leonidas_fs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Γεια χαρα παιδιά! Εχω μια μεγάλη βαση δεδομένων με e-mail. Υπάρχει κατι που να μου κάνει Validate τα ε-μαιλ και να μου λέει πια απο αυτα είναι εγκυρα και πια οχι ?? Απο λάθος ο τίτλος μπήκε σαν Buld αντι γα Bulk !
Crizzt Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Αν εννοεις αν ειναι γραμμενα με σωστο τροπο, θες κατι που να τα συγκρινει με regular expression.
leonidas_fs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Θελω να δω αν ειναι valid. Αν χρησιμοποιούνται δηλαδή γιατι αν είναι λάθος και γυρνάνε πισω e-mail τα οποία λένε οτι δεν βρέθηκε ο παραλήπτης , αυτο το στείλε -λάβε e-mail απλα θα καταρεύσει το συστημά μου!!
isay Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Λεωνίδα δεν υπάρχει αυτό που ζητάς (ούτε σαν τεχνολογία). Αν υπήρχε θα ήταν η χαρά του spammer (if you know what I mean). Τα στέλνεις, προσεύχεσαι να μην χαρακτηριστείς spammer απο τα ανα τον κόσμο email φίλτρα και όσα φτάσουν φτάσανε. Για τον τίτλο: Μπορείς να κάνεις Επεξεργασία, μετά Χρήση Πλήρους Επεξεργαστή Κειμένου και να το φτιάξεις
leonidas_fs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Λεωνίδα δεν υπάρχει αυτό που ζητάς (ούτε σαν τεχνολογία). Αν υπήρχε θα ήταν η χαρά του spammer (if you know what I mean). Τα στέλνεις, προσεύχεσαι να μην χαρακτηριστείς spammer απο τα ανα τον κόσμο email φίλτρα και όσα φτάσουν φτάσανε. Για τον τίτλο: Μπορείς να κάνεις Επεξεργασία, μετά Χρήση Πλήρους Επεξεργαστή Κειμένου και να το φτιάξεις Ναι το ξέρω οτι δεν υπάρχει..Οχι προς θεού δεν είναι spam..( οσο μη- spam μπορει να χαρακτηριστεί..) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.