάσιμες ημέρες." Εχω παραγγειλει απο χθες το απογευμα ενα κομματι, μου ειπαν χθες οτι θα ειναι στο υποκαταστημα σημερα το απογευμα, και τωρα με πηραν και μου ειπαν οτι εχει τελειωσει το προιον! Παρολα αυτα στο σαιτ ακομα διαθεσιμο ειναι, μπας και μαζεψουν κανεναν πελατη θυμα και παρει και τιποτα αλλο μαζι στην παραγγελια του! Ουτε για νεα παραλαβη μου ειπαν ουτε τιποτα. Γειωση κανονικη! "Οφτοπικ" σημειωση: Το υποκαταστημα (Καλογρεζα) ειναι διπλα στο Δημοτικο σχολειο που μεγαλωσα, και ελεγα να παω μια βολτα στα παλια μου μερη, 16+16 χιλιομετρα θα εκανα για να παω να παραλαβω, να δω και το μαγαζι! Μαγαζια απαραδεκτα εχουμε πολλα, κλειστε το αν ειστε και εσεις τετοιοι. Σωστα μαγαζια χρειαζεται η αγορα και μονο τα σωστα θα επιζησουν! Καταλαβετε το! Δεν ειναι δυσκολο. δεν ειναι τελειοι οντως, απο την αλλη ομως προσπαθουν και τις πιο πολλες φορες εξυπηρετουν. δικο μου χτεσινο/σημερινο παραδειγμα: ειχα παρει αυτον τον ψηφιακο δεκτη το δεκεμβρη: http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7114/StarTech-Digital-TV-Tuner-DVB-T-HD-240-AVC-H-264-MPEG-4-HDMI μετα απο καμια δεκαρια μερες λειτουργιας διαπιστωσα οτι κανει ενα σφυριγμα οταν ειναι κλειστος και πηρα τηλεφωνο και το ανεφερα στο καταστημα που το ειχα αγορασει. συμφωνησαμε να τον παω μετα τις γιορτες (επειδη υπηρχε φορτος εργασιας λογω εορτων) να τον δουν κτλ. πηρα τηλεφωνο χτες για το ρουτερ της προσφορας και μου εκαναν κρατηση ενα και με την ευκαιρια ανεφερα και τα του δεκτη. σημερα που πηγε ο αδερφος μου να παρει το ρουτερ, του ειχα δωσει και το δεκτη μαζι (στο κουτι του, με την αποδειξη μεσα). ο ανθρωπος στο μαγαζι εδωσε 2 λυσεις, η να δωσει αμεσως πισω τα λεφτα που εκανε ο δεκτης η αν θελαμε να παμε αυριο να παρουμε αλλον (θα φερει απο την αποθηκη, αν και στο site τον δειχνουν εξαντλημενο..ποιος ξερει, ισως ηρθαν ηδη αποθεματα και δεν εχουν ενημερωσει). επειδη ομως ο δεκτης εχει καλη εικονα, τον θελω παλι, οποτε συμφωνησαν να παει αυριο παλι να παρει το νεο δεκτη. πες μου λοιπον αν ετσι αμεσα (χωρις φωνες, απειλες για καταγγελιες κτλ κτλ..που εχω κανει κι εγω) εχει προσφερει το πλαισιο παρομοιες λυσεις. εμενα παντως ποτε. κι οχι μονο το πλαισιο, απλα εκεινο ανεφερες σαν συγκριση. ολα αυτα στην ελλαδα βεβαια, στην αγγλια που ημουν, ηδη απο το 1999 αλλαζαν πραγματα απευθειας χωρις καμια ερωτηση, ειτε με χρηματα ειτε με αλλο προιον..εδω εχουμε φτασει στο 2011 και ακομα τετοια εξυπηρετηση δεν εχω δει πουθενα!! μακαρι το ebw να κανει μια αρχη, μπας και το ακολουθησει και κανας αλλος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 ο ανθρωπος στο μαγαζι εδωσε 2 λυσεις, η να δωσει αμεσως πισω τα λεφτα που εκανε ο δεκτης η αν θελαμε να παμε αυριο να παρουμε αλλον (θα φερει απο την αποθηκη, αν και στο site τον δειχνουν εξαντλημενο..