SOWHAT Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Λες να πιασει; Μπααα... τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα ένας εξορκισμός ίσως να έπιανε καλύτερα...! Έχει μπει ο διάβολος μέσα της και δεν αφήνει την τιμή να κατέβει!
nemesiskp Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Παντως εγω σημερα μπορει να περασω μια βολτα απο τον Mega κοτσοβολο στο χαιδαρι.Για να δουμε τι "προσφορες" εχουν.Θα παρω και τον παπα-χαραλαμπο μαζι,ποτε δεν ξερεις.
mary Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Εχω καλυτερο!!!http://www.multirama.gr/products/product?pid=0326277&catid=080300 Ενω το πλαισιο στα 12,5 http://www.plaisio.gr/Consumables/Office-Supplies/CD--DVD--Blu-Ray--Cases/DVDpR-DVD-R-DVDp-RW-Dual-Layer/Philips-Dvd-R-4-7Gb-16X-Cake-50-10Pcs-Handle-Pac-DM4S6H60F-00.htm.Εννοειται οτι το πηρα οχι απο ιντερνετ αλλα απο το καταστημα της τσιμισκη και ηταν το τελευταιο !! Περιττο να πω οτι τον απριλιο το ειχα παρει ολο το σετ στα 11.4 απο πλαισιο..αρε φπα...
SOWHAT Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Ε καλά για .50 ευρώ δεν είναι και τόσο μεγάλη διαφορά! Ο κωτσόβολος από την άλλη μας δίνει το ίδιο προϊόν 20 ευρώ με 20% έκπτωση δηλαδή είχε αρχική 25 euros = 12.5 * 2........ Ε Λ Ε Ο Σ
mary Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Σιγουρα δεν ειναι διαφορα..αλλα σκεψου οτι απο εκει που το εδιναν 11.5 περιπου με τις "αυξησεις" φπα το δινουν 1 ε παραπανω... Για οτι θες να παρεις υπαρχει κ το αντιστοιχο κατ/μα..ποιος θα πα να παρει η/υ ή αναλωσιμα απο κωτσοβολο....φωτια κ λαβρα τα χουν εκει..για κανα πλυντηριο,ψυγειο,κουζινα κ.α οκ...
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Τωρα δηλαδη το thread που ειναι τα παραμυθια του Κωτσοβολου θα το κανουμε διαφημιση για το αλλο "λουλουδι", το πλαισιο; Οριστε εδω η 50αδα και πολυ καλυτερα " JVC DVD-R 16X 4,7GB GOLD MATT CAKEBOX 50 JAPAN MADE BY TAIYO YUDEN" στα 8.97€. http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=230003277
SOWHAT Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Καλά εμείς που είμαστε εξοικειωμένοι με τους υπολογιστές και βλέπουμε τον Σκρουτζ πριν ψωνίσουμε εντάξει! Αλλά οι δικοί μας πχ πιάνονται κοροϊδα.... Ναι δεν έχεις άδικο, αλλά και πάλι πολλές φορές μπορεί να προτιμήσεις να ξοδέψεις αυτό το 1 ευρώ ανάλογα αν πχ δεν έχεις έξοδα αποστολής ή είσαι ήδη στο μαγαζί και δεν υπάρχει κοντά το αντίπαλο(κοινώς το γλιτώνεις από βενζίνη ή έξοδα αποστολής) κλο... κοινώς παλεύεται! Και εγώ τύχει να αγοράσω πρόσφατα από Μούλτι ένα προϊόν περί τα 5-6 ευρώ ακριβότερο γιατί το Μούλτι ήταν πιο κοντά μου... Τωρα δηλαδη το thread που ειναι τα παραμυθια του Κωτσοβολου θα το κανουμε διαφημιση για το αλλο "λουλουδι", το πλαισιο; Παρανόηση... ένα παράδειγμα έφερα! Εγώ αν είναι τα βγάζω τα λινκ! Τώρα για την παράθεση της Μαίρη1 σόρρυ, αλλα από εκεί δεν μπορώ να τα σβήσω! Edit! Η μάρκα είναι προσωπική άποψη, γιατί όσα έχω δοκιμάσει μου βγήκαν καλά... Δεν είπα ότι είναι τα πιο φτηνα γενικά! Έχεις δίκιο αν το πήρες στραβά! Τεσπα, παώ να αφαιρέσω τα λινκ από τις φωτό!
