mary Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Φιλε/η mary1 τα "TAIYO YUDEN" ειναι οι mercedes των DVD-recordable δεν ειναι αγνωστη μαρκα... Ισως σε οσους δεν ασχολουνται. Ξερεις ας πουμε τους ενισχυτες ηχου "Naim audio"; Οχι. Για εναν προενισχυτη μονο naim πχ το 1990 ηθελες 500.000 δρχ οταν με 100.000 επαιρνες Yamaha προενισχυτη+τελικο μαζι. καλα καλα!! δε το ηξερα καθολου...οσο για ενισχυτες κτλ δεν εχω ιδεα.. απλα τα ειδα πολυ φθηνα και taiyo(που δε τα ξερω)....
Dannie Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Τωρα δηλαδη το thread που ειναι τα παραμυθια του Κωτσοβολου θα το κανουμε διαφημιση για το αλλο "λουλουδι", το πλαισιο; Οριστε εδω η 50αδα και πολυ καλυτερα " JVC DVD-R 16X 4,7GB GOLD MATT CAKEBOX 50 JAPAN MADE BY TAIYO YUDEN" στα 8.97€. http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=230003277 Για πω την αληθεια μου φανηκαν πολυ δευτερα...δεν ηξερα οτι ειναι καλα...τα εχεις δοκιμασει?? Το μονο κακο ειναι οτι το σαιτ χρεωνει 3 ευρω μεταφορικα.....!
SOWHAT Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Για πω την αληθεια μου φανηκαν πολυ δευτερα...δεν ηξερα οτι ειναι καλα...τα εχεις δοκιμασει?? Το μονο κακο ειναι οτι το σαιτ χρεωνει 3 ευρω μεταφορικα.....! Εκτός αν έχεις άλλο ηλεκτρονικό μαγαζί δίπλα στο σπίτι σου, πλέον σε λίγες μέρες, ένα πήγαινε έλα με λεωφορείο θα κοστίζει 3 ευρώ... (Για τα δισκάκια δεν ξέρω προσωπικά )
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Για πω την αληθεια μου φανηκαν πολυ δευτερα...δεν ηξερα οτι ειναι καλα...τα εχεις δοκιμασει?? Το μονο κακο ειναι οτι το σαιτ χρεωνει 3 ευρω μεταφορικα.....! Δεν τα εβαλα για να αρχισετε να με ρωτατε... Εχω να αγορασω dvd-r πανω απο 2 χρονια. Ξεπερασμενο μεσο, πολλες εκατονταδες tayo yuden και οχι μονο, ειχα παρει οταν ηταν το dvd-r στα φορτε του. Ολα τα επωνυμα ειναι καλα. Τα tayo yuden ηταν παντα κορυφαια. Για να καταλαβετε για τι ποιοτητα μιλαμε, στο site/forum cdrinfo πριν 5-6-7-8 χρονια (καπως ετσι- εχω ξεχασει και το ονομα του τοσα χρονια που περασαν) που ηταν ολοι τυποι ψαγμενοι, ειχε poll για το ποιο dvd-r αντεχει καλυτερα στο χρονο και το T.Y. ειχε 80%, οι υπολοιποι 5% 3% κλπ...
gpapadakis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Καλά εμείς που είμαστε εξοικειωμένοι με τους υπολογιστές και βλέπουμε τον Σκρουτζ πριν ψωνίσουμε εντάξει! Αλλά οι δικοί μας πχ πιάνονται κοροϊδα.... Ναι δεν έχεις άδικο, αλλά και πάλι πολλές φορές μπορεί να προτιμήσεις να ξοδέψεις αυτό το 1 ευρώ ανάλογα αν πχ δεν έχεις έξοδα αποστολής ή είσαι ήδη στο μαγαζί και δεν υπάρχει κοντά το αντίπαλο(κοινώς το γλιτώνεις από βενζίνη ή έξοδα αποστολής) κλο... κοινώς παλεύεται! Και εγώ τύχει να αγοράσω πρόσφατα από Μούλτι ένα προϊόν περί τα 5-6 ευρώ ακριβότερο γιατί το Μούλτι ήταν πιο κοντά μου... Το Multirama στην περίπτωση αυτή, όπως και ένα σωρό άλλα καταστήματα - αλυσίδες, πληρώνουν δεκάδες καταστήματα, εκατοντάδες υπαλλήλους, και πολλά ακόμη, για να έχετε το κατάστημα στη γειτονιά σας. Θα πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης. Δε μπορούν να βγαίνουν κάποιοι και να χαρακτηρίζουν ως κλέφτες, απατεώνες και λωποδύτες τέτοια καταστήματα, επειδή πουλάνε ένα προιόν 5-10 ευρώ παραπάνω από κάποια ποντικότρυπα που πουλάει στο ίντερνετ. (SOWHAT δεν αναφέρομαι σε σένα) Δεν έχω καμιά σχέση με κανένα κατάστημα, αλλά θα πρέπει να σκεφτόμαστε και λίγο ρε παιδιά!
