vdanasto Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Εγώ προσωπικά δεν θα το δοκίμαζα, χίλιες φορές τα γυαλιά. Ασφαλέστερα από το να στέλνεις ρεύμα στο κεφάλι σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Εχω παθει πλακα..... Ειναι γελοιο και αστειο μαζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digimyth Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω Αν το εφαρμόσουν στο σινεμά αυτό θα προτιμήσω να σταματήσω να πηγαίνω σε "3D" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Μαστούρα και γλυκιά βραδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Είναι για πολλές σφαλιάρες ο τύπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Epineas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Χαχαχαχαχα.....Πολύ γέλασα με τον τρόπο που ανοιγοκλείνουν τα βλέφαρά του αλλά δεν έχω όρεξη να τυφλωθώ για μια 3D ταινία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pericless Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Στο μέλλον μπορεί να μοιάζουν κάπως έτσι: Ότι είναι γελοίο είναι και μόνο από τα comments θα πρεπε να γίνει sticky αλλά πραγματικά είναι απαρχή μιας νέας τεχνολογίας. Η photo είναι από το caprica και τα glasses είναι για virtual worlds. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 αχαχαχα Εχω λυσει.....αλλα εχω μια μικρη απορια...απο οσο ειδα, τα ματακια αυτα που μπαινουν στα ματια , εχουν τηλεχειρισμο...φανταζεσαι να τελειωσουν οι μπαταριες και να μην μπορεις να τα κλεισεις??αχαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Είναι για πολλές σφαλιάρες ο τύπος. Καλά τώρα είσαι σοβαρός ; Δηλαδή λίγο είναι αυτό που έπαθε... να τον δείρουμε κιόλα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hall2001 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Έχω λιώσει λέμε μεγαλύτερη βλακεία δεν έχω ξαναδεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkinpark4175 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Πλακα πλακα, ενδιαφερον ιδεα αλλα νταξ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George.Chloros Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 καλά δεν είναι επικίνδυνο για κρίση επιληψίας??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 η τρισδιάστατη θέαση ταινιών ήταν πολύ διαδεδομένη στην αρχαία Αθήνα και λεγόταν θέατρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Χαχαχα!Αντε να δω εναν απο τους ''πολλούς'' εθελοντες να κανουν μια τετοια μπουρδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blazz0r Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 αχαχαχα Εχω λυσει.....αλλα εχω μια μικρη απορια...απο οσο ειδα, τα ματακια αυτα που μπαινουν στα ματια , εχουν τηλεχειρισμο...φανταζεσαι να τελειωσουν οι μπαταριες και να μην μπορεις να τα κλεισεις??αχαχαχαχ Εντάξει πάει με αυτό πέθανα. χαχαχαχαχαχαχχααχαχχα. Να πας στο μαρκετ να αγοράσεις μπαταρίες και τα ματία σου να κάνουν έτσι, χχαχαχαααχαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα