Προς το περιεχόμενο

Buld e-mail Validation

leonidas_fs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδιά!

Εχω μια μεγάλη βαση δεδομένων με e-mail.

Υπάρχει κατι που να μου κάνει Validate τα ε-μαιλ και να μου λέει πια απο αυτα είναι εγκυρα και πια οχι ??

Απο λάθος ο τίτλος μπήκε σαν Buld αντι γα Bulk !

Δημοσ.

Θελω να δω αν ειναι valid. Αν χρησιμοποιούνται δηλαδή γιατι αν είναι λάθος και γυρνάνε πισω e-mail τα οποία λένε οτι δεν βρέθηκε ο παραλήπτης , αυτο το στείλε -λάβε e-mail απλα θα καταρεύσει το συστημά μου!!

Δημοσ.

Λεωνίδα δεν υπάρχει αυτό που ζητάς (ούτε σαν τεχνολογία). Αν υπήρχε θα ήταν η χαρά του spammer (if you know what I mean). Τα στέλνεις, προσεύχεσαι να μην χαρακτηριστείς spammer απο τα ανα τον κόσμο email φίλτρα και όσα φτάσουν φτάσανε.

Για τον τίτλο: Μπορείς να κάνεις Επεξεργασία, μετά Χρήση Πλήρους Επεξεργαστή Κειμένου και να το φτιάξεις

Δημοσ.

Λεωνίδα δεν υπάρχει αυτό που ζητάς (ούτε σαν τεχνολογία). Αν υπήρχε θα ήταν η χαρά του spammer (if you know what I mean). Τα στέλνεις, προσεύχεσαι να μην χαρακτηριστείς spammer απο τα ανα τον κόσμο email φίλτρα και όσα φτάσουν φτάσανε.

Για τον τίτλο: Μπορείς να κάνεις Επεξεργασία, μετά Χρήση Πλήρους Επεξεργαστή Κειμένου και να το φτιάξεις

Ναι το ξέρω οτι δεν υπάρχει..Οχι προς θεού δεν είναι spam..( οσο μη- spam μπορει να χαρακτηριστεί..) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...