Προς το περιεχόμενο

2011: Καλύτερη κονσόλα

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ αυτό πιστεύω όλο κι όλο του γεγονός ότι σε μερικά σπίτια πρέπει να κινήσαι σε όλη την πίστα [πχ. hardcore games] και αυτό πως μπορείς να το κάνεις με το Kinect?? Θα τρέχεις σε όλο το σπίτι?? Το ΜΟΝΟ πρόβλημα είναι ότι δεν χωράει η κάμερα :P [λέμε τώρα!]

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αρχικά να πω οτι έχω και τις δύο κονσόλες. ps3 για μένα κορυφή . Λόγοι:

1. Τζάμπα Multiplayer

2. καλα exclusives

3. Δεν ξέρω για πιο λόγο αλλα βρισκεις να νοικιάσεις απο παντου τα πιο καινουρια games

4. blue ray

5. Ασε τα kinect και τα λοιπά να παίξεις θες οχι να χάσεις κιλά.το δοκίμασα για κανα δύο ώρες και στο τέλος ηταν λες και είχα δουλέψει full οχτάωρο. Το ίδιο ισχύει και για το Move αλλα τουλάχιστον εκει πονάνε λιγο μονο τα χέρια:P dualshock μπυρα και enjoy

6. Ευκολα χακάρεται πλεον ..Μενεις όμως oflline πραγμα που μισω

αυτα. Τ ο wii απλα δεν υπάρχει .. αμα έχεις κανένα ανηψακι- αδερφακι 6- 8 χρονων καλο ειναι

Δημοσ.

αρχικά να πω οτι έχω και τις δύο κονσόλες. ps3 για μένα κορυφή . Λόγοι:

1. Τζάμπα Multiplayer

2. καλα exclusives

3. Δεν ξέρω για πιο λόγο αλλα βρισκεις να νοικιάσεις απο παντου τα πιο καινουρια games

4. blue ray

5. Ασε τα kinect και τα λοιπά να παίξεις θες οχι να χάσεις κιλά.το δοκίμασα για κανα δύο ώρες και στο τέλος ηταν λες και είχα δουλέψει full οχτάωρο. Το ίδιο ισχύει και για το Move αλλα τουλάχιστον εκει πονάνε λιγο μονο τα χέρια:P dualshock μπυρα και enjoy

6. Ευκολα χακάρεται πλεον ..Μενεις όμως oflline πραγμα που μισω

αυτα. Τ ο wii απλα δεν υπάρχει .. αμα έχεις κανένα ανηψακι- αδερφακι 6- 8 χρονων καλο ειναι

Κοίτα αν ήταν να έπαιρνα μια κονσόλα για τα games της δεν θα έπαιρνα καν θα κρατούσα το pc που πάντα βρίσκω κάτι online να παίξω. Το κίνητρο μου για αγορά μιας κονσόλας ήταν το motion-sensing. Και εκτός από αυτό ψάχνω και να έχει και άλλα καλά πράγματα γιατί αλλιώς θα έπαιρνα απλά το wii. Βέβαια αυτή είναι η γνώμη σου και την καταννοώ.

Μπορεί κανείς να μου περιγράψει πως δουλέυει το move και γενικά πως το χειρίζεσαι? Είχα παίξει το gladiator στο public και μου άρεσε πολύ. Απλά θέλω να μάθω και για λίγα ακόμα games. Επίσης ότι γνώση μπορείτε να προσφέρετε σχετικά με το kinect θα ήταν πολύ καλά... :rolleyes:

Δημοσ.

Νομίζω πως το kinect δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως "gaming device". Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν κουμπιά σε περιορίζει αφάνταστα. Ο τύπος των παιχνιδιών που μπορεί να υποστηρίξει μια τέτοιου είδους συσκευή είναι πολύ περιορισμένος. Fitness, dancing, αποφυγή εμποδίων, άντε και κανένα σπορ. Παιχνιδάκια δηλαδή πολύ απλοϊκά που μέσα σε 2-3 μέρες θα τα έχεις βαρεθεί.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι αυτό που επιχειρεί τώρα η microsoft με το kinect το είχε επιχειρήσει η Sony πριν καμιά δεκαριά χρονιά με το eye toy, όπου και απέτυχε παταγωδώς (ποιος θυμάται άραγε το eye toy?). Είναι αποδεδειγμένο δηλαδή ότι gaming χωρίς κουμπιά δεν έχει μέλλον.

Το kinect κατά την γνώμη μου είναι απλά ένα υψηλής τεχνολογίας web-cam gadget.

Δεν θέλω να είμαι απόλυτος, αν και συμφωνώ ότι είναι περισσότερο gadget από gaming device, περιμένω να εφαρμοστεί η τεχνολογία με κάποιο καινούργιο ενδιαφέρον τρόπο στο μέλλον.

Το θέμα είναι πως η Microsoft έχει διαβάσει πολύ καλά το αμερικανικό κοινό, ήθελε κάτι που πάνω απ'όλα να θαμπώσει, να υπόσχεται, κάτι πρωτοποριακό. μην ξεχνάμε οι αμερικάνοι λατρεύουν την υπερβολή.

Αν και δεν έχω πρόβλημα να αναγνωρίσω μεγάλα ατού στο xbox όπως παράδειγμα GOW, alan wake, dead or alive 4 δεν έχω δει μέχρι τώρα αξιόλογο παιχνίδι που να δικαιολογεί την υπερβολή.

Δημοσ.

Με λίγα λόγια λέτε ότι το Kinect δεν έχει μέλλον? Και γιατί άλλοι λένε ότι το Kinect είναι το μέλλον των παιχνιδιών? Πιστεύω ακόμα το μέλλον των games δεν έχει φτάσει. Θα είναι λογικά κάποια στιγμή στο μέλλον που θα συνδέεται ο εγκέφαλος με την κονσόλα και θα μπαίνουμε μέσα στο παιχνιδι! :-D

Πάντως το Move έχω παρατηρήσει έχει τέλεια απόκριση με καθόλου καθυστέρηση ενώ αντίθετα το kinect έχει μια καθυστέρηση... Πάντως είναι αλήθεια ότι το Move τουλάχιστον για την ώρα επιτρέπει στον χειρησμό περισσότερων παιχνιδιών!

Δημοσ.

Τ ο wii απλα δεν υπάρχει .. αμα έχεις κανένα ανηψακι- αδερφακι 6- 8 χρονων καλο ειναι

Έχεις Wii και δε σου αρέσουν τα παιχνίδια του; :rolleyes:

Δημοσ.

To Kinect το έχεις? Τι έχεις να πεις για αυτό?

Τα παιχνίδια στο xbox360 μπορείς να τα παιζεις online?

Ναι, μπορείς, αλλά για τα παιχνίδια εκτός του Kinect χρειάζεσαι συνδρομή στο Xbox Live για να μπορείς να παίξεις με άλλους. Δικαιολογείται απόλυτα όμως γιατί (κατά πολλούς) το online κομμάτι, γενικότερα, της Μικρομαλακής είναι πολύ ανώτερο από του ΠαίζωΣταθμό (προσωπικά δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί δεν είχα ποτέ ΠαίζωΣταθμό :P ).

Δημοσ.

Κοιτάξτε εγώ έχω και τις 3 κονσόλες και η κατάσταση μου έχει ως εξής. Το wii τρώει σκόνη και ανοίγει μόνο αραιά και που όταν βγει κανένα υπερπαίχνιδο. Δηλαδή το άνοιξα για να παίξω το mario galaxy 2, μετά από καιρό το ξαναανοιξα για να παίξω donkey kong και τώρα πάλι στο ράφι. Περιμένω zelda για να το ξανανοίξω. Με λίγα λόγια αν έχεις wii και έχεις και τις άλλες 2 κονσόλες τότε το wii παιζει λιγότερο. Το wii είναι τσιπαρισμένο...

Μετά πάμε στο ps3. Το έχω και αυτό απενεργοποιημένο. Είναι χακαρισμένο και αυτό, δεν μπαίνω ποτέ online, και το ανοίγω μόνο όταν βγει ένα τρελό exclusive για να το παίξω. Βluray δεν με απασχολούν γιατί έχω θηρία media players...

Και πάμε και στην κονσόλα που την χρησιμοπoιώ για κάποιο λόγο πιο πολύ απόλες. Το 360. Είναι και αυτή χακαρισμένη, παίζω όλα τα multiplatform παιχνίδια εκεί γιατί κατά 99% είναι καλύτερα από ps3/wii και παίζω και τα πολλά exclusive που έχει. Επίσης, λιώνω και Online(τα 40 ευρώ που δίνω τον χρόνο για το live είναι για γέλια ποσό) και με βολεύει και το χειριστήριο περισσότερο από του ps3...

Γενικό συμπέρασμα για μένα. Για κάποιον ψαγμένο γκατζετάκια νομίζω ότι το 360 είναι η πιο βολική κονσόλα για gaming...

Αυτά από εμένα, έναν χρήστη που έχει όλες τις επιλογές στην διάθεσή του...

Υ.Γ. Έχω και το Kinect και το τρώει σκόνη 5 μέρες αφού το πήρα και δεν έχει ξανανοίξει. Αποτυχία μέχρι τώρα. Κρίμα οι πωλήσεις που έκανε...

Δημοσ.

Κοιτάξτε εγώ έχω και τις 3 κονσόλες και η κατάσταση μου έχει ως εξής. Το wii τρώει σκόνη και ανοίγει μόνο αραιά και που όταν βγει κανένα υπερπαίχνιδο. Δηλαδή το άνοιξα για να παίξω το mario galaxy 2, μετά από καιρό το ξαναανοιξα για να παίξω donkey kong και τώρα πάλι στο ράφι. Περιμένω zelda για να το ξανανοίξω. Με λίγα λόγια αν έχεις wii και έχεις και τις άλλες 2 κονσόλες τότε το wii παιζει λιγότερο. Το wii είναι τσιπαρισμένο...

Μετά πάμε στο ps3. Το έχω και αυτό απενεργοποιημένο. Είναι χακαρισμένο και αυτό, δεν μπαίνω ποτέ online, και το ανοίγω μόνο όταν βγει ένα τρελό exclusive για να το παίξω. Βluray δεν με απασχολούν γιατί έχω θηρία media players...

Και πάμε και στην κονσόλα που την χρησιμοπoιώ για κάποιο λόγο πιο πολύ απόλες. Το 360. Είναι και αυτή χακαρισμένη, παίζω όλα τα multiplatform παιχνίδια εκεί γιατί κατά 99% είναι καλύτερα από ps3/wii και παίζω και τα πολλά exclusive που έχει. Επίσης, λιώνω και Online(τα 40 ευρώ που δίνω τον χρόνο για το live είναι για γέλια ποσό) και με βολεύει και το χειριστήριο περισσότερο από του ps3...

Γενικό συμπέρασμα για μένα. Για κάποιον ψαγμένο γκατζετάκια νομίζω ότι το 360 είναι η πιο βολική κονσόλα για gaming...

Αυτά από εμένα, έναν χρήστη που έχει όλες τις επιλογές στην διάθεσή του...

Υ.Γ. Έχω και το Kinect και το τρώει σκόνη 5 μέρες αφού το πήρα και δεν έχει ξανανοίξει. Αποτυχία μέχρι τώρα. Κρίμα οι πωλήσεις που έκανε...

Φίλε μου πως παίζεις online αφού το έχεις χακάρει? Δεν σε έχει πιάσει η Microsoft??

Επίσης μήπως ξέρει κανείς αν χακάρεις την κονσόλα, μπορείς να παίξεις τα αυθεντικά σου παιχνίδια online ή υπάρχει πάλι κύνδινος για ban??

Στο Kinect ποιά παιχνίδια έχεις? Γιατί τα έπαιξες και τα βαρέθηκες τόσο γρήγορα. Το ίδιο ρωτώ και για το wii μιας και είναι και τα 2 motion-sensing! :rolleyes:

Δημοσ.

Κοιτάξτε εγώ έχω και τις 3 κονσόλες και η κατάσταση μου έχει ως εξής...

Με όλο την σεβασμό, αν και έχεις εμπειρία και από τα 3 συστήματα, η γνώμη σου προσωπικά δεν με βοηθάει γιατί καταρχήν όπως είπες και εσύ αντιμετωπίζεις τις κονσόλες σαν gadget.

Δεν είμαι σε θέση να πετάω εκατοστάρικα απλά για να ικανοποιήσω την περιέργεια μου. Εκτός αυτού παραγνωρίζεις βασικά τους ατού αφού το μόνο σου επιχείρημα είναι "τα έχω όλα όταν βαρεθώ από το ένα πάω στο άλλο".

Ακούγεσαι ακριβώς το αντίθετο ενός hardcore gamer, που θεωρώ έναν παίκτη που δεν αφήνει παιχνίδι που τον ενδιαφέρει χωρίς να το φτάσει στο 98%, όχι αυτόν που λέει ότι έχει παίξει πεντακόσια παιχνίδια και στην ουσία τα έχει περάσει ένα μισάωρο μέχρι να βαρεθεί.

Με λίγα λόγια λέτε ότι το Kinect δεν έχει μέλλον? Και γιατί άλλοι λένε ότι το Kinect είναι το μέλλον των παιχνιδιών?

Εγώ διπλωματικά πήγα να πω ότι είμαι αισιόδοξος για την τεχνολογία στην οποία είναι βασισμένο, αλλά το ίδιο το Kinect αυτή τη στιγμή δεν έχει να πει πολλά.

Για έναν αναποφάσιστο καταναλωτή, κρίνοντας από το χρόνο απόκρισης και τα παιχνίδια, move είναι το καλύτερό στην ουσία motion detection device αυτή τη στιγμή.

Η ιδέα είναι κλεμμένη, αλλά τελειοποιημένη.

Από την άλλη ! Αν έχεις καμιά φίλη ή γνωστή με μεγάλα βυζιά παιχνίδια του kinect που χοροπηδάς είναι μονόδρομος.

Δημοσ.

Από την άλλη ! Αν έχεις καμιά φίλη ή γνωστή με μεγάλα βυζιά παιχνίδια του kinect που χοροπηδάς είναι μονόδρομος.

βασικά αν έχεις μία φίλη με μεγάλα βυζιά με αυτά θα ασχοληθείς και όχι με το kinect ή το move...λέμε τώρα

Δημοσ.

βασικά αν έχεις μία φίλη με μεγάλα βυζιά με αυτά θα ασχοληθείς και όχι με το kinect ή το move...λέμε τώρα

δίκιο έχει ο φίλος... :lol:

Ας περιμένουμε να δούμε τι παιχνίδια θα βγουν μέχρι το καλοκαίρι στο Kinect και τότε μπορούμε να κάνουμε την τέλεια σύγκριση... Να δούμε και τι έχει να μας προσφέρει το Kinect...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...