Yperaspisths Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Απο την πλειονοτητα των απαντησεων ειναι φανερη η διαθεση του Ελληνα και της Ελληνιδας για sex με πολλα ατομα κυριως, αλλα και κατα επεκταση για δολοφονιες,μεθυσι κ.τ.λ Ολες αυτες οι επιθυμιες που ειναι στο υποσυνειδητο δεν μπορουν να φανερωθουν και να ικανοποιηθουν επειδη υπερτερουν οι κανονες της κοινωνιας απεναντι στα αρχεγονα ενστινκτα μας. Ο Φροιντ το ονομαζει παλη αναμεσα στο Αυτο(πρωτογονα ενστικτα) και στο ΕΓΩ(ρυθμιστης των αλλογων επιθυμιων του Αυτο). Το ευλογο συμπερασμα που βγαζει καποιος ειναι οτι ο ανθρωπος ειναι ζωο και οταν νιωθει οτι φτανει στο τελος της ζωης του και οτι κανεις δεν μπορει να τον τιμωρησει,φανερωνει τον πραγματικο του εαυτο και τις πραγματικες του επιθυμιες. Ολοι μας καταπιεζομαστε απο την στιγμη που γεννιομαστε για να μην φανερωσουμε τις πραγματικες μας επιθυμιες και γι'αυτο εχουμε νευρα, καταθλιψη και στεναχωρια.
TH_boy_20 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 θα έβαζα να δω το rocky 6 κάθε ώρα θα έμοιαζε μια αιωνιότητα!
opera Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 θα μεταννοούσα για ότι κακό προξένησα και θα ήλπιζα να με κρίνουν με επιείκεια.
Vintage Jewel Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Θα ζητουσα συγνωμη απο ατομα που πιστευα οτι ειχα πληγωσει και θα ευχαριστουσα καποια αλλα. Θα ημουν με δικους μου ανθρωπους. Eπισης με τοση θλιψη και αγχος δν πιστευω οτι θα ηταν εφικτο να κανει καποιος σεξ.
salazar1991 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Εγώ θα ακολουθούσα την φράση "πηδατε γιατι χανομαστε"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.