lampisd Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 καλημερα παιδια μπορω να το συνδεσω στο modem router μου και να το δουλεψω σαν acess point? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grobath Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δεν νομίζω να είναι χειρότερο από το Thomson TG585 πάντως. Τώρα για το wi fi δεν ξέρω πραγματικά τη διαφορα έχει με το Wi-fi n. Πέμπτη που θα ανοίξει το ebw μάλλον θα το τσιμπήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spot Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Grobath, δεν χρειάζεται να περιμένεις. Εγώ το παρήγγειλα πριν μισή ώρα, και μόλις μου τηλεφώνησαν για επιβεβαίωση και λεπτομέρειες. Θα μου το στείλουν στο υποκατάστημα Θεσσαλονίκης και από εκεί θα με ενημερώσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Για τα λεφτά του είναι πάρα πολύ καλό. Ακόμα και να μην το ξεκλειδώσετε (και το αφήσετε με το fw της Altec) μια χαρά κάνει τη δουλειά του. Οσον αφορά το ασύρματο, εγώ δεν έχω παρατηρήσει διαφορά απο ενα Speedtouch που είχα, αλλά το σπίτι είναι μικρό έτσι κι'αλλιώς οπότε η οποιαδήποτε διαφορά δύσκολα φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaTrOx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Το Wireless του είναι πολύ καλύτερο από του Bautek του ΟΤΕ και τον Netfaster της HOL. Μένω σε μεζονέτα, το router είναι στον κάτω όροφο και iphone (που δεν έχει και το καλύτερο wifi) πιάνει μια χαρά τώρα από τον πάνω όροφο. Επιτέλους κατάργησα το AP που είχα επάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c_access Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Το Wireless του είναι πολύ καλύτερο από του Bautek του ΟΤΕ και τον Netfaster της HOL. Μένω σε μεζονέτα, το router είναι στον κάτω όροφο και iphone (που δεν έχει και το καλύτερο wifi) πιάνει μια χαρά τώρα από τον πάνω όροφο. Επιτέλους κατάργησα το AP που είχα επάνω. Αυτο δεν ειναι απαραιτητος καλο. Προφανως το εχεις να παιζει σε ρυθμιση με μεγαλη ισχυ, αρα παραπανω ακτινοβολια αρα... οχι καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτο δεν ειναι απαραιτητος καλο. Προφανως το εχεις να παιζει σε ρυθμιση με μεγαλη ισχυ, αρα παραπανω ακτινοβολια αρα... οχι καλο. Πιθανόν εννοείς ότι δεν είναι καλό για τον όροφο που βρίσκεται το ρουτερ (με την υπόθεση όμως ότι το προηγούμενο δεν δούλευε κι εκείνο σε φουλ ισχύ για τον οποίο λογο), γιατί για τον επανω όροφο πρέπει να σκεφτούμε ότι πριν υπήρχε access point όπως λεει (άρα ακτινοβολία), ενώ τώρα δεν υπάρχει (άρα όχι ακτινοβολία). Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c_access Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Πιθανόν εννοείς ότι δεν είναι καλό για τον όροφο που βρίσκεται το ρουτερ (με την υπόθεση όμως ότι το προηγούμενο δεν δούλευε κι εκείνο σε φουλ ισχύ για τον οποίο λογο), γιατί για τον επανω όροφο πρέπει να σκεφτούμε ότι πριν υπήρχε access point όπως λεει (άρα ακτινοβολία), ενώ τώρα δεν υπάρχει (άρα όχι ακτινοβολία). Sent from my HTC Desire using Tapatalk Προφανως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Παιδιά ξεθάβω αυτό το θέμα για να σας ενημερώσω ότι προχθές η Drytek δημοσίευσε νέο firmware για το συγκεκριμένο ρούτερ http://www.draytek.com/index.php?option=com_jumi&view=application&fileid=15&Itemid=584&lang=en 8 Ιουλίου 2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 [το ξεθάψιμο μενει εδώ επειδή το εχει ακομα το ρουτερ το μαγαζι και φτηνοτερα μαλιστα, επομένως εχουμε ακομα ενεργη την προσφορα, αλλιως θα το μετεφερα στο σχετικο τοπικ των adsl] Νέο φιρμγουερ το οποιο όμως δυστυχως δεν βελτιωνει τα πραγματα στο θεμα συγχρονισμου του που ειναι αρκετα χαμηλότερος (-2Μbps σε μενα / 16vs18) από ότι σχεδόν σε όλα τα αλλα. Τα περασα όλα χθες το πρωι σε δοκιμες που εκανα εξ'αιτιας του tablet encore. Βγηκε από την κουτα του μπας και παρει λειτουργικη θεση, αλλα λιγες ωρες μετα ξαναμπηκε στην κουτα του... Οριστε και καλυτερο λινκ, μιας και το .com ηθελε registering (με πραγματικο e-mail για επιβεβαιωση όπως λεει και στην φορμα). http://www.draytek.com.au/downloads.php?type=Vigor2700_series (θα βγαλουν και το 2.8.4.1 "αυριο μεθαύριο", και με όλα τα codes τα διαφορετικα χωριστα όπως παντα οι Αυστραλοι) Και τα 6 με διαφορετικα codes περασα χωρις να βρω καποιο που να βελτιωνει το θεμα "συγχρονισμος". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 To ebw πάμπολλες φορές ψεύδεται περί απογραφής (ακόμα απογραφή;;;;!!!!!),προβλήματος στο τηλ. κέντρο,φόρτο εργασίας,γιορτές και λοιπά ωραία, πιθανότατα για να προλάβει να παραγγείλει και να παραλάβει αυτό που παράγγειλες και εμφανίζει ως διαθέσιμο. Όσον αφορά την καλή τιμή,πρόβλεψη μου είναι ότι δεν θα το παραλάβει κανένας σας.Ελπίζω να βγω ψεύτης. Θεέ μου δώσε μου ένα eshop της προκοπής να πάψω να κολάζομαι.... τουλάχιστον σε μένα με μια ψηστιέρα σε καλύτερη τιμή απο τους υπόλοιπους μόλις μου έστειλε μνμ οτι θα παραλάβω κανονικά. Εντάξει αντι για 2 εργάσιμες έκανε 4 εργάσιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Themos3 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Πανω που έψαχνα router γιατι η forthnet με εχει πεθανει στις αποσυνδεσεις. Matrixxχ επειδή βλέπω την έχεις ψάξει πολύ την φάση έχεις να προτείνεις κάποιο καλύτερο vfm να πάρω αυτή τη στιγμή? Αν όχι να το παραγγείλω επιτόπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Εχω γραψει και παλια για άλλο ένα "θεμα" του 2700, τσεκαρε το και αυτο:http://www.insomnia.gr/topic/395972-draytek-router-vigor-2700vg-στα-24e-από-το-easybuyworld/page-12#entry3830137Αν θες voip παντως ειναι νομιζω μονόδρομος με όλα τα κουσούρια του, αλλωστε δεν νοιαζονται και ολοι για το ποσο γρηγορο θα ειναι το ιντερνετ τους.Αν δεν θες voip, εχεις πολλες επιλογες στα ιδια λεφτα και λιγο φτηνοτερα μερικα, οι οποιες μαλιστα θα σου δωσουν και wifi "n" 150Mbps αντι για "g" 54Mbps του παροντος. Επισης λογικα θα σου δωσουν αρκετα υψηλοτερο συγχρονισμο. Δυο γρηγορες επιλογες χωρις να τις εχω δουλεψει παντως (δεν εχει χρειαστεί να αγορασω μοντεμ, μιας και εχω των παροχων, μια φορα το εκανα με το 2700 του θεματος και το μετανιωσα ):http://www.skroutz.gr/s/2591339/TP-LINK-TD-W8951ND-New.htmlhttp://www.skroutz.gr/s/378079/Tenda-W150D-Annex-A.htmlαπό 19.90 και τα δυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Themos3 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Ευχαριστω πολύ. Δε με απασχολεί το voip οπότε θέλει ψάξιμο η υπόθεση, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Σε σχέση με αυτά που δίνει ο ΟΤΕ BauTec - ZTE είναι καλύτερο ή καλύτερα αυτά που παράθεσε ο matrixxx ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα