roybatty Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Σε σχέση με αυτά που δίνει ο ΟΤΕ BauTec - ZTE είναι καλύτερο ή καλύτερα αυτά που παράθεσε ο matrixxx ? Λόγω δουλειάς περνάνε πολλοί router από τα χέρια μου και τους έχω δοκιμάσει και τους 2.Το tenda δεν κάνει.Το ασύρματο του κάνει αποσυνδέσεις,ζεσταίνεται εύκολα και σε "δύσκολες" γραμμές με πολλά fec/crc errors κολλάει και θέλει επανεκκινήσεις. Το tp-link είναι απλά καλό.Αν χρησιμοποιείς ασύρματο και έχεις ήδη wireless N στο cpe που σου έχει δώσει ο πάροχος σου δεν κερδίζεις τίποτα αν το αγοράσεις. 1
roybatty Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Τι προτεινεις roybatty εσυ? για να προτείνω κάτι Themos3 πρέπει να ξέρω και την περίπτωση της γραμμής στην οποία θα μπει ο router Γενικότερα είμαι της άποψης πως αν δεν έχεις πρόβλημα με το cpe σου να το αφήνεις ήσυχο,ακόμα και αν είναι αυτό που σου έδωσαν/χρέωσαν από τον πάροχό σου.Εκτός και αν έχεις ειδικές απαιτήσεις από τον εξοπλισμό σου και σε συνάρτηση πάντα με την ποιότητα της γραμμής που έχεις. Εγώ πχ έχω HOL και χρησιμοποιώ voip,αλλά δεν με νοιάζει το ασύρματο.Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο Fritzbox 7140 το οποίο είναι δοκιμασμένο με τα dslam της hol (το έδιναν και παλαιότερα) και κάνω τη δουλειά μου.Το netfaster wlan 3 που μου είχαν δώσει ενώ συγχρόνιζε ελαφρώς καλύτερα,σαν router ήταν για πέταμα. Πάντως,αν είχα να διαθέσω γύρω στα 100 ευρώ θα αγόραζα ένα σκέτο router σαν και αυτόν: http://www.skroutz.gr/s/4323707/Routerboard-RB2011UiAS-2HnD-IN.html και θα κρατούσα ότι δίνει ο πάροχος σαν bridge modem. Ακόμα και να μην χρησιμοποιούσα όλες τις δυνατότητες του,το hardware που φοράει και η απόδοση του στο εσωτερικό ενσύρματο/ασύρματο δίκτυο (high power wireless N,5 gigabit ethernet + 5 fast ethernet) θα με αποζημίωναν.
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Ο ανθρωπος προβληματίζεται να παρει άλλο επειδή εχει πολλες αποσυνδεσεις. Μαλλον δεν διαβασες το ποστ του. Του προτεινεις να παρει ένα σκετο ρουτερ του κατοσταρικου και να αφησει σαν bridge modem το κομματι που εχει, σε επαφη με τον χαλκο του; Ζητησε προταση σε συγκριση με αυτό του τοπικ ο themos3. Καλυτερο vfm, κατι σε αυτά τα λεφτα. Είναι οφτοπικ παντως η κουβεντα μετα την ερωτηση του Βασιλη μιας και ρωτα για αλλα modem-routers σε σχεση παλι με αλλα (τα δυο του οτε). Roybatty η εμπειρια σου θα ηταν πολύ χρησιμη, καλο θα ηταν να ανοιγαμε ένα τοπικ/κουβεντα και με βαση το ποια εχεις δοκιμασει να βοηθούσες με την αποψη σου. http://www.insomnia.gr/forum/29-vdsl-adsl-routers/
leftxand Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/2591339/TP-LINK-TD-W8951ND-New.html Επιβεβαιώνω και συμφωνώ πολύ καλό και τίμιο ρούτερ για τα λεφτά του.