SOWHAT Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο... αλλά αν πάρουμε για παράδειγμα το Ελέκτρο(που πλέον είναι πιο ποντικότρυπα και από καταστήματα τύπου PC1, μιας και δεν έχει ούτε την ελάχιστη ΦΥΣΙΚΗ παρουσία) θα έπρεπε οι τιμές του σε σχέση με τον Κώτσο να είναι κατά βάση αστρονομικά μικρότερες... Παρόλα αυτά είναι σχεδόν στην πλειοψηφία τους ίδιες.... Εγώ πάντως πλέον θα αρχίσω να δοκιμάζω και άλλα καταστήματα που έχουν και φυσική παρουσία και ΠΟΛΥ χαμηλότερες τιμές από όλους τους γνωστούς(βλέπεις η κρίση λίγο πολύ μας έβαλε όλους να σκεφτόμαστε περισσότερο πριν ξοδέψουμε)... Θα ξεκινήσω σε λίγο καιρό με τα πρώτα μου μελάνια που θα χρειαστώ κ ίδωμεν!
Dannie Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Το Multirama στην περίπτωση αυτή, όπως και ένα σωρό άλλα καταστήματα - αλυσίδες, πληρώνουν δεκάδες καταστήματα, εκατοντάδες υπαλλήλους, και πολλά ακόμη, για να έχετε το κατάστημα στη γειτονιά σας. Θα πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης. Δε μπορούν να βγαίνουν κάποιοι και να χαρακτηρίζουν ως κλέφτες, απατεώνες και λωποδύτες τέτοια καταστήματα, επειδή πουλάνε ένα προιόν 5-10 ευρώ παραπάνω από κάποια ποντικότρυπα που πουλάει στο ίντερνετ. (SOWHAT δεν αναφέρομαι σε σένα) Δεν έχω καμιά σχέση με κανένα κατάστημα, αλλά θα πρέπει να σκεφτόμαστε και λίγο ρε παιδιά! Παλια ειχα καλεσει τεχνικο απο το Πλαισο και μετα απο καιρο απο το Multirama....λοιπον το Πλαισιο χρεωνε σχεδον διπλα την ωρα οποτε μην το ψαχνεις...εξαλλου αυτα τα μεγαλα καταστηματα εχουν μεγαλυτερη καταναλωση οποτε παιρνουν μεγαλες ποσοτητες προιοντων με χαμηλοτερες τιμες....και αν στην συγκεκριμενη περιπτωση μιλαμε για μια 50αδα DVD η διαφορα των 3-5 ευρω ειναι μεγαλη για εμενα(εγω παντα αγοραζω στην στοα Εμμανουηλ Μπενακη). Μιλαμε οτι βλεπουμε μεγαλες διαφορες σε μεγαλα καταστηματα...οτι θελουν κανουν!
