Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 κατσε τωρα προσωπικα δεν εχω ουτε εναν wd που να μου εχει παρουσιασει προβλημα και εχω αρκετους ... Που κολλαει το μηνυμα αυτο τωρα βρε million; (μηπως ηταν απαντηση σε ποστ μου σε αλλο thread; ) Σε αυτο αναφεροταν το ποστ που κανεις quote (http://www.insomnia.gr/topic/395969-%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%81%ce%bf%cf%82-59euro/page__view__findpost__p__3810282). Λογω του πλαστικου κουτιου βασικα εχει ενα μειονεκτημα. Αν ηταν ομως αρχηστος δεν θα εβαζα το λινκ παραπανω! Υπαρχουν παρα πολλες αναφορες παντως για DOA ή βλαβη σε λιγοτερο απο μηνα σε εσωτερικους WD που φτανουν πχ το 20-30% (μπορεις να δεις στο newegg). Παλια ηταν πολυ πιο αξιοπιστοι. Ευτυχως και εγω εχω πολλους και κανεις δεν εχει παθει τιποτα, πανω απο τους μισους μου δισκους ειναι WD (μεχρι πριν 2 χρονια ηταν ολοι!)
million_voices Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 στο κολλημενους με την wd πηγαινε,δεν νομιζω οτι ειναι τυχαια η μεγαλυτερη εταιρεια κατασκευης σκληρων που χαιρει της εμπιστοσυνης της πλειοψηφιας των χρηστων δεν υπαρχει ουτε μια εταιρεια κατασκευης οτιδηποτε με 0% failure rate αλλα καποιες ειναι ποιο αξιοπιστες απο αλλες πως να το κανουμε
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μα επειδη υπαρχουν "κολλημενοι" με την WD και σιγουρα δεν ειναι τυχαιο που υπαρχουν (ημουν και εγω μεχρι πριν λιγο καιρο πολυ ενθερμος, σε ολους συστηνα WD και επηρεαζω πολυ κοσμο στη δουλεια μου και λογω αυτης), εδωσα το λινκ. Δεν καταλαβα γιατι το πηρες "καπως" και με "μαλωνεις"...
Vasilis 07 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Επειδή τέθηκε εδώ το θέμα και μιας και μάλλον θα παραγγείλω τον elements 2 ΤΒ (από amazon μου έρχεται στα 102 ευρώ) ποιά είναι η ενστασή σας ώς προς την ποιότητα του case million_voices & matrixxx ?
million_voices Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μα επειδη υπαρχουν "κολλημενοι" με την WD και σιγουρα δεν ειναι τυχαιο που υπαρχουν (ημουν και εγω μεχρι πριν λιγο καιρο πολυ ενθερμος, σε ολους συστηνα WD και επηρεαζω πολυ κοσμο στη δουλεια μου και λογω αυτης), εδωσα το λινκ. Δεν καταλαβα γιατι το πηρες "καπως" και με "μαλωνεις"... επειδη εχω την εντυπωση οτι το θεμα storage το κατεχεις,ποιους θεωρεις ποιο αξιοπιστους? προσωπικη εμπειρια? link ερευνας? σιγα μην σε μαλωσα,keep up the good work Επειδή τέθηκε εδώ το θέμα και μιας και μάλλον θα παραγγείλω τον elements 2 ΤΒ (από amazon μου έρχεται στα 102 ευρώ) ποιά είναι η ενστασή σας ώς προς την ποιότητα του case million_voices & matrixxx ? εχω τον elements 500gb 2.5" προβλημα κανενα,γρηγορο δεν θα τον ελεγα αλλα το κουτι του ειναι πολυ ψευτικο,τοσο που φοβαμαι οτι σε πτωση θα σπασει για πλακα,ζουλιεται μπαινει μεσα κλπ αν τον βρισκεις φτηνοτερα απο ολους στην χωρητικοτητα που θες παρ τον
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 επειδη εχω την εντυπωση οτι το θεμα storage το κατεχεις,ποιους θεωρεις ποιο αξιοπιστους? προσωπικη εμπειρια? link ερευνας? σιγα μην σε μαλωσα,keep up the good work Η προσωπικη εμπειρια δεν λεει τιποτα γιατι παντα μπορει να εισαι εσυ ο "τυχερος του joker" οπως την επαθες πχ εσυ με τον hitachi και γενικευεις που ειναι λαθος. Δεν με επηρεαζει λοιπον (οσο μπορω) η προσωπικη εμπειρια γιατι μπορει να σου τυχει το οτιδηποτε και να ειναι ομως η εξαιρεση. Εχω ξαναπει οτι μονο ενας δισκος μου εχει χαλασει απο τους 30 που ειχα μεχρι σημερα, και αυτος πριν 5-6 χρονια - ηταν ενας ταχυτατος τοτε ΙΒΜ deskstar 80GB που ειχα παρει καπου το 2003. Θηκες εξωτερικες (μαμισιες) μου εχουν χαλασει 3-4! ΔΙσκος οχι. Δες εδω τις τρεις εικονιτσες στο πρωτο ποστ, και μπες στο newegg να διαβασεις μεγαλο αριθμο προβληματων. http://www.insomnia....D-hdds-samsung/ Δειχνει οτι οι πιο αξιοπιστοι εδω και 2-3 χρονια ειναι οι samsung.
2koykoy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Θα θελα την άποψη σας για τον πιο συμφέρων, αξιόπιστο και οικονομικό σκληρο στο 1ΤΒ;
beez Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Η προσωπικη εμπειρια δεν λεει τιποτα γιατι παντα μπορει να εισαι εσυ ο "τυχερος του joker" οπως την επαθες πχ εσυ με τον hitachi και γενικευεις που ειναι λαθος. Δεν με επηρεαζει λοιπον (οσο μπορω) η προσωπικη εμπειρια γιατι μπορει να σου τυχει το οτιδηποτε και να ειναι ομως η εξαιρεση. Εχω ξαναπει οτι μονο ενας δισκος μου εχει χαλασει απο τους 30 που ειχα μεχρι σημερα, και αυτος πριν 5-6 χρονια - ηταν ενας ταχυτατος τοτε ΙΒΜ deskstar 80GB που ειχα παρει καπου το 2003. Θηκες εξωτερικες (μαμισιες) μου εχουν χαλασει 3-4! ΔΙσκος οχι. Δες εδω τις τρεις εικονιτσες στο πρωτο ποστ, και μπες στο newegg να διαβασεις μεγαλο αριθμο προβληματων. http://www.insomnia....D-hdds-samsung/ Δειχνει οτι οι πιο αξιοπιστοι εδω και 2-3 χρονια ειναι οι samsung. αυτους τους λεγανε και deathstar για τους γνωστους λόγους. στο γραφειο εχουμε πανω απο 40 δισκους ο μονος που εχει γινει rma ειναι ενας 36,7 seagate cheetah 15K που δουλευε σε raid0 και μονο μια θηκη usb - εχω ακομα κατι θρυλικους quantum fireball 4,3A. εγω θα ψωνιζα βαση της μεγαλύτερης εγγύησης. επισης κατι προγραμματακια που παρακολουθουν το smart οπως hddhealth δεν τα εχουν για πλακα. ο δίσκος σε γενικές γραμμες σε προειδοποιει επι μήνες πριν παθει το πατατρακ - αμα παρακολουθεις το smart το βλεπεις το εργο.
rebel2000 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Ο Κωτσόβολος στο αεροδρόμιο εκτός των lacie στα 60ε είχε και τους WD στην ίδια τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.