Chemical Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Φαντάσου ένα ζευγάρι να φλερτάρεται στο σινεμά με το μαραφέτι αυτό στα μάτια, χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drop_Dead Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 xaxaxaxaxa δες πως πανε τα ματια του :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trebelas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Προσωπικά οι οποιες γνώσεις μου στην τεχνολογία δεν επαρκούνε για να πω αν ειναι fake η οχι το συγκεκριμένο βιντεο οσο και μια τέτοια τεχνολογία(αν και δεν μου φαίνεται πολυ απιθανη).Επισης και εμενα μου φάνηκε πολυ αστειο και δεν θα το δοκίμαζα. Παρ'ολα αυτα εαν αυριο κυκλοφορούσε ενα τετοιο συστημα και το βαφτίζανε και safe δεν νομιζω οτι θα πούλαγε λιγο.. Αναλογα και την εταιρια μην πω οτι μπορει να βλέπαμε και ουρές εξω απο καταστήματα..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 To βίντεο είναι fake 10000%. Δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργείς μύες του σώματός σου με τέτοια ταχύτητα/συχνότητα και να μήν τους καταστρέψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Χαχαχαχα, ρε τον ψυχάκια τι έκανε! Φάρσα είναι σίγουρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 it's a art... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Την παλευει ο ανθρωπος?? Σιγα μην παθουμε και τικ για να δουμε 3D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venumis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 ρε παιδιά που είναι το βίντεο ? μα τόση γκαβομάρα εχω ? Ακυρο , άνοιξα το λινκ με explorer και το βλέπω κανονικά..Δεν μας τα λέει καλά ο firefox ! Τελικά εφταιγέ το Adblock Οκ το είδα το βιντεάκι, αν εχει και καλή τιμή η συσκευη θα παει καλά στην αγορά διότι κάνει και για δονητή για τις γυναίκες ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MitsakosGR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Να βλέπεις ταινία στον καναπέ αγκαλιά με το ταίρι σου και να γυρίσεις να του/της χαμογελάσεις για λίγο... Πάει ο ρομαντισμός!!!! Θα πεθάνει στα γέλια!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TwitterLover Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Της θειας μου της τρελης του ματι πιο αργα πηγαινει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devilfish Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 ειδικά στο 1:30 που κλείνει το μηχάνημα και μένει το τικ και τα μάτια ανοιγοκλείνουν μια το ένα μια το άλλο είναι όλα τα λεφτά δάκρυσα από τα γέλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannisioannina Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ Πολυ γελιο.....μιλαμε για πολυ γελιο...αμα δεις την Πετρουλα (τσοντα) με αυτον τον τροπο θα σου πεταχτουν τα ματια εξω και θα κατλαληξεις και αλλοίθωρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steveee Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 για να δω μια ταινια θα καταστεψω τα εγκεφαλικα μου κυτταρα ? Της θειας μου της τρελης του ματι πιο αργα πηγαινει! :-D εχω λιωσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Ρε μαλάκες... κλιματιστικά κλείνει με τα 2 χειριστήρια.... ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΑΧ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 ........ψέμα........!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα