Προς το περιεχόμενο

Μπαταρία για turbo-x netbook

censOred

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αυτό εδώ το netbook κατι λιγοτερο από δυο χρόνια.

Απο το καλοκαίρι περίπου (μην πω και νωρίτερα) μου έχει χαλάσει η μπαταρία αλλά δεν ασχοληθηκα με το θέμα γιατι δεν το πολυχρησιμοποιούσα λόγω desktop.

Τελικά αποφάσισα να αγοράσω μια καινούρια μπαταρία για να εκμεταλευτώ και την φορητοτητα του.

Πήρα τηλ στο πλαισιο και ρώτησα μήπως με καλύπτει η εγγυηση αλλά μου είπανε όχι και μου είπανε ότι κοστίζει 110 ευρώ η καινούρια μπαταρία για το συγκεκριμένο μοντέλο.Μαλιστα όταν ρώτησα ποιο είναι το μοντέλο της μπαταρίας για να το αναφέρω στο καταστημα πλαισιο όταν θα πάω μου απαντήσανε "Δεν μπορούμε να σας πούμε.Πηγαιντε σε ένα καταστημα πλαισιο πεστε το μοντελο του netbook και θα σας βρουν αυτοί την μπαταρία"

Επειδή ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να δώσω 100 ευρώ για μια μπαταρία για ένα netbook αξίας 400 ευρώ (το 1/4 της τιμής) και επειδή δεν γοσταρω γενικά το ΠΛΑΙΣΙΟ είπα να ψάξω στο internet

H μπαταρία απο κάτω γραφει τα εξής:

Model name:SSBS04

DC:11.1 V

Capacity 2200 mAh

Mετά από search στον γούγλη τα μόνα που βρήκα:

Αυτό

αυτό

και αυτό

τα οποία site μετά από περαιτερω ψάξιμο με οδηγησαν στο [email protected] (υπευθυνο email για την πληρωμή) ο οποίος είναι και απατεώνας και έχει στην κατοχή του επισης και το

http://www.usa-battery.com/

Ναι το ξέρω ότι εκαναν μπαμ τα site για fraud αλλά ήλπιζα μπας και.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι μήπως ξέρει κανείς κανένα site εμπιστο για αγορά μπαταρίας.

Η μπαταρία που ψαχνουμε είναι αυτη εδώs100.jpg

Ελπίζω ότι επειδή τα turbo-x τα φτιαχνει το πλαισιο να εκλεψε την μπαταρία απο καμια αλλη γνωστη εταιρια κατασκευής laptop.

• Moderators
Δημοσ.

Μηπως το συγκεκριμενο netbook ειναι "αντιγραφη" καποιου αλλου? Αν ναι, τοτε η μπαταρια του "αλλου" θα παιξει κανονικα.

Π.χ. το Advent 4211 ηταν ίδιο με το Multirama ταδε και με το MSI WIND U100, και οι μπαταριες τους ταιριαζουν γαντι.

Δημοσ.

Μετά από ψαξιμο τα κινεζικα μοντελα netbook που έχουν την ίδια μπαταρια με το δικό μου είναι τα ακολουθα:

Haier X105

Olevia X10A

Sotec DC101

Δυστυχώς δεν βρήκα κάτι ότι είναι της Clevo όπως είναι τα laptop τα turbo-x

Μπαταρία όμως πάλι δεν μπορώ να βρώ.

<Όποιος ειδικευεται στο ψάξιμο και έχει ορεξη να ψάξει μπας και με βοηθησει θα τον ευγνομονώ.> :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...