papaphilips Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Έχω πάνω σε ενα switch τον router,printer και 2 PC .Το πρόβλημα είναι ότι όταν ειναι συνδεδεμένα όλα αυτά το δίκτυο "παίζει" και γίνεται συνέχεια connected/unplugged κοινός ανοιγοκλείνει για να γίνω απόλυτα κατανοητός. Αν αποσυνδέσω το 1 PC ή το printer τότε λειτουργεί κανονικά. ΤΙ Μπορεί να φταίει;;;
ChangeAllNow Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Υπάρχει περίπτωση μία πόρτα να είναι για επέκταση του δικτύου (σύνδεση με άλλο switch) και όχι για να προσθέσεις άλλο client στο δίκτυο. Διάβασε (αν υπάρχει) το manual του switch ή βρες τα τεχνικά στοιχεία του. ΥΓ. Υποθέτω οτι έχεις κάνει σωστά τις ρυθμίσεις για IPs, Default Gateway κλπ...
_Anonymous_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Το απο πανω καθως και οτι μπορει να εχει πεθανει το switch
papaphilips Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 1. Το switch ειναι : TP-LINK TL-SF1005D 5-PORT UNMANAGED 10/100M DESKTOP SWITCH 2. Λέτε να υπαρχει σύγχυση καλωδίων πχ να έχω στο δίκτυο σε κάποιο pc cross καλώδιο ενώ θα έπρεπε να έχω str8? 3. Περιπτώσεις λειτουργεία PC1 + PC2 + PRINTER + ADSL = ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΥΟ PC1 + PRINTER + ADSL = ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΥΟ PC2 + PRINTER + ADSL = ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΥΟ PC1 + PC2 + PC3 + ADSL = ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΥΟ PC1 + PC2 + ADSL = ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΥΟ Καρφωτές IP έδωσα αλλά μάπα το καρπούζι. Το σκέφτομαι να αγοράσω άλλο switch μην πετάξω τσάμπα λεφτά.
R.E.M. Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Οι πορτες του Switch ειναι ολες MDI/MDIX αρα δεν παιζει ρολο το καλωδιο που θα βαλεις γιατι το Switch αναστρεφει τα ζευγη αυτοματα εσωτερικα επισης ολες οι πορτες μπορουν να χρησιμοποιηθουν ειτε για uplink σε αλλη συσκευη ειτε κανονικα.βαλτα ολα σε dhcp απο τον ρουτερ και ξαναδοκιμασε.ειναι καινουριο το switch?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.