giannispaok Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 η γνωστη οθονη 23'' που προτεινετε εδω στο site.... θα εχει διαφορα με το αν ειχα οθονη/tv και hdmi? απο το να συνδεσω ps3 με ανταπτορα που κανει το hdmi- dvi ηχεια εχω 5,1 logitech.. αν δε θελω να παρεμβαλεται pc και θα εχω μονο την ..dell και το ps3 πως θα ακουω ηχο παιζοντας?????????? εχει κανεις σας συνδεσει τη dell με ps3? αν ναι πως ακουει ηχο προς ηχεια 5,1 ? (σημαντικο αν θα εχω ηχο ) θα προτιμουσα να μου πει καποιος που εχει παιξει ps3 με την dell γνωριζοντας και πως παιζει ενα ps3 σε μια lcd πχ σαμσουνγκ - lg 23'' (με hdmi) ευχαριστω.
Merdock Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Έχω το PS3 πάνω στην Dell U2711 και το έχω συνδέσει επίσης με τα Logitech Z-5500 με optical cable.
Luciddream Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Έχω το PS3 πάνω στην Dell U2711 και το έχω συνδέσει επίσης με τα Logitech Z-5500 με optical cable. οκ, χρειάζομαι βοήθεια... !! έβαλα hdmi->dvi και παίζει τέλεια στην u2311h, και τον ήχο με optical πάνω στην on board... όμως δεν έχω καθόλου ήχο για κάποιο λόγο .. επίσης εδώ θα έπρεπε να γράφει κάτι..? δεν έχω ιδέα πρώτη φορά χρησιμοποιώ optical καλώδιο... και για να είμαι ειλικρινής την γλύτωσα και δεν έσπασα τίποτα(ελπίζω) αφου για 2 λεπτά προσπαθούσα να το βάλω μαζί με το προστατευτικό της ίνας... :P
vdanasto Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Έχω την εντύπωση ότι η οπτική των onboard είναι έξοδος ήχου και όχι είσοδος. Γι αυτό μάλλον δεν σου δουλεύει.
Luciddream Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Έχω την εντύπωση ότι η οπτική των onboard είναι έξοδος ήχου και όχι είσοδος. Γι αυτό μάλλον δεν σου δουλεύει. χμμμ... βασικά μου το έχει σαν SPDIF (input) ... εκτώς και δεν το έχω καταλάβει εγώ καλα :/ edit: μάλλον έχεις δικιο... output πρέπει να είναι και όχι input... τσάμπα το καλώδιο :-D edit2: ψέμα, στο site της gigabyte γράφει οτι έχει 1 x SPDIF in ... edit3: ok, μάλλον χρειάζομαι αυτό... http://www.e-active.gr/product.php?productid=22252
Ntinaras Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 μερικες εχουν και εισοδο και εξοδο το Ps3 δεν εχει οπτικη εξοδο?τη συνδεεις με τα ηχεια...
Luciddream Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 μερικες εχουν και εισοδο και εξοδο το Ps3 δεν εχει οπτικη εξοδο?τη συνδεεις με τα ηχεια... τελικά την έκανα αλλιώς την δουλειά, είχα κάτι G51 Logitech που τα είχα θεωρήσει πεθαμένα (τα δύο ηχεία τα έχουν φτύσει) και έβαλα τα πίσω ηχεία μπροστά και παίξαν... πάλι καλά που δεν τα είχα πετάξει τόσο καιρό.. έτσι δεν χρειάζεται να έχω και το pc ανοιχτό όταν θα παίζω (αν παίζω ποτέ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.