Haldol Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να εγγραφώ συνδρομητής στα παραπάνω περιοδικά. Από λίγο που έψαξα στα sites τους όμως, μόνο το Focus δείχνει να προσφέρει συνδρομές και μάλιστα η διαδικασία είναι λίγο περίεργη. Θέλει να επικοινωνήσεις μαζί τους ώστε να σου πουν περισσότερα. Υποψιάζομαι ότι θα πρέπει να δώσω τον αριθμό της κάρτας μου τηλεφωνικώς, με email ή ταχυδρομείο, πράγμα που δεν εμπιστεύομαι. Το Men's Health από την άλλη, δείχνει να μην προσφέρει καν συνδρομές. Είναι κανείς συνδρομητής σε κάποιο από αυτά, ώστε να μου πει πως τα κατάφερε;
marmagia Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 οχι πληρώνεις σε τράπεζα τους στέλνεις με φαξ το καταθετήριο
Haldol Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Ώστε πρέπει να χρησιμοποιήσουμε και τεχνολογίες του περασμένου αιώνα... άκου FAX! Να υποθέσω ισχύει και για τα δύο περιοδικά αυτό, μιας και είναι του ίδιου ομίλου; Μάλλον θα κάτσω στ' αυγά μου με το περίπτερο.
marmagia Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 δε ξερω εγω στο φοκους παντως ετσι το κανονισα το ζητημα.. ενδεχομενως να γινεται και με πιστωτικη δε θυμαμαι ωστοσο να ξερεις οτι αργει να ερθει σπιτι συνηθως. πρωτα βγαινει στο περιπτερο και μετα απο 5῏10 μερες ερχεται
marduc812 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Ώστε πρέπει να χρησιμοποιήσουμε και τεχνολογίες του περασμένου αιώνα... άκου FAX! Να υποθέσω ισχύει και για τα δύο περιοδικά αυτό, μιας και είναι του ίδιου ομίλου; Μάλλον θα κάτσω στ' αυγά μου με το περίπτερο. Tα τηλέφωνα και τα email δεν τα εμπιστεύεσαι ενώ τα fax τα θεωρείς απαρχαιωμένα! Εσύ τι μέθοδο προτείνεις;
CtrlFreak Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Τα αγοράζεις πιο φθηνά με συνδρομή έτσι?? Αν δεν σε χαλάει το e-shop τα δίνει σε ηλεκτρονική μορφή στη μισή τιμή κάθε μήνα.
Haldol Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Εμπιστεύομαι online χρέωση της κάρτας μέσω της υπηρεσίας κάποιας τράπεζας. Όπως κάνουν όλα τα μαγαζιά. Δηλαδή έναν τρόπο με τον οποίο ΔΕΝ θα δει κάποιος υπάλληλος του περιοδικού τα στοιχεία της κάρτας μου. Τα είχα δει του eshop αλλά δε μου κάνουνε. Κανονικά περιοδικά θέλω, όχι PDFs. Κι αυτό διότι στη χέστρα θα πάρω το περιοδικό, όχι τον iMac.
marmagia Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 το κακό είναι οτι εγώ έχω όλα τα τεύχη απο το 2006 περίπου και πλέον δε ξέρω τι να τα κάνω οπότε με γοητευει η ιδεά του pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.