ποιος ξερει, ισως ηρθαν ηδη αποθεματα και δεν εχουν ενημερωσει). επειδη ομως ο δεκτης εχει καλη εικονα, τον θελω παλι, οποτε συμφωνησαν να παει αυριο παλι να παρει το νεο δεκτη. πες μου λοιπον αν ετσι αμεσα (χωρις φωνες, απειλες για καταγγελιες κτλ κτλ..που εχω κανει κι εγω) εχει προσφερει το πλαισιο παρομοιες λυσεις. εμενα παντως ποτε. κι οχι μονο το πλαισιο, απλα εκεινο ανεφερες σαν συγκριση. μακαρι το ebw να κανει μια αρχη, μπας και το ακολουθησει και κανας αλλος! Ποια ειναι η αρχη που ακομα διαθεσιμο το λεει στο σαιτ; Επισης βλεπω ας πουμε οτι παρηγγειλες χθες μετα τις 9 το βραδυ , ενω εγω εκανα την παραγγελια κοντα στις 8 χθες και σημερα μου εριξαν το ακυρο. Τι βλεπεις μεχρι εδω να λειτουργει σωστα; Οσο για την ιστορια με τον δεκτη, δεν εκαναν και τιποτα σπεσιαλ, οκ. Και απο το πλαισιο εχω παρει πισω χρηματα χωρις φωνες επιστρεφοντας προιοντα που μαλιστα 1-2 φορες δεν ειχαν καν προβλημα απλα μετανιωσα για την αγορα τους οπως και τους ειπα και το δεχτηκαν. Αυτα ειναι τυπικες και βασικες υποχρεωσεις ενος μαγαζιου και αυτα τουλαχιστον τα εχουμε κερδισει ανεπιστρεπτι! (υπαρχουν και οι σχετικοι νομοι που τους υποχρεωνουν να το κανουν) Οταν ομως εγω και ο καθε ενας, βλεπει ενα προιον διαθεσιμο και κανει μια ολοκληρη ερευνα και τρωει 2-3 ωρες να βρει πληροφοριες για το προιον (αν γινεται αναβαθμιση, αν ξεκλειδωνει, αν συμφερει κλπ), παραγγελνει, του λενε τηλεφωνικα οτι αυριο θα παραλαβει, και την επομενη ενω ακομα το λενε διαθεσιμο του τηλεφωνουν και του λενε ξερα "μας τελειωσε το προιον", εεεε, με συγχωρεις αλλα αυτο δειχνει οτι δεν ειναι σοβαροι. Δεν μιλαμε ουτε γι αστειο για "τελειοτητα" που ειπες. Για μενα αυτο ειναι απο τα πιο χοντρα/σημαντικα πραγματα που μπορει να κανει ενα μαγαζι. Ο σεβασμος προς τον πελατη. Και τετοιον αποδεικνυουν οτι δεν εχουν. Αν ειναι δυνατον να μην βγαζουν το προιον απο το σαιτ ενω εχει τελειωσει μια μερα πριν! Δουλεια δευτερολεπτων ειναι. Αλλα φαινεται η σκοπιμοτητα τους οπως κανει και το πλαισιο: Πχ να παραγγειλεις και αλλα πραγματα, να διαφημιζεται μεσω του skroutz ως χαμηλη τιμη κλπ κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Ποια ειναι η αρχη που ακομα διαθεσιμο το λεει στο σαιτ; Επισης βλεπω ας πουμε οτι παρηγγειλες χθες μετα τις 9 το βραδυ , ενω εγω εκανα την παραγγελια κοντα στις 8 χθες και σημερα μου εριξαν το ακυρο. Τι βλεπεις μεχρι εδω να λειτουργει σωστα; Οσο για την ιστορια με τον δεκτη, δεν εκαναν και τιποτα σπεσιαλ, οκ. Και απο το πλαισιο εχω παρει πισω χρηματα χωρις φωνες επιστρεφοντας προιοντα που μαλιστα 1-2 φορες δεν ειχαν καν προβλημα απλα μετανιωσα για την αγορα τους οπως και τους ειπα και το δεχτηκαν. Αυτα ειναι τυπικες και βασικες υποχρεωσεις ενος μαγαζιου και αυτα τουλαχιστον τα εχουμε κερδισει ανεπιστρεπτι! (υπαρχουν και οι σχετικοι νομοι που τους υποχρεωνουν να το κανουν) Οταν ομως εγω και ο καθε ενας, βλεπει ενα προιον διαθεσιμο και κανει μια ολοκληρη ερευνα και τρωει 2-3 ωρες να βρει πληροφοριες για το προιον (αν γινεται αναβαθμιση, αν ξεκλειδωνει, αν συμφερει κλπ), παραγγελνει, του λενε τηλεφωνικα οτι αυριο θα παραλαβει, και την επομενη ενω ακομα το λενε διαθεσιμο του τηλεφωνουν και του λενε ξερα "μας τελειωσε το προιον", εεεε, με συγχωρεις αλλα αυτο δειχνει οτι δεν ειναι σοβαροι. Δεν μιλαμε ουτε γι αστειο για "τελειοτητα" που ειπες. Για μενα αυτο ειναι απο τα πιο χοντρα/σημαντικα πραγματα που μπορει να κανει ενα μαγαζι. Ο σεβασμος προς τον πελατη. Και τετοιον αποδεικνυουν οτι δεν εχουν. Αν ειναι δυνατον να μην βγαζουν το προιον απο το σαιτ ενω εχει τελειωσει μια μερα πριν! Δουλεια δευτερολεπτων ειναι. Αλλα φαινεται η σκοπιμοτητα τους οπως κανει και το πλαισιο: Πχ να παραγγειλεις και αλλα πραγματα, να διαφημιζεται μεσω του skroutz ως χαμηλη τιμη κλπ κλπ. σου ξαναειπα, δεν λειτουργουν 100% σωστα, αλλα μην ξεχνας ποσο προσφατο μαγαζι ειναι. απο οτι μαλιστα ειδα σημερα εχουν και υπηρεσια να πας πισω παλιο κινητο/λαπτοπ/κονσολα κτλ, να τα εκτιμησουν και ειτε τους τα πουλας και παιρνεις χρηματα ειτε κατι αλλο απο το μαγαζι. επισης εχω διαβασει σε αλλο φορουμ (η μηπως εδω; δεν θυμαμαι) οτι τους δινεις πχ χαλασμενο PS3 και σου δινουν αλλο με 100 ευρω. θελω να πω..εχουν καποιες καινοτομιες. οσο για την παραγγελια μου..εσυ απο που την εκανες; εγω πηρα απευθειας στο ebw point που ειχα παρει και τον δεκτη (για να το συνδυασω). προφανως ειχαν καποιο κομματι εκει και μου το κρατησαν..δεν το βλεπω για κακο. επισης, πως το ειπες για τις επιστροφες σου στο πλαισιο; μετανιωσες για την αγορα και επεστρεψες και το πηραν με τη μια; μιλας για κλειστο, ανεπαφο προιον; γιατι εγω μιλαω για προιον που εχει ανοιχτει και χρησιμοποιηθει για πανω απο ενα μηνα. αν και οι δικες σου περιπτωσεις στο πλαισιο ηταν επισης για ανοιγμενα και χρησιμοποιημενα πραγματα για τοσο καιρο, να τους βγαλω επισης το καπελο (αν και δεν εχω ξαναδιαβασει πουθενα κατι τετοιο για το πλαισιο). οσο για το ''..Αυτα ειναι τυπικες και βασικες υποχρεωσεις ενος μαγαζιου και αυτα τουλαχιστον τα εχουμε κερδισει ανεπιστρεπτι! (υπαρχουν και οι σχετικοι νομοι που τους υποχρεωνουν να το κανουν)..'' δυστυχως μονο ενα πικρο μειδιαμα (παλι καλα που δεν μου εφερε γελια) μου εφερε οταν το διαβασα και το συνδυασα με την Ελλαδα, ειδικα σε συγκριση με την Αγγλια οπως προειπα. πιστευω γραφουμε και διαβαζουμε στο ιδιο φορουμ και μονο αυτο δεν βιωνουμε καθημεριινα. μονο εγω τα τελευταια 2 χρονια εχω κανει πανω απο 6 καταγγελιες για διαφορα καταστηματα. τεσπα, απλα ειπα κι εγω το παραδειγμα μου για να υπαρχει και ενας αντιλογος...thats all. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα