Αλέκος_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Δούλευα στο photoshop cs4 greek και κάποια στιγμή έκλεισα το παράθυρο αποθηκεύοντας την εργασία. Όταν πήγα να το ξανανοίξω, εμφανίστηκε η παρακάτω αρχική οθόνη και μετά απλά δε συμβαίνει τίποτε. Προσπάθησα αν ανοίξω το πρόγραμμα κλικάρωντας σε αποθηκευμένη εργασία, στη συντόμευση του προγράμματος και μέσα από το αρχείο που εγκαταστάθηκε, αλλά το ίδιο: εμφανίζεται η εικόνα, αλλά μετά τίποτα. Έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση, αλλά τα ίδια. Καμιά ιδέα; Χρησιμοποιώ Windows 7. Ευχαριστώ πολύ!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Ξανα βγαλτο και καθαρισε την registry,προσεκτικα ομως.Μετα εγκατέστησε το ξανα
Αλέκος_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Ξανα βγαλτο και καθαρισε την registry,προσεκτικα ομως.Μετα εγκατέστησε το ξανα Μου φαίνεται ότι αυτό θα δώσει τη λύση που ζητάω, αλλά μπορείς να με βοηθήσεις ποιο κλειδί να καθαρίσω μέσα στη registry?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.