leftys Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Για να βγάλετε το admin passw απο το AltecPassord1 δίνετε AltecPassword 00:00:00:00.. H mac που γράφω είναι τυχαία απλά θέλω να μου πειτε αν το γράφω στην μορφή με τις ανω κατω τελείες... Το admin passw ειναι αυτο που βγάζει σε cmd "admin pass=[xxxxxxxxxx] ??? Username βάζω admin? EDIT: Το βρήκα κ αυτό... πρεπει να ειμαι εντελως χαζος... κανω οτι λεει παραπανω, αλλα βγαζει π.χ. admin pass=[a67234567890509d] decrypted mac=[mplamplampla] παω μετα να ξαναμπω στο 192.168.1.1 με username: admin και pass αυτο μεσα στην αγκυλη αλλα... παπαλα!!!!! τι σκ@τα κανω λαθος γαμ###το? EDIT: ακυρο, επρεπε να βαλω την mac address χωρις τις ":", μ@λ@κ1α μου...
lambra1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα, ξέρεις κανείς εάν είναι καλύτερο σε θέματα συγχρονισμού με το Linksys WAG-200 που ήδη έχω; Ευχαριστώ
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Στο στείλαν τελικά; Πηγα και το πηρα. Στο #122 τα ειπα, μου ειπαν μετα απο ωρες και το οκ για τα 24.
GeorgT. Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μονο εμενα ήθελαν να το χρεώσουν 69ευρα, δηλαδή 25 το ρουτερ κ 44 για την μεταφορά απο Βέροια-Σαλονικα :cry:
T-Rex Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Πηγα και το πηρα. Στο #122 τα ειπα, μου ειπαν μετα απο ωρες και το οκ για τα 24. Τα 10' ήταν πολλές ώρες τελικά ε; Αφού στο δώσαν και στην τιμή που το παράγγειλες, τέλος καλό, όλα καλά.
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Τα 10' ήταν πολλές ώρες τελικά ε; Αφού στο δώσαν και στην τιμή που το παράγγειλες, τέλος καλό, όλα καλά. Τι να πεις, θελει ρετους το συστημα τους. Δεν σχολιαζω τιποτα. Μονο αυτο: Αντι να ακουσω μια συγνωμη ακουσα οτι τις τηλεφωνικες παραγγελιες δεν τις περνανε στο συστημα, αλλα στον καδο των σκουπιδιων και οτι δεν επρεπε να κανω τηλεφωνικα την παραγγελια μου. Κατα τα αλλα:
lionheart75 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 @matrixxx κατ αρχάς καλορίζικο το ρούτερ παρ' όλη την ταλαιπωρία που έφαγες. Επειδή το έχω βάλει στο μάτι και εγώ μπορείς να μου πείς, αν ξέρεις, αν αξίζει να το πάρω για να αντικαταστήσει το Speedtouch 585 v6 της Thompson που έχω απο το 2006 που έδινε η Otenet? Δεν έχω πρόβλημα με το ρούτερ μου, σκυλί μαύρο απλά επειδή παίζουν 2 σταθεροί και 2 φορητοί στο σπίτι λέω μήπως έχω καλύτερα αποτελέσματα με αυτόν.
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 @matrixxx κατ αρχάς καλορίζικο το ρούτερ παρ' όλη την ταλαιπωρία που έφαγες. Επειδή το έχω βάλει στο μάτι και εγώ μπορείς να μου πείς, αν ξέρεις, αν αξίζει να το πάρω για να αντικαταστήσει το Speedtouch 585 v6 της Thompson που έχω απο το 2006 που έδινε η Otenet? Δεν έχω πρόβλημα με το ρούτερ μου, σκυλί μαύρο απλά επειδή παίζουν 2 σταθεροί και 2 φορητοί στο σπίτι λέω μήπως έχω καλύτερα αποτελέσματα με αυτόν. Thanks Lion! Δεν το εχω δουλεψει το 585. Παντως φθινοπωρο του 2006 βγηκε και το 2700, μην τρελαινεσαι. Τι καλυτερο περιμενεις να εχεις; Δεν εχω δει κατι ιδιαιτερο. Ενα θετικο ειναι το WiFi σημα του που στο hawei 520c ειναι απαραδεκτο αφου δεν εχει κεραια. Α ρε ΟΤΕ! 600€ πακετο το χρονο εβαλα και το wifi του ολοφρεσκου ρουτερ σου δεν δουλευει στα 4 μετρα πιο ψηλα απο 5.5Mbps! Κατα τα αλλα το 2700 συγχρονιζει καπου 0.5-1Μ χαμηλοτερα απο το Hawei, λιγο ψηλοτερα απο το fritzFon Box, και λιγο ψηλοτερα απο το σκυλι κατα τα αλλα micronet (http://www.micronet....s_no=12&sno=396) επισης της αλτεκ, που μου εχει απομείνει (23 απο τους 24 προπληρωμενους-δωρο μηνες μου φαγανε κλεινοντας...αχ...). Λιγες ωρες το εχω πανω, να δω την σταθεροτητα θελω τωρα. Το micronet ηταν βραχος, μια αποσυνδεση στο 3μηνο εκανε. Ας μην κλειδωνε το hawei 2Μbps πιο πανω και θα το ειχα και 4ο χρονο στη θεση του. Για να δουμε... ΥΓ. Το jdownloader εχει ψοφησει χειροτερα με το vigor, και δεν ξερω γιατι. Ειναι "βαρια" αυτη η ωρα, αλλα απο free hotfile κατεβαζα αντε 100-150ΚΒ, οχι 30-40 που παιζει τωρα!
lionheart75 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Thanks Lion! Δεν το εχω δουλεψει το 585. Παντως φθινοπωρο του 2006 βγηκε και το 2700, μην τρελαινεσαι. Τι καλυτερο περιμενεις να εχεις; Δεν εχω δει κατι ιδιαιτερο. Ενα θετικο ειναι το WiFi σημα του που στο hawei 520c ειναι απαραδεκτο αφου δεν εχει κεραια. Α ρε ΟΤΕ! 600€ πακετο το χρονο εβαλα και το wifi του ολοφρεσκου ρουτερ σου δεν δουλευει στα 4 μετρα πιο ψηλα απο 5.5Mbps! Κατα τα αλλα το 2700 συγχρονιζει καπου 0.5-1Μ χαμηλοτερα απο το Hawei, λιγο ψηλοτερα απο το fritzFon Box, και λιγο ψηλοτερα απο το σκυλι κατα τα αλλα micronet (http://www.micronet....s_no=12&sno=396) επισης της αλτεκ, που μου εχει απομείνει (23 απο τους 24 προπληρωμενους-δωρο μηνες μου φαγανε κλεινοντας...αχ...). Λιγες ωρες το εχω πανω, να δω την σταθεροτητα θελω τωρα. Το micronet ηταν βραχος, μια αποσυνδεση στο 3μηνο εκανε. Ας μην κλειδωνε το hawei 2Μbps πιο πανω και θα το ειχα και 4ο χρονο στη θεση του. Για να δουμε... ΥΓ. Το jdownloader εχει ψοφησει χειροτερα με το vigor, και δεν ξερω γιατι. Ειναι "βαρια" αυτη η ωρα, αλλα απο free hotfile κατεβαζα αντε 100-150ΚΒ, οχι 30-40 που παιζει τωρα! Να σαι καλά φίλε και ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Το speedtouch είναι βράχος και ζήτημα να του κάνω ένα restart το τρίμηνο. Η αλήθεια είναι ότι, αν και έχω 24άρα γραμμή, αγγίζω τα 7 περίπου λόγω περιοχής και απόστασης απο κόμβο. Δεν με χαλάει ούτε η wifi κεραία του διότι πιάνει παντού στο σπίτι. Οπότε μένω όπως είμαι μέχρι να ψωφήσει! Thanks.
GeorgT. Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Αν ταλαιπωρήθηκε ο ματριξ τη να πω κ εγω! Απο τους πρώτους παρήγγειλα (τρίτη πρωί) κ μετα απο 7-8 τηλεφωνήματα ακομα περιμένω! Ασχετα αν το μεσημέρι το εφερε ο κουριερ αλλα δεν το άφησε :cry:
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Οριστε και screenshots απο τα δυο ρουτερ τωρα πρωι που ειναι και ελαχιστα καλυτερα τα πραγματα. To router του ΟΤΕ (Hawai-echolife- 520c) Και το vigor 2700VG Και μια τεχνικη λεπτομερια: Με το ιδιο τροφοδοτικο, του ΟΤΕ εχει καταναλωση 5.02 Watts ενω το vigor 8.28 Watts. Με το τροφοδοτικο το δικο του το vigor τρωει απο το δικτυο της ΔΕΗ 14 Watts. Για λειτουργια 24/7 ειναι μεγαλες οι διαφορες. Βεβαια οχι οτι ειναι τοσο κακο το vigor, ολα τα παλια εκει επαιζαν, απλα τα καινουργια ρουτερς οπως αυτο του ΟΤΕ ειναι πιο "πρασινα". Φανταστειτε ειναι σχεδον παγωμενο σε αντιθεση με ολα τα αλλα παλια που εχω και με το vigor.
Alxnks Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 @matrixxx κατ αρχάς καλορίζικο το ρούτερ παρ' όλη την ταλαιπωρία που έφαγες. Επειδή το έχω βάλει στο μάτι και εγώ μπορείς να μου πείς, αν ξέρεις, αν αξίζει να το πάρω για να αντικαταστήσει το Speedtouch 585 v6 της Thompson που έχω απο το 2006 που έδινε η Otenet? Δεν έχω πρόβλημα με το ρούτερ μου, σκυλί μαύρο απλά επειδή παίζουν 2 σταθεροί και 2 φορητοί στο σπίτι λέω μήπως έχω καλύτερα αποτελέσματα με αυτόν. κι εγω για αντικαταστατη του 585 ν6 (isdn γραμμη) το πηρα!
lionheart75 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 κι εγω για αντικαταστατη του 585 ν6 (isdn γραμμη) το πηρα! Έχεις δεί διαφορά?
Alxnks Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Έχεις δεί διαφορά? Δεν το εχω δοκιμάσει ακόμα. Μου έδωσαν και για annex A, όχι Β, οπότε πρέπει να του περάσω firmware για isdn. bytheway...εχει δοκιμασει κανεις να του αλλαξει annex με firmware; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2011 από Alxnks
devilfish Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 καλησπέρα με αυτό το router θα έχω καλύτερο σήμα από το sagem f@st 1500wg ??? γιατί τώρα ίσα ίσα πιάνω σήμα σε ένα pc 2 δωμάτια δίπλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα