mpyral Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Η τεχνολογία εξελίσσεται πολύ γρήγορα για να μπαίνουμε σε τέτοιες ταλαιπωρίες. Toshiba to Launch No-glasses 3D TV This Year in Japan http://www.pcworld.com/article/206852/toshiba_to_launch_noglasses_3d_tv_this_year_in_japan.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Η τεχνολογία εξελίσσεται πολύ γρήγορα για να μπαίνουμε σε τέτοιες ταλαιπωρίες. Toshiba to Launch No-glasses 3D TV This Year in Japan http://www.pcworld.com/article/206852/toshiba_to_launch_noglasses_3d_tv_this_year_in_japan.html ναι η τηλεοραση θα καθοριζει και που θα καθεσαι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Σκεφτείτε ποσο θα αναπτιχθουν οι μύες αυτοι με τοση ηλεκτροδιέγερση. Θα εχουμε βλέφαρα χουλκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 ναι η τηλεοραση θα καθοριζει και που θα καθεσαι.... Ντάξει, διάλεξε, ή θα σου καθορίσει που θα κάθεσαι ή θα σου καθορίσει τι θα φοράς (3d γυαλιά) Αλλιώς το 3d το ξεχνάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpyral Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Είναι ακόμα νωρίς για να βγάζουμε συμπεράσματα. Σε μικρό χρονικό διάστημα δεν θα υπάρχουν περιορισμοί θέασης. Θεωρώ τα γυαλιά τελειωμένη υπόθεση στο άμεσο μέλλον. Βέβαια μέχρι να μειωθούν οι τιμές και να γίνουν οικονομικά πιο προσιτές οι συγκεκριμένες τηλεοράσεις για το μέσο καταναλωτή , θα παίζουν στο παιχνίδι και τα γυαλιά. Πολύ ενδιαφέρουσα και κατατοπιστική είναι η παρουσίαση του θέματος από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΛΟΓΡΑΦΙΑΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Ντάξει, διάλεξε, ή θα σου καθορίσει που θα κάθεσαι ή θα σου καθορίσει τι θα φοράς (3d γυαλιά) Αλλιώς το 3d το ξεχνάς με τα γυαλια δεν εχω προβλημα. συγκεκριμενα με τα passive τα active ειναι μουφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpyral Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Όταν λες active αναφέρεσαι σε αυτά που κυκλοφορούν μαζί με κάτι 3d tv όπως ένα μοντέλο της Sony; Αν ναι, έχω προσωπική άποψη. Αγόρασε μια τέτοια πρόσφατα μια φίλη μου και πήρε και 2 ζευγάρια γυαλιά (100 περίπου ευρώ το ζευγάρι). Παράγγειλε απ' έξω ταινίες bluray 3d, γιατί υπάρχουν ελάχιστες στην Ελλάδa, και έπαθα την πλάκα μου. Τόσο καλό 3d μόνο στο σινεμά (Avatar) έχω δει !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drebel Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Γιατρος. Νευρωση ανελκτηρα βλεφαρου: κοινο κοινητικο νευρο.Για EMS πρεπει το ηλεκτροδιο να τοποθετηθει οπισθοβολβικα Ο τυπος τοποθετει τα ηλεκτροδια στη " γραμμη του Pitanguy" , στο σημειο που περνα ο κροταφικος κλαδος του προσωπικου. Αν το βυσμα ηταν EMS θα εκανε συσπασεις ο μετωπιαιος μυς σηκωνοντας για λιγο (λεπτα) γρηγορα τα φρυδια. Τα ματια δεν βλεπουν frames/sec.Ο εγκεφαλος χανει την αισθητηριακη διακριση μετα απο καποια συχνοτητα (απλα δεν ειναι αναγκαιες μεγαλυτερες συχνοτητες για ομαλη αντιληψη κινησης) Το 3D δεν εχει σχεση Ελπιζω να βοηθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Όταν λες active αναφέρεσαι σε αυτά που κυκλοφορούν μαζί με κάτι 3d tv όπως ένα μοντέλο της Sony; Αν ναι, έχω προσωπική άποψη. Αγόρασε μια τέτοια πρόσφατα μια φίλη μου και πήρε και 2 ζευγάρια γυαλιά (100 περίπου ευρώ το ζευγάρι). Παράγγειλε απ' έξω ταινίες bluray 3d, γιατί υπάρχουν ελάχιστες στην Ελλάδa, και έπαθα την πλάκα μου. Τόσο καλό 3d μόνο στο σινεμά (Avatar) έχω δει !!! active shutter δηλαδη γυαλια που κανουν οτι κανει ο τυπος με τα βλεφαρα http://en.wikipedia.org/wiki/Liquid_crystal_shutter_glasses#Disadvantages http://www.youtube.com/watch?v=5c8hthlNpos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akmakas Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Το Nintento 3DS άνοιξε τον δρόμο για 3d εικόνα χωρίς γυαλιά και άλλα παρεμφερή...Πιστεύω πως σύντομα θα έχουμε στην αγορά τις πρώτες οθόνες 3D χωρίς γυαλιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soso75 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Το έχουν λύση το πρόβλημα του 3D χωρίς γυαλία είδη, είτε χρησιμοποιόντας το υλικό των 3D γυαλιών ως ενσωματομένο φίλτρο μέσα στην τηλεόραση είτε με άλλους τρόπους. Το βιντεάκι αυτό πέρα του εάν πραγματικά λειτουργεί το συγκεκριμένο πείραμα είναι ένα ατυχές παράδειγμα προς αποφυγή, χωρίς να μπορεί να αποκλείση κάποιος και τις βλάβες που μπορεί να προκαλέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα