Προς το περιεχόμενο

2011: Καλύτερη κονσόλα

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το Wii δε μπορεί να σε "κρατήσει" και πιστεύω προσωπικά πως δε προσφέρεται για σοβαρό gaming

Από που βγαίνει αυτό το συμπέρασμα; :rolleyes:

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγώ φίλε έχω και wii και xbox360 + kinect.

Το wii είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό και αν θέλεις χαβαλέ είναι το νο1. Δεν έχει τα τέλεια γραφικά άλλα μην φανταστείς ότι είναι χάλια. Είναι πάρα πολύ καλά απλά δεν συγκρίνονται με τα γραφικά του xbox που είναι τέλεια.....με ένα softmod έχεις και όλα τα παιχνίδια όπως λες.

το xbox είναι για διαφορετικού τύπου παιχνίδια και νομίζω ότι με το kinect είναι μια κλάση πάνω απο τα υπόλοιπα (αρκεί να βγουν παιχνίδια που θα το υποστηρίξουν ανάλογα).

Εγώ πάντως τώρα που πήρα το kinect ψάχνω να πουλήσω το wii (αν και το έχω μόλις 1 χρόνο και είναι σε άψογη κατάσταση) γιατί πλέον το kinect καλύπτει τον τρόπο παιχνιδιού που είχα με το wii και μου άρεσε και έχω και τα πολύ καλά γραφικά που θέλω. Βεβαίως το να "σπάσεις" το xbox είναι μια αρκετά δύσκολη υπόθεση, ασε που χάνεις και το xbox live.

ελπίζω να βοήθησα, ότι άλλο θέλεις......

Δημοσ.

ΧΒΟΧ 360 + ΚΙΝΕCT

ειχα κ τις 3 κοσνολες...εχω κρατησει μονο το xbox 360

το wii ωγαζει χαρουμενα παιχνιδακια κ μεχρει εκει,αθλια γραφικα κ σαν αποκλειστικοτητες δν κανει κ τπτ σοβαρο (το ιδιο game σε xbox-ps3 ειναι πολυ καλυτερο κ σαν gameplay)

το ps3 σε γραφικα ειναι τα ιδια με το xbox 360(θα ακουσεις απο τον καθε ανιδαιο οτι το ps3 εχει καλυτερα γραφικα ...πιπες τα ιδια ειναι)

το ps3 πλεον χακαρετε δν εχω ασχοληθει πως κ γιατι ...

το xbox 360 ειναι σε πολυ προσιτη τιμη η jasper εκδοση δεν βγαζει κανενα προβλημα...(σε προσφορα το βρησκεις με 2 χεισριστιρια κ φλασαρισμενο 150e) κ γραφεις τα games μονος σου κ αβασανηστα(εγω απο torrent τα κατεβαζω )

γνωμη μου να παρεις xbox 360 το kinect δεν συκρινετε ,θα βγαλει πολλα παιχνιδα το 2011 για το Kinect κ σαν ετερια την προτημω απο την sony

+ φετος αντε σε 1,5 χρονο θα βγαλει ps4 κ θα κανει το κλασικο που κανει η sony το game play στο ps3 θα ειναι τραγικο Οπως ps2 v.s ps3 ιδιο παιχνδι διαφορετικο gmeplay.ενω σε αντιθεση η Microsoft πηστευω θα ξηγηθει καλυτερα.

Δημοσ.

ΧΒΟΧ 360 + ΚΙΝΕCT

ειχα κ τις 3 κοσνολες...εχω κρατησει μονο το xbox 360

το wii ωγαζει χαρουμενα παιχνιδακια κ μεχρει εκει,αθλια γραφικα κ σαν αποκλειστικοτητες δν κανει κ τπτ σοβαρο (το ιδιο game σε xbox-ps3 ειναι πολυ καλυτερο κ σαν gameplay)

το ps3 σε γραφικα ειναι τα ιδια με το xbox 360(θα ακουσεις απο τον καθε ανιδαιο οτι το ps3 εχει καλυτερα γραφικα ...πιπες τα ιδια ειναι)

το ps3 πλεον χακαρετε δν εχω ασχοληθει πως κ γιατι ...