JohnnyX Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 χαρακτηριστικο παραδειγμα προσφορων κωτσοβολου (ετσι απλα το βαζω γιατι με ενδιαφερε) http://www.skroutz.gr/s/302784/Indesit-K6G21S-X-R-Inox.html Με την εκπτωση ειναι το φτηνοτερο..αλλα η ονομαστικη τιμη ειναι εξωφρενικα ακριβοτερη !
pittas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Το Multirama στην περίπτωση αυτή, όπως και ένα σωρό άλλα καταστήματα - αλυσίδες, πληρώνουν δεκάδες καταστήματα, εκατοντάδες υπαλλήλους, και πολλά ακόμη, για να έχετε το κατάστημα στη γειτονιά σας. Θα πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης. Δε μπορούν να βγαίνουν κάποιοι και να χαρακτηρίζουν ως κλέφτες, απατεώνες και λωποδύτες τέτοια καταστήματα, επειδή πουλάνε ένα προιόν 5-10 ευρώ παραπάνω από κάποια ποντικότρυπα που πουλάει στο ίντερνετ. (SOWHAT δεν αναφέρομαι σε σένα) Δεν έχω καμιά σχέση με κανένα κατάστημα, αλλά θα πρέπει να σκεφτόμαστε και λίγο ρε παιδιά! Μου ρχεται να βαλω τα κλαμματα ενα πραμα. Τετοιο κριμα και αδικο για τα μαγαζια που τους επιασε ο πονος να εχουν υποκαταστημα 2 μετρα απο το σπιτι μας. Συγγνωμη αλλα μαλλον προτιμω να αγοραζω 5/10/20 ευρω πιο φθηνα απο καποια επιχειρηση που ξερει τι σημαινει ανταγωνισμος κι οχι δουλεμα στα μουτρα
manosfp Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Το Multirama στην περίπτωση αυτή, όπως και ένα σωρό άλλα καταστήματα - αλυσίδες, πληρώνουν δεκάδες καταστήματα, εκατοντάδες υπαλλήλους, και πολλά ακόμη, για να έχετε το κατάστημα στη γειτονιά σας. Θα πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης. Δε μπορούν να βγαίνουν κάποιοι και να χαρακτηρίζουν ως κλέφτες, απατεώνες και λωποδύτες τέτοια καταστήματα, επειδή πουλάνε ένα προιόν 5-10 ευρώ παραπάνω από κάποια ποντικότρυπα που πουλάει στο ίντερνετ. (SOWHAT δεν αναφέρομαι σε σένα) Δεν έχω καμιά σχέση με κανένα κατάστημα, αλλά θα πρέπει να σκεφτόμαστε και λίγο ρε παιδιά! Οπότε παιδιά ψωνίστε απο τον ακριβότερο.Πιθανόν να θρέφει πολλά στόματα.
frap73 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Ε καλά για .50 ευρώ δεν είναι και τόσο μεγάλη διαφορά! Ο κωτσόβολος από την άλλη μας δίνει το ίδιο προϊόν 20 ευρώ με 20% έκπτωση δηλαδή είχε αρχική 25 euros = 12.5 * 2........ Ε Λ Ε Ο Σ Όχι, στο δίνει 15 ευρώ -25%, εφόσον συμπεριλάβεις τον κωδικό του εκπτωτικού κουπονιού που έχει αναφερθεί σε άλλο νήμα. Και έχω την εντύπωση πως το είδα με αρχική 20 εχθές... Δεν είναι τοπ τιμή ή φοβερή προσφορά, αλλά ας προσέχουμε και τι λέμε. εδιτ: ωωπ... απαντήθηκε ήδη
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Καλα εκανες και το ειπες και εσυ γιατι το ειπα περασε στα "ψιλα"... Οταν το πει και δευτερος κατι, ειναι πιο πιστευτο...
OMORFOPEDO Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Εκτπωτικό κουπόνι ? ΠΟυ ακριβώς είναι αυτο γιατί δεν το είδα ρε παιδιά .. Για λίγη βοήθεια....
k_dinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 τα "TAIYO YUDEN" ειναι οι mercedes των DVD-recordable δεν ειναι αγνωστη μαρκα... Ισως σε οσους δεν ασχολουνται. Καλησπερα φιλε μου, εγω ανηκω στην κατηγορια αυτων που δεν ασχολουνται! Μηπως μπορεις να κανεις μια top-down λιστα με τα αξιοπιστα DVD-recordable? Εγω ειχα την εντυπωση πως παει καπως ετσι: 1) Verbatim 2) TDK 3) Maxell 4) Phillips 5) Sony
HeadWaiter Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 TAIYO YUDEN(made in Japan) και μετά το χάος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.