Προς το περιεχόμενο

Τι θα κάνατε αν είχατε 40 ώρες πριν καταστραφεί ο πλανήτης?

nicoc89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι που κανεις δεν ανέφερε είναι το χάος και η τρελα που θα επικρατούσε. :ph34r:

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα κβάντιζα τον χρόνο ώστε να καταστρεφόταν σε 4 δευτερόλεπτα και όχι σε 40 ώρες.

Μπορεις να παρακαλω να μαθεις και σε μενα πως να κβαντιζω το χρονο;

Σε π.μ αν δε θες να μου πεις δημοσιως.

Δημοσ.

ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ !!

Στο θέμα μας .. Σκέφτομαι παρέα τώρα (10 άτομα 5/5) θα νοικιάζαμε 2 ακριβά αμάξια και θα πηγαίναμε σε κανένα χιονοδρομικό σε κάνα σαλέ :mrgreen: (αυτά μέχρι και το ταξίδι πριν τις 40 ώρες εννοείται .Μετά εκεί θα γινότανε .......Και για τις τελευταίες ώρες θα συμφωνήσω με τον ts έτσι για να μας βρει η καταστροφή με χαμόγελο :-D

Αχ αυτη η νεα γενια... :rolleyes:

Αντε τωρα να ξερεις οτι σε 40 ωρες την εχεις κανει, και να πας να πεις στη γκομενα "μωρο μου παμε στο σαλε στο χιονοδρομικο... χαμενες ωρες, που μπορεις να τις αξιοποιησεις στο να κανεις εκει που εισαι αυτα που θα εκανες στο σαλε :rolleyes:. Αφου και στο σαλε για σμπρωξιμο θα πας :-D :-D :-D

Δημοσ.

Ειδικα αν πανε και τα 10 ατομα που ειπε, εχει να πεσει πολυ σπρωξιμο. :P

Και σκεψου να ειναι οι τελευταιες σου ωρες και να φωναζεις "παιδια πρεπει να οργανωθουμε, 4 εφαγα και δε εριξα ουτε εναν" :shock:

Δημοσ.

θα σκότωνα τον εγκέφαλο μου πρώτα

μετά το συκώτι μου ( ή και συγχρόνως) :rolleyes:

απλά έχω πέσει στο δίλημμα τσίτες ή ρεκλα για το τελευταίο 40ωρο

Δημοσ.

Μπορεις να παρακαλω να μαθεις και σε μενα πως να κβαντιζω το χρονο;

Σε π.μ αν δε θες να μου πεις δημοσιως.

Θα σου στείλω αναλυτικές οδηγίες επ' αυτού για να κάνεις εσύ τη μισή κβάντιση, εγώ την άλλη μισή και να επιτύχουμε χρόνο καταστροφής στα 2 δευτερόλεπτα.

Δημοσ.

Θα σου στείλω αναλυτικές οδηγίες επ' αυτού να για να κάνεις εσύ τη μισή κβάντιση, εγώ την άλλη μισή και να επιτύχουμε χρόνο καταστροφής στα 2 δευτερόλεπτα.

Καλη φαση. Αλλα να ξερεις, δεν ειμαι καθολου καλος στη φυσικη. Θα 'ναι προβλημα αυτο;

Δημοσ.

Καλη φαση. Αλλα να ξερεις, δεν ειμαι καθολου καλος στη φυσικη. Θα 'ναι προβλημα αυτο;

Όχι βεβαια , θα σου φτιάξει ένα βίντεο τιουτόριαλ και όλα κομπλέ. :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Μήπως είσαι καλός στις τηλεπικοινωνίες;;

Δημοσ.

Τι με τι τεχνολογια? Με αυτην που στελνουν τα ρομποτια τωρα.

μεσα σε 40 ωρες ουτε μεχρι το φεγγαρι δεν φτανεις.

Δημοσ.

μεσα σε 40 ωρες ουτε μεχρι το φεγγαρι δεν φτανεις.

Εκτος αν είσαι ο Τσάκ νόρις και κανεις το κύκλο του σύμπαντος σε ένα δευτερόλεπτο. :ph34r: :shifty: :shock: :lol: :lol:

Δημοσ.

Μήπως είσαι καλός στις τηλεπικοινωνίες;;

Οχι, στα καλλιτεχνικα ειμαι καλος :-(

Αμα θες να σου γραψω ενα ποιημα για τον κβαντισμο του χρονου, μεσα! :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...