soulguard Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Έχω ένα πρόβλημα αλλά δεν ξέρω αν λύνεται ή αυτό που θέλω να κάνω απλά δεν είναι σωστό. Λοιπόν η ξαδέρφη είναι στην Forthnet εδώ και πολύ καιρό και είχε ένα router d-link. Αυτό μάλλον τα έπαιξε διότι είχε κανά μήνα που ενώ το άνοιγε έκανε κανά 15λέπτο να την συνδέσει και τώρα έχει μια βδομάδα που δεν την συνδέει καθόλου(μόνο το Lan δουλεύει). Της έδωσα το δικό μ το παλιό ένα Siemens CL-110 (νομίζω έτσι λέγεται) και την είπα κλασσικά να μπει 192.168.1.1 να βάλει το account and password και 8α είναι όλα οκ. Έλα όμως που παρόλο ανάβουν τα απαραίτητα λαμπάκια το pc της λέει ότι έχει σύνδεση χωρίς πρόσβαση στο internet. Το έβαλε και στο laptop αλλά πάλι τπτ. Και τα 2 έχουν win7 (ultimate kai home αντίστοιχα). Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει γιαυτό και χρειάζομαι την συμβουλή σας. Ευχαριστώ πολύ.
poulinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 a.και βασικο .το λαμπακι πανω στο siemens οτι εχει μπει στο ιντερνετ ppp νομιζω γραφει αναβει?αν οχι ας το κανει ενα firmware update και ας ξαναδοκιμασει.μεσα στο μενου της λεει οτι εχει συνδεθει?απο το ενα χαλι στο αλλο χαλι παει αλλα οκ.το cl 110 αμα δεν το κλεινει θα καει με τον καιρο.αν το κλεινει οταν δεν το χρησιμοποιει απλα θα παρει παραταση στον θανατο του.
soulguard Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή αλλά το πρόβλημα τελικά ήταν ότι της άλλαξαν το account name γιαυτό δεν μπορούσε να μπει. Τώρα είναι μια χαρά.
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 gia na σου αλλαξουν κανονικα το account name πρεπει ειτε να το ζητησεις ειτε να κανεις νεα συνδεση.anyway.ας κανει και ενα firmware sto d link και ας το ξαναδοκιμασει και αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.