PepeLePew Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα Μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα και βρήκα και εγώ κοπέλα που ξέρει να μαγειρεύει... :cool: και αποφάσισα να της φτιάξω ένα site για να βάζει τις συνταγές της. Το site είναι το Cookmania.gr. Κάθε γνώμη-συνταγή καλοδεχούμενη
panosno1com Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Ποτε την βρηκες,γιατι εχει πολλες συνταγες μεσα
PepeLePew Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Ποτε την βρηκες,γιατι εχει πολλες συνταγες μεσα :-D Τη βρήκα εδώ και 8 μήνες αλλά το site είναι περίπου 1,5 μήνα. Έχει αρκετές συνταγές γιατί καθημερινά προσθέτει νέες που μαγειρεύει . Ευτυχώς που δεν έχω πρόβλημα βάρους γιατί αλλιώς...
jason_rethymno Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 "1 κ.γλ. ελαιόλαδο" τι σημαίνει το κ.γλ.?
vasilisga Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 "1 κ.γλ. ελαιόλαδο" τι σημαίνει το κ.γλ.? μια κουταλια του γλυκου... εχουμε γινει expert σου λεωωωωω :lol: @ ts εχω παντως το site θα το χρησιμοποιω να εισαι σιγουρος... :lol: ps που βρηκες τετοια κοπελια να βρουμε και εμεις μια?
PepeLePew Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 ps που βρηκες τετοια κοπελια να βρουμε και εμεις μια? Μυστικό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.