Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα φιλε μου, εγω ανηκω στην κατηγορια αυτων που δεν ασχολουνται! Μηπως μπορεις να κανεις μια top-down λιστα με τα αξιοπιστα DVD-recordable? Εγω ειχα την εντυπωση πως παει καπως ετσι: 1) Verbatim 2) TDK 3) Maxell 4) Phillips 5) Sony Εψαξα να βρω εκεινο το φορουμ που εμπαινα πριν 7-8-9 χρονια το οποιο τελικα ισως και να μην ηταν του cdrinfo (αφου το θυμομουν ακομα πιο "τουμπανο"), αλλα βρηκα αυτο τελος παντων σαν οδηγο καταταξης με βαση την γνωμη πολλων. Οπως τα λες μονο που ειναι πρωτη η Taiyo Yuden και μετα varbatim, tdk κλπ. ΡΙξε μια ματια... http://www.cdrinfo.c.../tm.asp?m=66402 Το βασικο ειναι να βρεις τον κατασκευαστη του καθε δισκου. Θυμαμαι τοτε τα ξεχωριζα απλα κοιτωντας τα απο κατω, κατι κωδικοι στο inner του δισκου. Υπαρχει το προγραμμα cdrinfo που σου λεει τον κωδικο του κατασκευαστη με βαση το disk ID code πχ taiyo yuden, ritek, mitsubishi chemicals κλπ. Θυμαμαι πχ που αλλα tdk ηταν ritek και αλλα αλλου κατασκευαστη. Και οχι μονο η TDK και αλλοι ειχαν διαφορους κατασκευαστες.
safer97 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 εχουν δικιο τα παιδια, τα taiyo yuden ειναι τα κορυφαια και made in japan. Χρονια τα αγοραζω σε 100αδες και ειναι αψογα. Παιρνω αυτα που εχουν κατευθειαν την επωνυμια της εταιριας, oχι αυτα της jvc ή της that's που ειναι made by taiyo yuden αν και φανταζομαι τα ιδια ειναι. http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=230003310
frap73 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Εκτπωτικό κουπόνι ? ΠΟυ ακριβώς είναι αυτο γιατί δεν το είδα ρε παιδιά .. Για λίγη βοήθεια.... Εδώ.
SOWHAT Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Τελικά ποιο απο τα 2 προτιμαμε δεδομενου του παρακατω αρθρου; " Updated 7/11/2010: This article was written in part from information found on the very informative site DigitalFAQ.com. Please visit DigitalFAQ for more detailed information. A special thanks goes out to Kevin from DigitalFAQ for allowing us to use some of this content. These are the most important things to know about blank DVD (or CD) media: * The best media can have a 95%-100% success rate. We've found #1 Taiyo Yuden (JVC) to be the best so far. * The worst media we've tested can have a 0%-50% success rate. * The best media will ensure your copies will last for years, and have the most successful burns. * The brand printed on the disc package tends Not to make much difference! Listed below is a good low cost store that sells the BEST blank media (both CD and DVD). Taiyo Yuden is the way to go. You may have success with other online stores or blank media brands. However, we purchase our blanks from here. The best blank media (Taiyo Yuden) (Now branded as JVC as of 6/1/2010) is not that much more costly than the cheap stuff. 1. #1 Taiyo Yuden (JVC) from SuperMediaStore.com " Οριστε κ το Link
safer97 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Αν και ειμαστε εκτος τοπικ, εδω διαβασα πως η taiyo yuden εξαγορασε το 65% της media unit της jvc και γι' αυτο χρησιμοποιει πλεον το ονομα της για τα δισκακια. http://www.reuters.com/article/idUST13450420080526 οποτε παιρνεις αφοβα οτι λεει jvc made by taiyo yuden. εδω εχει και τους γνησιους media και hub stamper codes για να μην πεσεις σε απομιμησεις: http://en.wikipedia.org/wiki/Taiyo_Yuden κι εδω ειναι ο αντιπροσωπος στην Ελλαδα για περαιτερω διευκρινησεις για οποιον εχει καποια ερωτηση: http://www.diskimpex.gr/
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Τελικά ποιο απο τα 2 προτιμαμε δεδομενου του παρακατω αρθρου; " Updated 7/11/2010: This article was written in part from information found on the very informative site DigitalFAQ.com. Please visit DigitalFAQ for more detailed information. A special thanks goes out to Kevin from DigitalFAQ for allowing us to use some of this content. These are the most important things to know about blank DVD (or CD) media: * The best media can have a 95%-100% success rate. We've found #1 Taiyo Yuden (JVC) to be the best so far. * The worst media we've tested can have a 0%-50% success rate. * The best media will ensure your copies will last for years, and have the most successful burns. * The brand printed on the disc package tends Not to make much difference! Listed below is a good low cost store that sells the BEST blank media (both CD and DVD). Taiyo Yuden is the way to go. You may have success with other online stores or blank media brands. However, we purchase our blanks from here. The best blank media (Taiyo Yuden) (Now branded as JVC as of 6/1/2010) is not that much more costly than the cheap stuff. 1. #1 Taiyo Yuden (JVC) from SuperMediaStore.com " Οριστε κ το Link Ποια 2; Για ενα μιλαει το αρθρο για το "Taiyo Yuden (JVC)"
Genatos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δανειζομαι την εικονα απο ενα αλλο παιδι σε ενα αλλο φορουμ...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 TAIYO YUDEN(made in Japan) και μετά το χάος. Και μετα αλλων εταιρειων made by Taiyo Yuden Japan, οπως π.χ. ορισμενα JVC Edit: Yeap, αναφερθηκε και πιο πριν! Δεν θα ξεχασω ποτε τα GOLD ULTRA PROFESSIONAL by Taiyo Yuden, που αντεγραφα παιχνιδια για το PSX σε ταχυτητα 2x, πριν... 12 ετη!
default Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Εχω μπερδευτει, ειχε ο Κωτσος προσφορα σε Taiyo Yuden ?
moredread Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Taiyo Yuden με κεραμική επίστρωση(τα άσπρα) και τα μυαλά στα κάγκελα! αθάνατα dvd... έχω βρεί την υγειά μου...κάτι άλλα ξεφλούδιζαν απο πάνω...ιστορίες!! Mono TAiyo !
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μιας και πιασαμε τη συζητηση περι σιντιων, πλεον εγω χρησιμοποιω μονο για windows και για μουσικη στο αυτοκινητο. Και εκει επειδη εχω καλη πηγη που παιζει και wma, αλλιως θα την ειχα αλλαξει...! Τα σιντοντιβιντα εχουν πεθανει παιδια...!
nomikarios Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δανειζομαι την εικονα απο ενα αλλο παιδι σε ενα αλλο φορουμ... Στεγνή κερδοσκοπία μάλλον, παρά παραπλανητική προσφορά. Εάν χαρακτήριζαν το προϊόν σαν προσφορά, που ευτυχώς δεν φέρθηκαν τόσο απατεωνίστικα ώστε να το κάνουν, τότε θα ίσχυε κατά κυριολεξία το σλόγκαν τους "Με τέτοιες εκπτώσεις...θα πάμε φυλακή"!!
gnarkill Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα sry για το offtopic απλά θα ήθελα να ρωτήσω για dvd τα καλύτερα είναι αυτά,για printable αυτά, ενώ για cd αυτά ή αυτά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 That's = Taiyo JVC = Taiyo GOLD PRO = Taiyo Συμπερασμα: Παρτα ολα Τα εχω ολα εκτος απο τα Gold, και ειναι μια χαρα. Πολυ καλη ποιοτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.