Προς το περιεχόμενο

DrayTek Router Vigor 2700VG στα 24€ από το EasyBuyWorld

aposporis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμένα μου βγαζει

Κόστος Προϊόντων (€): 24,00

Κόστος Μεταφορικών (€): 3,00

Κόστος Αντικαταβολής (€): 2,50

Συνολικό Κόστος (€): 29,50

Είναι λογικό? Εχω επιλέξει να το παραλάβω απο ebw point...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 234
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εμένα μου βγαζει

Κόστος Προϊόντων (€): 24,00

Κόστος Μεταφορικών (€): 3,00

Κόστος Αντικαταβολής (€): 2,50

Συνολικό Κόστος (€): 29,50

Είναι λογικό? Εχω επιλέξει να το παραλάβω απο ebw point...

Edit: Οκ τελικά ξανα έκανα log in και έφτιαξε.

Να εημερωσω για όποιον δεν εχει καποιο Point στην περιοχη του οτι μπορειται να στο στειλετε σε καποιο κοντινο και να σας στο στειλουν στη συνεχεια με κουριερ στη διευθυνση σας.

Εγω το εστειλα στο point Ναουσας και απο εκει θα ξανασταλει στη θεσσαλονικη με κοστος 5 ευρω οπως με ενημερωσαν απο το καταστημα Ναουσας που ηταν πολυ εξυπηρετικοι.

Οποτε με 29 ευρω εχουμε ενα παρα πολυ καλο ρουτερακι

Ωραία παίρνω τηλ αν ειναι Νάουσα να δω αν το κάνουν κ σε μένα!

Για να δούμε την έριξα κ εγώ!

Με το firmware της Altec στη Forthnet μου έπαιξε αμέσως!!

θα προσπαθήσω να περάσω το αυθεντικό όμως αν κ διαφορά δε θα έχει σε καθημερινό επίπεδο.

Το παραγγειλα κι εγω και μου ειπαν αυριο απογευμα η Τεταρτη πρωι παραλαβη απο καταστημα.Νομιζω οτι με 24€ παιρνεις ενα εξαιρετικο wifi-voip-vpn router!!!

Φανταζομαι ο οδηγος ξεκλειδωματος-αναβαθμισης ειναι αυτος εδω:

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=305573

Τελίκα έγινε!!! Με μπούσουλα αυτό τον οδηγό, υπομονή, και δοκιμές ξανά και ξανά, τελικά πέρασα το αυθεντικό firmware. Παίζει άψογα!

Forthnet! Απλά πέρασα τα στοιχεία της σύνδεσης και έπαιξε αμέσως τόσο με της Altec όσο και με το original firmware.

Όσο αφορά τα στατιστικά, τα νούμερα είναι ένα κλικ πάνω αλλά σε νορμάλ χρήση δε φαίνεται η διαφορά.

Το ...ας πούμε... πρόβλημα μου είναι ότι είναι τόσο advanced που ψάχνομαι για ένα απλό port fowarding!

Τρελές ρυθμίσεις!!!!

Δεν ξέρω τι λένε μερικοί (και πραγματικά δεν ξέρω γιατί τα λένε) αλλά μιλάμε για ένα απο τα καλύτερα router που έχουν βγει ποτε! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σπίτι μέχρι για εταιρία (έχει δοκιμάστει γι αυτό). Έχει ακόμα Voip, μπορείς να έχεις ταυτόχρονα ακόμα και δύο διαφορετικά δίκτυα (10.0.0.χχχ, 192.168.0.χχχχ, κτλ), σταθερότατο (θέλει ένα restart τον μήνα) , Vlan, VPN και πολλά άλλα.

P.S. Είμαι System Administrator.

Αν το βρήκατε με 24 ευρώ ή 30 ή όσο και αν κάνει ... πάρτε το με κλειστά τα μάτια ! (Εκτός και αν θέλετε να δώσετε 150-200 ευρώ για το επόμενο μοντέλο) :)

Edit: Τώρα διάβασα οτι μιλάμε για το μοντέλο που μπορεί να είναι κλειδωμένο ... οπότε εκεί δεν έχω άποψη καθώς δεν έχω χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο και δεν ξέρω τι features κλειδώνει :P

Edit: Τώρα διάβασα οτι μιλάμε για το μοντέλο που μπορεί να είναι κλειδωμένο ... οπότε εκεί δεν έχω άποψη καθώς δεν έχω χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο και δεν ξέρω τι features κλειδώνει :P

Δεν έχει σημασία γιατί με λίγο κόπο μπαίνει το original firmware.

Με το firmware της Altec στη Forthnet μου έπαιξε αμέσως!!

θα προσπαθήσω να περάσω το αυθεντικό όμως αν κ διαφορά δε θα έχει σε καθημερινό επίπεδο.

Παρατήρησες καμια βελτίωση σε συγχρονισμό, attenuation? Έχω forthnet με το speedtouch Που δίνει και το σκεύτομαι.

χθεσινο email

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ. ΕΥΧΑΡΙΣTOYΜΕ ΠΟΛΥ

και σημερινό

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ.ΕΥΧΑΡΙΣTOYΜΕ ΠΟΛΥ

με πήραν τηλεφωνο πριν λιγο οτι κανανε λαθος χτες και δεν εχουν απόθεμα.

ειπαν για νεα παραλαβη την αλλη εβδομαδα.

παιδια..απο οτι ειδα και στο adslgr, το router αυτο αναλογα με το firmware που θα του περασεις, παιζει και σε pstn αλλα και isdn;

ρωταω γιατι χρονια τωρα παιζω σε isdn γραμμη, αλλα θα ηταν καλο αν ειχα ενα καβατζορουτερ που μπορει να παιξει και στις δυο περιπτωσεις μελλοντικα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...