Προς το περιεχόμενο

Τι θα κάνατε αν είχατε 40 ώρες πριν καταστραφεί ο πλανήτης?

nicoc89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγο μου έστειλε ένα φιλαράκι link από ένα τραγούδι που είχα ξανακούσει αλλα το είχα ξεχάσει.

http://www.youtube.com/watch?v=GMu_vXVZm8Q

Υποτίθεται ότι σε 40 ώρες θα συγκρουστούν μετεωρίτες στην γη και θα καταστραφεί και γραφει τις σκέψεις και τις τελευταίες πράξεις του. Και μου μπήκε η ιδέα εσείς τι θα κάνατε αν είχατε 40 ώρες πριν χαθούν όλα ?

Εγώ δεν είμαι σίγουρος τι θα έκανα. Την τελευταία ώρα πάντως θα άραζα με φίλους θα ανάβαμε ένα γάρο και θα μας έβρισκε μέσα στο γέλιο. :lol: :lol:

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα προσπαθούσα να βάλω τα ρολόγια όσων περισσότερων ατόμων μπορούσα, 2 ώρες πίσω.Υπέρτατη καφρίλα,but they won't see it coming...

Όσοι θα κάνατε ερωτική εξομολόγηση σε πολύ φιλικό σας πρόσωπο (που υπο άλλες συνθήκες δέν...),πατήστε το "αρέσκω" button

Δημοσ.

Εσύ είπαμε τα 'χεις κλείσει τα 15, oder?

Εγώ? Οφ κορς , αλλα άκουσα κάτι και μου μπήκε η ιδέα στο μυαλό κακό είναι ? Ούτος η άλλος δεν θα γίνει κάτι τέτοιο ποτε μονο στον ύπνο μου το έχω δει. :lol:

Εγω θα ψηνομουν να σκοτωσω μερικους, ετσι για την ευχαριστηση.

Κάφρε, λίγες ώρες θα είχαν και θα τους σκότωνες? :lol: :lol: :lol: :lol: :shifty: :shifty:

Δημοσ.

οφφτοπικ

καμμια πρωτοτυπια το τραγουδι...πειραν το ονομα των Β Ν και το καναν βητα πεις σε ιδιο ειδος μουσικης!!και ολα αυτα για να βγει σαν search result sto youtube

Δημοσ.

οφφτοπικ

καμμια πρωτοτυπια το τραγουδι...πειραν το ονομα των Β Ν και αυτοι το καναν βητα πεις σε ιδιο ειδος μουσικης!!

Τι εννοείς ότι έχει βγει κάποιο ανάλογο στον στίχο τραγούδι ? Και τινος το όνομα κλέψανε? λινκ ορ νεβερ χαπεντ :o

Δημοσ.

Θα αγόραζα όσα περισσότερα ακίνητα, πανάκριβα αυτοκίνητα, μετοχές, χρυσό κλπ μπορούσα, διότι όλες οι καταστροφολογίες ήταν πάντα απατές. Έτσι θα αγόραζα όλα τα παραπάνω σε τιμές ευκαιρίας αφού όλοι θα ήθελαν να τα ξεφορτωθούν αφού «θα πέθαιναν ούτως ή άλλως» και την επόμενη μέρα της καταστροφής (που δεν θα συνέβαινε φυσικά όπως και όλες τις προηγούμενες φορές) θα ήμουν κατά πολύ πλουσιότερος :)

Suckers!!!

111-0727233135-suckers-4.png

Σε περίπτωση που όντως η Γη καταστρεφόταν, δεν θα υπήρχε ούτως ή άλλως κανένας ζωντανός να μου πει «τί μαλακίες έκανες»! :devil:

Δημοσ.

Θα αγόραζα όσα περισσότερα ακίνητα, πανάκριβα αυτοκίνητα, μετοχές, χρυσό κλπ μπορούσα, διότι όλες οι καταστροφολογίες ήταν πάντα απατές. Έτσι θα αγόραζα όλα τα παραπάνω σε τιμές ευκαιρίας αφού όλοι θα ήθελαν να τα ξεφορτωθούν αφού «θα πέθαιναν ούτως ή άλλως» και την επόμενη μέρα της καταστροφής (που δεν θα συνέβαινε φυσικά όπως και όλες τις προηγούμενες φορές) θα ήμουν κατά πολύ πλουσιότερος :)

Suckers!!!

111-0727233135-suckers-4.png

Σε περίπτωση που όντως η Γη καταστρεφόταν, δεν θα υπήρχε ούτως ή άλλως κανένας ζωντανός να μου πει «τί μαλακίες έκανες»! :devil:

Αυτό που είπες ήταν λάθος στην συγκεκριμένη κατάσταση που περιέγραψα. Δεν λέμε να υποτίθεται να καταστραφεί, λέμε να έχουν ανακοινώσει επίσημα από την nasa ας πούμε ότι θα χτυπήσουν τεράστιοι κομήτες την γη και θα καταστραφεί. Δηλαδή δεν σώζεσαι :devil:

Δημοσ.

Αυτό που είπες ήταν λάθος στην συγκεκριμένη κατάσταση που περιέγραψα. Δεν λέμε να υποτίθεται να καταστραφεί, λέμε να έχουν ανακοινώσει επίσημα από την nasa ας πούμε ότι θα χτυπήσουν τεράστιοι κομήτες την γη και θα καταστραφεί. Δηλαδή δεν σώζεσαι :devil:

Καλά.

Έχεις τίποτα που να θες να πουλήσεις; Στο αγοράζω στο 25% της τιμής αγοράς. Ούτως ή άλλως θα είσαι νεκρός σε 40 ώρες :devil:

• Moderators
Δημοσ.

Εγω θα περνουσα τις 39 ωρες με φιλους με συζητηση για το what happens after και μετα θα σκεφτομουν αν αξιζει να περιμενω την ληξη της 40ης ωρας ή αν θα επεσπευδα τον final destination οντας in charge. Beat that.

sent from my Galaxy S using IT

Δημοσ.

Σεξ, σεξ και παλι σεξ. Ποτο και παλι σεξ. Μαυρο και παλι σεξ. Γενικα θα την περασω σε κατασταση νιρβανας και θα φυγουμε και ευχαριστημενοι με οσες προλαβω να το κανω τις τελευταιες 40 ωρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...