pikolini Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Ε καλά για .50 ευρώ δεν είναι και τόσο μεγάλη διαφορά! Ο κωτσόβολος από την άλλη μας δίνει το ίδιο προϊόν 20 ευρώ με 20% έκπτωση δηλαδή είχε αρχική 25 euros = 12.5 * 2........ Ε Λ Ε Ο Σ Στο Πλαίσιο παίρνεις το dvd με 0,25, ενώ στα Multirama με την πρόταση του/της Mary1 έρχεται στα 0,20 το dvd. Δηλάδή 20% φθηνότερα.
mary Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Καλά εμείς που είμαστε εξοικειωμένοι με τους υπολογιστές και βλέπουμε τον Σκρουτζ πριν ψωνίσουμε εντάξει! Αλλά οι δικοί μας πχ πιάνονται κοροϊδα.... Ναι δεν έχεις άδικο, αλλά και πάλι πολλές φορές μπορεί να προτιμήσεις να ξοδέψεις αυτό το 1 ευρώ ανάλογα αν πχ δεν έχεις έξοδα αποστολής ή είσαι ήδη στο μαγαζί και δεν υπάρχει κοντά το αντίπαλο(κοινώς το γλιτώνεις από βενζίνη ή έξοδα αποστολής) κλο... κοινώς παλεύεται! Και εγώ τύχει να αγοράσω πρόσφατα από Μούλτι ένα προϊόν περί τα 5-6 ευρώ ακριβότερο γιατί το Μούλτι ήταν πιο κοντά μου... Σε αυτο με το σκρουτζ εχεις δικιο...εγω να φανταστεις το τελευταιο 6μηνο το ανακαλυψα και μεσω αυτου πηρα τιβι..τωρα πια για οτι θελει η οικογενεια πρωτα σκρουτζ και μετα αγορα...πχ ψαχνω ψυγειο whirpool κπ συγκεκριμενο και βλεπω η χαμηλοτερη στα 560,αυριο θα παω κωτσοβολο αν το εχει τοσο η εστω 570 θα το παρω γιατι γλυτωνω τα 20+ απο αντικαταβολη κ μεταφορικα μεσω ιντερνετ Σημ.τα phiips dvd εμενα μια χαρα μου βγηκαν για αυτο ξαναπηρα τα 50+10, τωρα για αλλη μαρκα τοσο..αγνωστη(toyo κτλ) δε ξερω....γιατι ενας φιλος πηρε 50 αγνωστης μαρκας τα πιο φθηνα αλλα δε του γραφονταν και του εμειναν ετσι
SOWHAT Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά εγώ τις έσβησα τις φωτό για να μην μου πείτε ότι σιγοντάρω κανέναν... Άλλωστε όποιος δει ποστ μου μπορεί να πεισθεί! Ένα παράδειγμα έφερα σε 1 προίόν που εγώ προτιμώ λόγω μάρκας(εδώ πάμπολλοι δίνουν 1 μισθό για το i phone κάθε χρόνο) μιας και μου βγήκε οκ μέχρι τώρα! Αυτουνού την τιμή γνώριζα, αυτήν είδα στο αντίπαλο μαγαζί και μου γύρισε το μάτι και αυτό είναι όλο! Πάντως γενικά το pc1 συμφέρει για αναλώσιμα με τρέλλα και με κορδέλλα(φυσικά πάντα κάνουμε έρευνα αγοράς) αλλά εν γένει έχει σούπερ τιμές σε αυτόν τον τομέα! Other than that προτιμώ το Ε- σοπ έναντι του ΠΣ1 για το doa...
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Παρανόηση... ένα παράδειγμα έφερα! Εγώ αν είναι τα βγάζω τα λινκ! Edit! Η μάρκα είναι προσωπική άποψη, γιατί όσα έχω δοκιμάσει μου βγήκαν καλά... Δεν είπα ότι είναι τα πιο φτηνα γενικά! Έχεις δίκιο αν το πήρες στραβά! Τεσπα, παώ να αφαιρέσω τα λινκ από τις φωτό! Ε καλά για .50 ευρώ δεν είναι και τόσο μεγάλη διαφορά! Ο κωτσόβολος από την άλλη μας δίνει το ίδιο προϊόν 20 ευρώ με 20% έκπτωση δηλαδή είχε αρχική 25 euros = 12.5 * 2........ Ε Λ Ε Ο Σ Ασε που κανεις και λαθος. Εχω πολυ καιρο να ψωνισω με εκπτωση απο τον Κωτσοβολο (1 ή 1.5 χρονο) , αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αυτη η εκπτωση που βλεπεις (το 25% συγκεκριμενα στα TDK) δεν ειναι ηδη περασμενο. Οταν βαλεις τον κωδικο σου θα στο περασει. Αυτο σημαινει οτι τα -R θα βγουν 20€-25%= 15€, ενω τα +R http://www.kotsovolo...?catid=10095091 θα βγουν απο 15 στα 11.25 πιο φτηνα δλδ και απο το αγαπητο πλαισιο.
mary Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά εγώ τις έσβησα τις φωτό για να μην μου πείτε ότι σιγοντάρω κανέναν... Άλλωστε όποιος δει ποστ μου μπορεί να πεισθεί! Ένα παράδειγμα έφερα σε 1 προίόν που εγώ προτιμώ λόγω μάρκας(εδώ πάμπολλοι δίνουν 1 μισθό για το i phone κάθε χρόνο) μιας και μου βγήκε οκ μέχρι τώρα! Αυτουνού την τιμή γνώριζα, αυτήν είδα στο αντίπαλο μαγαζί και μου γύρισε το μάτι και αυτό είναι όλο! να σβησω την παραθεση σου και να αφησω μονο οτι εχω γραψει?
SOWHAT Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 να σβησω την παραθεση σου και να αφησω μονο οτι εχω γραψει? Αν δεν έχεις πρόβλημα! Ασε που κανεις και λαθος. Εχω πολυ καιρο να ψωνισω με εκπτωση απο τον Κωτσοβολο (1 ή 1.5 χρονο) , αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αυτη η εκπτωση που βλεπεις (το 25% συγκεκριμενα στα TDK) δεν ειναι ηδη περασμενο. Οταν βαλεις τον κωδικο σου θα στο περασει. Αυτο σημαινει οτι τα -R θα βγουν 20€-25%= 15€, ενω τα +R http://www.kotsovolo...?catid=10095091 θα βγουν απο 15 στα 11.25 πιο φτηνα δλδ και απο το αγαπητο πλαισιο. Βασικά δεν έχω δοκιμάσει από Κώτσο και Ηλέκτρο ηλεκτρονική παραγγελία για το λόγο του ότι ζητάει ΑΡΙΘΜΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ακόμα και για ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ή και για Παραλαβή από Κατάστημα... Μόνο οικειακά είδη ψωνίζω και εγώ και η οικογένεια και μόνο από κοντά! Αλλά τέτοια προσωπικά δεδομένα όχι δεν τα εμπιστεύομαι στο κάθε site ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ... :rolleyes:
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Σημ.τα phiips dvd εμενα μια χαρα μου βγηκαν για αυτο ξαναπηρα τα 50+10, τωρα για αλλη μαρκα τοσο..αγνωστη(toyo κτλ) δε ξερω....γιατι ενας φιλος πηρε 50 αγνωστης μαρκας τα πιο φθηνα αλλα δε του γραφονταν και του εμειναν ετσι Φιλε/η mary1 τα "TAIYO YUDEN" ειναι οι mercedes των DVD-recordable δεν ειναι αγνωστη μαρκα... Ισως σε οσους δεν ασχολουνται. Ξερεις ας πουμε τους ενισχυτες ηχου "Naim audio"; Οχι. Για εναν προενισχυτη μονο naim πχ το 1990 ηθελες 500.000 δρχ οταν με 100.000 επαιρνες Yamaha προενισχυτη+τελικο μαζι.
electronica Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Σημ.τα phiips dvd εμενα μια χαρα μου βγηκαν για αυτο ξαναπηρα τα 50+10, τωρα για αλλη μαρκα τοσο..αγνωστη(toyo κτλ) δε ξερω....γιατι ενας φιλος πηρε 50 αγνωστης μαρκας τα πιο φθηνα αλλα δε του γραφονταν και του εμειναν ετσι Δεν ειναι toyo αλλά "JAPAN MADE BY TAIYO YUDEN" και ενημερωτικά θεωρούνται απο τα καλύτερα. :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.