Προς το περιεχόμενο

Αποκοπή σελίδων από .pdf

giankar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω μερικές εκατοντάδες .pdf, από τα οποία χρειάζομαι μόνο 2-3 σελίδες / καθένα. Υπάρχει κάποιος τρόπος από 1 .pdf 100 σελίδων να απομονώσω σε ξεχωριστό .pdf π.χ. μόνο τις σελίδες 82 με 85;

Δημοσ.

δεν ξέρω κάποιον τρόπο "καλό"

αποθηκεύεις ένα κείμενο του word σε pdf..

αν κάνεις αντιγραφή επικόλληση στο word απο το pdf όμως σου βγάζει κάτι κινέζικα...

οπότε μετά αν το ξαναγράψεις εσύ ο ίδιος με το πληκτρολόγιο σου χάνει την γνησιότητα!

τα είπα λίγο μπερδεμένα, κατάλαβες τι εννοώ?

Δημοσ.

δεν ξέρω κάποιον τρόπο "καλό"

αποθηκεύεις ένα κείμενο του word σε pdf..

αν κάνεις αντιγραφή επικόλληση στο word απο το pdf όμως σου βγάζει κάτι κινέζικα...

οπότε μετά αν το ξαναγράψεις εσύ ο ίδιος με το πληκτρολόγιο σου χάνει την γνησιότητα!

τα είπα λίγο μπερδεμένα, κατάλαβες τι εννοώ?

Επειδή είμαι περίεργος και θελω να καταλάβω την λύση που προτείνεις, μπορείς να την εξηγήσεις/μεταφράσεις λίγο παραπάνω;

Ο giankar ζητα export κάποιων σελίδων από ένα pdf, αλλά αυτό μην σε μπερδεύει. Απλά αγνόησε το.

Δημοσ.

αν δοκιμάσεις να αντιγράψεις το κείμενο ενός pdf σε word ή οπουδήποτε αλλού θα αποτύχεις, θα σου τα βγάζει κινέζικα...

αφού δεν θα τα καταφέρεις λοιπον, θα γράψεις μία μία τις λέξεις που έχει το PDF

μετά θα κάνεις αποθήκευση ως αρχείο pdf και όχι ως doc ή docx, αλλά θα έχει χάσει την γνησιότητα, θα έχει άλλη γραμματοσειρά, ίσως παραλλείψεις όπως εικόνες κλπ και γενικώς δεν θα είναι πιστή αντιγραφή.

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω μερικές εκατοντάδες .pdf, από τα οποία χρειάζομαι μόνο 2-3 σελίδες / καθένα. Υπάρχει κάποιος τρόπος από 1 .pdf 100 σελίδων να απομονώσω σε ξεχωριστό .pdf π.χ. μόνο τις σελίδες 82 με 85;

Eνας τροπος:

Adobe Acrobat X Pro

Ανοιγεις το pdf που θελεις,επιλεγεις το εικονιδιο με το κοκκινο x που βρισκεται επανω στη μπαρα εργαλειων(Delete Page).Στην συνεχεια σε ρωταει ποια ή ποιες σελιδες θελεις να σβησεις.Στην περιπτωση που αναφερεις,

βαζεις 1->81 και 86->100 και εισαι ετοιμος.

Δημοσ.

@giankar

συνεχίζω ως συμπλήρωμα στα γραφόμενα του Gi0

Δεύτερος τρόπος:

Χρησιμοποιείς το λογισμικό Foxit Editor. Είναι εμπορικό λογισμικό.

Ανοίγεις το αρχείο σου. Πας στο μενου Document και πατάς Export Pages.

Τα υπόλοιποα θα τα βρεις

Τρίτος τρόπος:

Αν δεν θες να μπλέξεις με εμπορικό λογισμικό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δωρεάν PDF Split and Merge. Βασίζεται σε java οπότε το περιβάλλον εργασίας ίσως σε ξενίσει ελαφρά. Ανοίγεις το πρόγραμμα. Διαλέγεις απο αριστερα Extract. Απο δεξιά πατάς Add ... και τα λοιπά θα τα βρεις.

Η ιστοσελίδα ειναι ΕΔΩ και το κατεβάζεις απευθείας απο ΕΔΩ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...