Προς το περιεχόμενο

Τι θα κάνατε αν είχατε 40 ώρες πριν καταστραφεί ο πλανήτης?

nicoc89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τίποτα από αυτά που κάνεις τώρα δεν θα θυμάσαι μόλις τα τινάξεις Ευάκι.

The truth shall set you free, αυτοκτόνησε! :-D

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τίποτα από αυτά που κάνεις τώρα δεν θα θυμάσαι μόλις τα τινάξεις Ευάκι.

The truth shall set you free, αυτοκτόνησε! :-D

δεν θα απαλαγεις τοσο ευκολα απο μενα. :devil:

Δημοσ.

Όχι, εγώ θα υποτιμω.

εντιτ: Δεν έγραψα γιν ρε λούση γιωτά.

χαχαχαχαχα ο λουσης το έγραψε? :lol: :lol:

με τι τεχνολογια;

Η κυβέρνηση κρύβει πολλά...Η κυβερνηση διαψεύδει..xfiles.jpg

Δημοσ.

Εγω θα ψηνομουν να σκοτωσω μερικους, ετσι για την ευχαριστηση.

θα βιαζα οσες δεν εχω βιασει

εγώ παντος θα καθόμουν και θα σκεφτόμουνα πόσες ώρες έχω περάσει με άτομα που δεν είναι αυτό που έδειχναν :unsure:

Δημοσ.

εγώ παντος θα καθόμουν και θα σκεφτόμουνα πόσες ώρες έχω περάσει με άτομα που δεν είναι αυτό που έδειχναν :unsure:

Σωστο, θα συμπεριφεροταν ολοι πιο αληθινα, και θα μπορουσε να γινει απο αξιοπεριεργο και σοκαριστικο ως επικινδυνο.

Δημοσ.

Αν και εδώ που τα λέμε, σιγά τα όργια μέχρι εσχάτων, τίποτα δε θα γίνει. Οι γαμιάδες όλοι ρε! Περιμένουν το τέλος του κόσμου για να κάνουν έρωτα και πισωκολλητά με γκόμενες, και τρέφουν την εντύπωση οτι ακόμα και τότε, την έσχατη ώρα, θα βρεθεί κάποια να τους κάτσει!

Με τετοια συμπεριφορα δεν νομιζω να σου δωσουμε προσκληση για το end of the world orgy party μας ... -_-

http://www.youtube.com/watch?v=-OxIR43HjuI

Δημοσ.

Θα έπινα, θα έβριζα(έχω μια κατεβατή λίστα για υποψήφιους ακροατές), θα κάπνιζα (...), θα έκανα σεξ, θα ξαναέπινα... Αυτά τις πρώτες 39 ώρες. Θα κράταγα μία ώρα σε μια παραλία να κοιτάω τον ορίζοντα τρώγοντας τρούφες από γνωστό ζαχαροπλαστείο που θα 'χα πάρει για το δρόμο!

Δημοσ.

Θα έπινα, θα έβριζα(έχω μια κατεβατή λίστα για υποψήφιους ακροατές), θα κάπνιζα (...), θα έκανα σεξ, θα ξαναέπινα... Αυτά τις πρώτες 39 ώρες. Θα κράταγα μία ώρα σε μια παραλία να κοιτάω τον ορίζοντα τρώγοντας τρούφες από γνωστό ζαχαροπλαστείο που θα 'χα πάρει για το δρόμο!

Μιας και οι ωρες περνανε, πριν αρχισεις τα καντηλια και τα ξεσαλωματα, περνα μια βολτα απο εδω :devil:

http://www.insomnia.gr/topic/154149-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-insomnia-%CE%BC%CE%B5-photo-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82/

Δημοσ.

θα επερνα δάνειο απο μια τραπεζα. θα πηγαινα las vegas και miami. αγοραζω λιμουζινα και τα χαλαω ολα σε καζινο κοκεσ και γκομενεσ. 1 ωρα πριν το τελος θα εβρισκα εναν ιερεα να εξομολογηθώ τις μαρτίες μου.

και 10" πριν το τελος θα ήμουν στην ταράτσα ένος ουρανοξύστη και θα βούταγα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

θα επερνα δάνειο απο μια τραπεζα. θα πηγαινα las vegas και miami. αγοραζω λιμουζινα και τα χαλαω ολα σε καζινο κοκεσ και γκομενεσ. 1 ωρα πριν το τελος θα εβρισκα εναν ιερεα να εξομολογηθώ τις μαρτίες μου.

και 10" πριν το τελος θα ήμουν στην ταράτσα ένος ουρανοξύστη και θα βούταγα.

λυπαμαι που θα σε στεναχωρισω αλλα ολες οι τραπεζες ανοιχτες θα ειναι για σενα και ολα τα αλλα καταπιεσμενα παρτυ ανιμαλ 40ωρες πριν καταστραφει ο πλανητης για να παρεις και δανειο,οπως επισης και το λας βεγκας ,οι γκομενες και οι αλλοι τις τελευταιες τους στιγμες θα κατσουν να υπηρετουν εσενα/(εσας):P {καλυτερα ρε μαγκες να καταλαβαινετε την ερωτηση και να απαντατε ρεαλιστηκα τι θα κανατε,(και τι θα μπορουσατε απο αυτα που θελατε:P)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...