roybatty Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Ο ανθρωπος προβληματίζεται να παρει άλλο επειδή εχει πολλες αποσυνδεσεις. Μαλλον δεν διαβασες το ποστ του. Του προτεινεις να παρει ένα σκετο ρουτερ του κατοσταρικου και να αφησει σαν bridge modem το κομματι που εχει, σε επαφη με τον χαλκο του; Ζητησε προταση σε συγκριση με αυτό του τοπικ ο themos3. Καλυτερο vfm, κατι σε αυτά τα λεφτα. Είναι οφτοπικ παντως η κουβεντα μετα την ερωτηση του Βασιλη μιας και ρωτα για αλλα modem-routers σε σχεση παλι με αλλα (τα δυο του οτε). Roybatty η εμπειρια σου θα ηταν πολύ χρησιμη, καλο θα ηταν να ανοιγαμε ένα τοπικ/κουβεντα και με βαση το ποια εχεις δοκιμασει να βοηθούσες με την αποψη σου. http://www.insomnia.gr/forum/29-vdsl-adsl-routers/ matrixxx έχεις δίκιο,με συγχωρείς.Μετέφερε το κάπου αλλού αν νομίζεις πως είναι πολύ offtopic. Themos3: αφού έχεις forthnet και αποσυνδέσεις βρες ένα speedtouch 585v8,έχει πολλά στις αγγελίες με 10-15 ευρώ Αν δεν θέλεις μεταχειρισμένο πάρε το tp-link. 1
runner69 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Σε σπιτι που ειχε αρκετες αποσυνδεσεις με τα bautec/zte του ΟΤΕ, εβαλα ενα thomson tg585 και λυθηκαν τα προβληματα. Οπως λεει και ο roybatty με 10€ μπορεις να κανεις τη δουλεια σου με ενα μεταχειρισμενο. Αν θελει κανεις ενα οικονομικο voip (μεταχειρισμενο), το fritz 7140, παρολο που εχει λιγοτερες λειτουργιες απο το vigor, ειναι καλυτερο στο κομματι του voip και συγχρονιζει και λιγο παραπανω απο το vigor του thread.
nickelodeon Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Παιδιά να ρωτήσω κάτι, το vigor το έχει δοκιμάσει κανείς με cyta το είχα δανείσει σε ένα φίλο και μου είπε οτι συνδέεται κανονικά στο internet αλλά δεν δουλεύουν τα τηλέφωνα και όταν κάνεις τηλεφωνική κλήση σπάει η σύνδεση ίντερνετ. Δεν το ζορίσαμε και πολύ όμως καθώς δεν είχε διαφορές στην ταχύτητα με το ρούτερ της cyta και υποθέσαμε ότι είναι αδύνατο να το κάνεις να δουλέψει με voip αλλά σας ακούω να λέτε για άλλες εταιρίες.
stelrp Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Έχω το zte108 κάτι που δίνει η hol. Με αυτό δεν μπορω να μπω στο ftp server που εχω στησει στοχωρο μου απο PC (ή κινητό) που έχει IP απο το ίδιο δικτυο (εννοώ απο το zte). Πρέπει να μπω απο το WiFi του γείτονα η μέσω 2g -3g απο το κινητό μου για να το τσεκαρω. Επίσης, δεν μπορω να μπω στο κινητό μου μέσω android ftp server app. Στο παλιό netfaster που κάηκε έπιαναν όλα αυτά τα κόλπα καθώς και στο thomson που έχω απο τη νετονε. Το vigor και το tplink που λέτε πιάνουν τέτοια κολπα.?
roybatty Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Παιδιά να ρωτήσω κάτι, το vigor το έχει δοκιμάσει κανείς με cyta το είχα δανείσει σε ένα φίλο και μου είπε οτι συνδέεται κανονικά στο internet αλλά δεν δουλεύουν τα τηλέφωνα και όταν κάνεις τηλεφωνική κλήση σπάει η σύνδεση ίντερνετ. Δεν το ζορίσαμε και πολύ όμως καθώς δεν είχε διαφορές στην ταχύτητα με το ρούτερ της cyta και υποθέσαμε ότι είναι αδύνατο να το κάνεις να δουλέψει με voip αλλά σας ακούω να λέτε για άλλες εταιρίες. Έχω το zte108 κάτι που δίνει η hol. Με αυτό δεν μπορω να μπω στο ftp server που εχω στησει στοχωρο μου απο PC (ή κινητό) που έχει IP απο το ίδιο δικτυο (εννοώ απο το zte). Πρέπει να μπω απο το WiFi του γείτονα η μέσω 2g -3g απο το κινητό μου για να το τσεκαρω. Επίσης, δεν μπορω να μπω στο κινητό μου μέσω android ftp server app. Στο παλιό netfaster που κάηκε έπιαναν όλα αυτά τα κόλπα καθώς και στο thomson που έχω απο τη νετονε. Το vigor και το tplink που λέτε πιάνουν τέτοια κολπα.? Παιδιά όπως είπε και ο matrixxx,γράψτε το θέμα σας εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/29-vdsl-adsl-routers/ και θα κοιτάξω να σας απαντήσω εκεί για να μη γεμίζουμε αυτό το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα