aposporis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Εντελώς κατα τύχη (έψαχνα εξωτερικο 2,5αρη 500GB) βρήκα το παρακάτω modem - router στα 24€ !!! Vigor 2700 Ενδεικτικά ένα review στο ADSL Παράγγειλα ένα χθες βράδυ, σήμερα με πήραν τηλέφωνο από τα κετρικά και το απόγευμα θα το παραλάβω από το easybuy του Βύρωνα!!! Εντυπώσεις αργότερα !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj_neo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Πες μας εντυπώσεις μόλις το πάρεις. Διαφορές σε συγχρονισμό attenuation Κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 "Ανήκει σε μια ανώτερη κατηγορία" Ημερομηνία review: 2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aposporis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 "Ανήκει σε μια ανώτερη κατηγορία" Ημερομηνία review: 2007 ναι μωρέ ΄ντάξει... αλλά και πάλι έχει αρκετά καλά χαρακτηριστικά!! Άντε βρες άλλο στα 24€ Και όσο να'ναι, καλύτερο απο το USR 9108 που έχω τώρα. Οι εντυπώσεις αναβάλλονται για αύριο. Μίλησα με το κατάστημα Βύρωνα και δεν του είχε έρθει ακόμα η παραλαβή για σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiJ16 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Το παράγγειλα και εγώ. Μια ματιά στο skroutz μου έδειξε διάφορα μοντέλα Vigor 2700xx όπου το φθηνότερο είχε 75 ευρώ. Τόσο καλή τιμή στο ebw ή κάτι δεν πρόσεξα καλά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frap73 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδιά, χαλαρώστε, τι νομίζετε πως θα κερδίσετε αγοράζοντας ένα ακόμη router; 100kbps στο συχρονισμό. Αυτά τα κυνηγούσαμε πριν από χρόνια που οι πάροχοι δε δίνανε τίποτε και ψάχναμε το καλύτερο στην πιο χαμηλή τιμή. Kαι 'γω το πρώτο μου μοντεμ (ούτε καν router!!) το πήρα 20 ευρώ τσάμπα από US το 2003 αλλά τότε έπρεπε να στάξουμε 100+ για να πάρουμε κάτι εδώ. Τώρα όλοι ασύρματο με 4port switch και νεότερα chipsets δίνουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Σε ευχαριστω φιλε για την ενημερωση, πηρα και γω ενα. Το κακο ειναι οτι μπορεις να κανεις παραλαβη μονο απο καταστημα και οπου δεν εχουν δε στελνουν λογο απογραφης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 To ebw πάμπολλες φορές ψεύδεται περί απογραφής (ακόμα απογραφή;;;;!!!!!),προβλήματος στο τηλ. κέντρο,φόρτο εργασίας,γιορτές και λοιπά ωραία, πιθανότατα για να προλάβει να παραγγείλει και να παραλάβει αυτό που παράγγειλες και εμφανίζει ως διαθέσιμο. Όσον αφορά την καλή τιμή,πρόβλεψη μου είναι ότι δεν θα το παραλάβει κανένας σας.Ελπίζω να βγω ψεύτης. Θεέ μου δώσε μου ένα eshop της προκοπής να πάψω να κολάζομαι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiJ16 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 To ebw πάμπολλες φορές ψεύδεται περί απογραφής (ακόμα απογραφή;;;;!!!!!),προβλήματος στο τηλ. κέντρο,φόρτο εργασίας,γιορτές και λοιπά ωραία, πιθανότατα για να προλάβει να παραγγείλει και να παραλάβει αυτό που παράγγειλες και εμφανίζει ως διαθέσιμο. Όσον αφορά την καλή τιμή,πρόβλεψη μου είναι ότι δεν θα το παραλάβει κανένας σας.Ελπίζω να βγω ψεύτης. Θεέ μου δώσε μου ένα eshop της προκοπής να πάψω να κολάζομαι.... Με πήραν πριν λίγο τηλ και μου είπαν οτι αύριο το απόγευμα θα είναι στο κατάστημα που έχω επιλέξει για παραλαβή... @frap73 Δλδ θεωρείς οτι 24 ευρώ δεν αξίζουν για να αλλάξω ένα siemens speadstream που μου είχε δώσει η τελλάς πριν 3 χρόνια? Επιπλέον το siemens δεν έχει ασύρματο και για το λόγο αυτό χρησιμοποιώ παράλληλα και ένα philips του conn-x που το είχα πάρει πριν 4 χρόνια. Νομίζω είναι καλή ευκαιρία για να αντικαταστήσω και τα 2 μόνο με 24 ευρώ. Συν το οτι το siemens έχει φάει άπειρα σκαλώματα μέχρι τώρα λόγω επανειλημένων διακοπών από την ΔΕΗ. Έστω και σαν καβάτζα ρούτερ να το δεις νομίζω οτι αξίζει... Δεν στο λέω για να εναντιωθώ στην άποψη σου απλά επειδή με επηρέασε το ποστ σου το συζητάω μαζί σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 θα επερνα κ εγω ενα για να αλλαξω το siemens cl-110 με ενα ασυρματο αλλα ντεν εχει Σαλονικη καταστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digitals Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Σαν τεχνικος Η/Υ και αφου παρελαβα τα 10 κομματια που παραγγειλα απο το ebw εχω να παρατηρησω τα εξής: Το συγκεκριμενο router ειναι κορυφαιο και απευθύνεται σε επιχειρησεις καi super users και εχει τεραστιες δυνατοτητες (vpn multi point, multi wifi access point, voip κτλπ) τα οποια συνηθως ειναι αχρηστα στο μεσο χρηστη. Η διαφορα αυτων που πουλα το ebw ειναι οτι ειναι τις altec telecom που εβαλε λουκετο!!! και τα πηρε μαζικα μαλλον. Στο site ebw σας δινει και το εργαλειο να μπειτε σαν administrator και να αλλαξεται τις ρυθμίσεις του και τα password. Αυτο να το κάνετε οπωςδηποτε για να μην εχετε προβλήματα στο μελλον μια και ειναι σεταρισμένα ετσι ωστε να ελεγχονται πληρως απο συγκεκριμενες ip απομακρυσμένα!!!! Κατα τα αλλα ειναι τα ιδια τελεια router που η κανονικη τιμή τους ειναι 180 ευρω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aposporis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Σαν τεχνικος Η/Υ και αφου παρελαβα τα 10 κομματια που παραγγειλα απο το ebw εχω να παρατηρησω τα εξής: Το συγκεκριμενο router ειναι κορυφαιο και απευθύνεται σε επιχειρησεις καi super users και εχει τεραστιες δυνατοτητες (vpn multi point, multi wifi access point, voip κτλπ) τα οποια συνηθως ειναι αχρηστα στο μεσο χρηστη. Η διαφορα αυτων που πουλα το ebw ειναι οτι ειναι τις altec telecom που εβαλε λουκετο!!! και τα πηρε μαζικα μαλλον. Στο site ebw σας δινει και το εργαλειο να μπειτε σαν administrator και να αλλαξεται τις ρυθμίσεις του και τα password. Αυτο να το κάνετε οπωςδηποτε για να μην εχετε προβλήματα στο μελλον μια και ειναι σεταρισμένα ετσι ωστε να ελεγχονται πληρως απο συγκεκριμενες ip απομακρυσμένα!!!! Κατα τα αλλα ειναι τα ιδια τελεια router που η κανονικη τιμή τους ειναι 180 ευρω.... Τελικά το πήρα σήμερα!!! Είνα έτσι όπως τα λέει. Altec. Σε λίγο θα αρχίζω να το σκαλίζω. Δε με χαλάει που είναι παλιό μοντέλο και σίγουρα δε θα χρησιμοποιήsω όλα τα features αλλά τι με νοιάζει!! Με 24€ πήρα ένα πολυ καλό modem !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Έτσι εξηγείται... Μπράβο λοιπόν που τα δίνουν όσο-όσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μαμω την απογραφή τους να μην μπορώ να παραγγείλω ενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Με πήραν πριν λίγο τηλ και μου είπαν οτι αύριο το απόγευμα θα είναι στο κατάστημα που έχω επιλέξει για παραλαβή... @frap73 Δλδ θεωρείς οτι 24 ευρώ δεν αξίζουν για να αλλάξω ένα siemens speadstream που μου είχε δώσει η τελλάς πριν 3 χρόνια? Επιπλέον το siemens δεν έχει ασύρματο και για το λόγο αυτό χρησιμοποιώ παράλληλα και ένα philips του conn-x που το είχα πάρει πριν 4 χρόνια. Νομίζω είναι καλή ευκαιρία για να αντικαταστήσω και τα 2 μόνο με 24 ευρώ. Συν το οτι το siemens έχει φάει άπειρα σκαλώματα μέχρι τώρα λόγω επανειλημένων διακοπών από την ΔΕΗ. Έστω και σαν καβάτζα ρούτερ να το δεις νομίζω οτι αξίζει... Δεν στο λέω για να εναντιωθώ στην άποψη σου απλά επειδή με επηρέασε το ποστ σου το συζητάω μαζί σου... Πως ακριβώς τα χρησιμοποιείς παράλληλα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα