vasilisga Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 καλησπερα παιδια τις τελευταιες μερες μου εχει δημιουργηθει μια απορια εχω ενα galaxy s που τραβαει μετριες φωτογραφιες, και εβαλα μια απο αυτες ως wallpaper και το οπτικο αποτελεσμα δεν ηταν και τοσο καλο το μεγεθος της εικονας ηταν στα 5mp αργοτερα εβαλα καποιες αλλες φωτογραφιες απο το internet, φυσικες, με μεγεθος 1280×720 και σαν ποιοτητα η εικονα ηταν πολυ καλυτερη και κυριως δεν φαινοταν καθολου θορυβος στην οθονη η οθονουλα του ειναι αναλυσης 480 x 800 μπορει καποιος να μου το εξηγησει επειδη δεν γνωριζω και πολλα στο χωρο της φωτογραφιας ευχαριστω
antonl Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δε ξέρω και πολλά απ τον χώρο αλλά αυτό που χω παρατηρήσει είναι πως όταν τραβάς φωτογραφίες στη μέγιστη ανάλυση που υποστηρίζει ο αισθητήρας της μηχανής σου, τότε υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να εμφανιστεί θόρυβος. Τουλάχιστον σε σχετικά φθηνές μηχανές
Crown Knight Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Το αποτέλεσμα με τη φωτογραφία που έβαλες από το internet είναι καλύτερο επειδή μπορεί να είχε τραβηχτεί με καλύτερη μηχανή (δηλαδή περισσότερα megapixels) και έπειτα μπορεί να έγινε και αλλαγή μεγέθους (στο μέγεθος που τη βρήκες). Ένας άλλος λόγος είναι ότι η οθόνη σου έχει μικρότερη ανάλυση και όταν βάζεις μεγάλες φωτογραφίες για φόντο σε μικρότερο display τότε αλλοιώνεται σε ένα βαθμό. Αν θες καλύτερο αποτέλεσμα στα backgrounds απλά κάνε επεξεργασία τις φωτογραφίες που βγάζεις στην ανάλυση της οθόνης σου.
vasilisga Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 σας ευχαριστω πολυ παιδα θα το ψαξω το θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.