Προς το περιεχόμενο

Τι θα κάνατε αν είχατε 40 ώρες πριν καταστραφεί ο πλανήτης?

nicoc89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ψήσου.

Στειλε σε π.μ μερικες πληροφοριες (αν το θες σε οκτασυλλαβο, δεκαπεντασυλλαβο, σε ελευθερο ή ελευθερωμενο στιχο κλπ) και λιγο πριν την αντιστροφη μετρηση για την καταστροφη θα το δημοσιευσουμε.

Δημοσ.
Και μου μπήκε η ιδέα εσείς τι θα κάνατε αν είχατε 40 ώρες πριν χαθούν όλα?

Δεν σξιζει να κανεις σεξ με πολλες σαν ζωο επειδη θα πεθανεις σε λιγο.Ο σκοπος ειναι να φυγεις με στυλ.

Ερωτα με την κοπελα σου με συναισθημα και τρυφεροτητα,μετα ακουσμα μερικων απο τα καλυτερα μουσικα κομματια της ανθρωπινης ιστοριας,και τελος την τελευταια ωρα με ενα μπουκαλι κρασι και στην ταρατσα να δειτε το θεαμα.

Δημοσ.
μετα ακουσμα μερικων απο τα καλυτερα μουσικα κομματια της ανθρωπινης ιστοριας

Σκέφτομαι το σενάριο να μου πει κάποιος ΑΧ ΕΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΝΚ ΦΛΟΥΝΤ και αγχώνομαι.

Δημοσ.

Σκέφτομαι το σενάριο να μου πει κάποιος ΑΧ ΕΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΝΚ ΦΛΟΥΝΤ και αγχώνομαι.

Καλά λέει ρε. Εκείνη την ώρα θα φανει ποιος ειναι ο αντρα ο σωστος ο προστυχος. που θα πει

ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΛΟΥΝΤ! ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΓΥΜΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑ ΔΩΜΑΤΙΟ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ

και θα το εννοει.

Δημοσ.

Καλά λέει ρε. Εκείνη την ώρα θα φανει ποιος ειναι ο αντρα ο σωστος ο προστυχος. που θα πει

ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΛΟΥΝΤ! ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΓΥΜΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑ ΔΩΜΑΤΙΟ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ

και θα το εννοει.

:wub:

Δημοσ.

Και όσοι δεν θα έχουν καμιά γκόμενα που θα βρουν οεο ???? Όλες θα τρέχουν πανικόβλητες να κρυφτούν.

Εγω παίδες θα έπαιρνα μια ferrari ( α και καμιά γκόμενα) και θα με κυνηγάει το ωστικό κύμα μετά την προσκρουση . Θα το βλέπω στους καθρέφτες μου ενω θα κάνω SEX μέσα στην ferrari τρέχοντας με 300

Δημοσ.

Και όσοι δεν θα έχουν καμιά γκόμενα που θα βρουν οεο ???? Όλες θα τρέχουν πανικόβλητες να κρυφτούν.

Απ'ότι κατάλαβες οι πιο πολλοί θα πηδιούνται, οπότε μπορείς απλά να κάνεις μπανιστήρι, δεν είν κακό. Έχεις δει ποτέ σεξ σε βεράντες/οροφές/στοές ? Και μιλάμε τώρα για όργια μέχρι εσχάτων. Ε, και αν είναι false alarm, εσύ θα γελάς και οι άλλοι θα κλαίνε.

Δημοσ.

Απ'ότι κατάλαβες οι πιο πολλοί θα πηδιούνται, οπότε μπορείς απλά να κάνεις μπανιστήρι, δεν είν κακό. Έχεις δει ποτέ σεξ σε βεράντες/οροφές/στοές ? Και μιλάμε τώρα για όργια μέχρι εσχάτων. Ε, και αν είναι false alarm, εσύ θα γελάς και οι άλλοι θα κλαίνε.

Ακριβώς αυτό θα έκανα χρυσόστομε. Μέγκατρολ. Και θα φορούσα και μια μάσκα για να μη με αναγνωρίσει κανείς σε περίπτωση false alarm.

tumblr_ksenjfrDDY1qa71n7o1_500.gif

Αν και εδώ που τα λέμε, σιγά τα όργια μέχρι εσχάτων, τίποτα δε θα γίνει. Οι γαμιάδες όλοι ρε! Περιμένουν το τέλος του κόσμου για να κάνουν έρωτα και πισωκολλητά με γκόμενες, και τρέφουν την εντύπωση οτι ακόμα και τότε, την έσχατη ώρα, θα βρεθεί κάποια να τους κάτσει!

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό θα έκανα χρυσόστομε. Μέγκατρολ. Και θα φορούσα και μια μάσκα για να μη με αναγνωρίσει κανείς σε περίπτωση false alarm.

Ιδιοφυές! Θα είσαι ένα απο τα μεγαλύτερα στελέχη του club που θα φτιάξουμε.

U mad, doomsday?

Δημοσ.

θα βιαζα οσες δεν εχω βιασει

Σεξ, σεξ και παλι σεξ. Ποτο και παλι σεξ. Μαυρο και παλι σεξ. Γενικα θα την περασω σε κατασταση νιρβανας και θα φυγουμε και ευχαριστημενοι με οσες προλαβω να το κανω τις τελευταιες 40 ωρες.

+1 και στα αμετρητα σεξουαλικα οργια.

Oτι θα καναμε και αν ειχαμε μερικες ωρες ζωης.Παρτ@ζες μεχρι θανατου.. :lol:

Αφου τα εχουμε ξαναπει :-D

Καλό και το σεξ αλλά προτιμώ το στοματικό.

Καναπές-στοματικό-τσιγάρο-ποτό=ΥIN.

και θα το εννοει.

και εγω το σεξ ειχα στο μυαλο οταν μπηκα να απαντησω αλλα βλεπω πως δεν θα ελεγα κατι πρωτοτυπο....

:P :P :P :P :P :P :P

Όλοι εσείς που λέτε θα κάνατε σεξ, πάω στοίχημα πως θα ήσασταν τόσο αγχωμένοι που ούτε για πλάκα δε θα σας σηκωνόταν.

Δημοσ.

Καλά παππού αυτό δεν είναι πρόβλημα, ας βρούν γκόμενα και παίρνουν μετά τσάμπα βιάγκρα από τα φαρμακεία.

Άλλο ένα θέμα είναι οτι αγνοούν το γεγονός πώς ο κόσμος είναι γεμάτος νταβραντισμένους κωλομπαράδες που θα θέλουν κι αυτοί να κάνουν σέξ.

Δημοσ.

Αν και εδώ που τα λέμε, σιγά τα όργια μέχρι εσχάτων, τίποτα δε θα γίνει. Οι γαμιάδες όλοι ρε! Περιμένουν το τέλος του κόσμου για να κάνουν έρωτα και πισωκολλητά με γκόμενες, και τρέφουν την εντύπωση οτι ακόμα και τότε, την έσχατη ώρα, θα βρεθεί κάποια να τους κάτσει!

το σωστο να λεγεται. στην τελικη τι αξια εχει το οργιο κτλ αμα μετα δεν το θυμασαι; ενω ο φονος :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...