το xbox 360 ειναι σε πολυ προσιτη τιμη η jasper εκδοση δεν βγαζει κανενα προβλημα...(σε προσφορα το βρησκεις με 2 χεισριστιρια κ φλασαρισμενο 150e) κ γραφεις τα games μονος σου κ αβασανηστα(εγω απο torrent τα κατεβαζω )

γνωμη μου να παρεις xbox 360 το kinect δεν συκρινετε ,θα βγαλει πολλα παιχνιδα το 2011 για το Kinect κ σαν ετερια την προτημω απο την sony

+ φετος αντε σε 1,5 χρονο θα βγαλει ps4 κ θα κανει το κλασικο που κανει η sony το game play στο ps3 θα ειναι τραγικο Οπως ps2 v.s ps3 ιδιο παιχνδι διαφορετικο gmeplay.ενω σε αντιθεση η Microsoft πηστευω θα ξηγηθει καλυτερα.

To Kinect το έχεις? Τι έχεις να πεις για αυτό?

Τα παιχνίδια στο xbox360 μπορείς να τα παιζεις online?

Δημοσ.

Έλεος.... :rolleyes: :wacko:

Δημοσ.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ελεος, σταματηστε αυτα τα γελοια ποστ.

Δημοσ.

Η καλυτερη κονσολα ειναι φανερα το ps3,η χειροτερη εταιρια απο την αλλη ειναι η sony που τωρα τελευταια δεν σταματαει να ξεφτιλιζεται με οσα κανει.

Δημοσ.

Η καλυτερη κονσολα ειναι φανερα το ps3,η χειροτερη εταιρια απο την αλλη ειναι η sony που τωρα τελευταια δεν σταματαει να ξεφτιλιζεται με οσα κανει.

Σαν τι έκανε δηλαδή???

Δημοσ.

Σαν τι έκανε δηλαδή???

Αναφερομαι στην αφαιρεση του otheros και στον γελοιο πολεμο που εχει αρχισει εδω και μηνες με τους hackers.Παρακολουθω απο την αρχη την υποθεση και η sony οσο παει ρεζιλευετε περισσοτερο.

Δημοσ.

Η καλυτερη κονσολα ειναι φανερα το ps3

πως το εβγαλες το συμπερασμα? για μενα ειναι η χειροτερη...

θα μου πεις εχει γραφικα ρεαλισμο και λοιπα... ε αν θες ρεαλισμο βγες και παιξε κανονικο ποδοσφαιρο μη παιζεις pro...(αν και το pro ειναι καλυτερο στο wii, οχι σε γραφικα αλλα σε gameplay)

Δημοσ.

Για motion sensing η πιο οικονομική είναι το xbox 360. Αλλά βέβαια χρειάζεται να έχεις και πολύ χώρο για το Kinect.

Το Playstation 3 αξίζει πολύ μιας και τα έχει όλα. Αλλά πανάκριβο.

Το Wii έχει πολύ ενδιαφέρουσα τιμή αλλά όταν θες να παίξουν πολλά άτομα τα χειρηστήρια κοστίζουν πολυ.

Αυτά όσο έχω μάθει για τον σημαντικό χρηματικό παράγοντα. Τι έχετε να πείτε?

Δημοσ.

Νομίζω πως το kinect δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως "gaming device". Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν κουμπιά σε περιορίζει αφάνταστα. Ο τύπος των παιχνιδιών που μπορεί να υποστηρίξει μια τέτοιου είδους συσκευή είναι πολύ περιορισμένος. Fitness, dancing, αποφυγή εμποδίων, άντε και κανένα σπορ. Παιχνιδάκια δηλαδή πολύ απλοϊκά που μέσα σε 2-3 μέρες θα τα έχεις βαρεθεί.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι αυτό που επιχειρεί τώρα η microsoft με το kinect το είχε επιχειρήσει η Sony πριν καμιά δεκαριά χρονιά με το eye toy, όπου και απέτυχε παταγωδώς (ποιος θυμάται άραγε το eye toy?). Είναι αποδεδειγμένο δηλαδή ότι gaming χωρίς κουμπιά δεν έχει μέλλον.

Το kinect κατά την γνώμη μου είναι απλά ένα υψηλής τεχνολογίας web-cam gadget.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...