Προς το περιεχόμενο

2011: Καλύτερη κονσόλα

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Που το έχεις δει;

Το να στο έχει πει κανένας φίλος σου δεν πιάνει.

Υπάρχει έστω και ο παραμικρός λόγος να παρατήσει η Nintendo το Wii;

Δημοσ.

Ελπίζω να έχεις δίκιο... Να ρωτήσω κάτι: Είδα κάπου το Wii remote μαζί με το Motion plus [όχι ενσωματωμένο αλλά στο ίδιο πακέτο] που να κοστίζει 40 ευρώ. Έχει αυτό καμιά διαφορά απο το Wii remote plus που κοστίζει 60??

Δημοσ.

Ελπίζω να έχεις δίκιο... Να ρωτήσω κάτι: Είδα κάπου το Wii remote μαζί με το Motion plus [όχι ενσωματωμένο αλλά στο ίδιο πακέτο] που να κοστίζει 40 ευρώ. Έχει αυτό καμιά διαφορά απο το Wii remote plus που κοστίζει 60??

Καμία απολύτως.

Δημοσ.

Νομίζω το plus δεν θέλει extra μπαταρίες...

α ωραία. Κάτι είδα ότι αμα έχεις σαν έξτρα accessory to motion plus δεν μπορείς να συνδέσεις το Nunchunk. Ισχύει ή κατάλαβα λάθος?

Δημοσ.

α ωραία. Κάτι είδα ότι αμα έχεις σαν έξτρα accessory to motion plus δεν μπορείς να συνδέσεις το Nunchunk. Ισχύει ή κατάλαβα λάθος?

Λαθος , το motion plus εχει και αυτο την ιδια θυρα που εχει το wiiremote. Μπορεις να συνδεσεις nunchuck-wiiremote+motionplus.

Δημοσ.

Λαθος , το motion plus εχει και αυτο την ιδια θυρα που εχει το wiiremote. Μπορεις να συνδεσεις nunchuck-wiiremote+motionplus.

Α εντάξει τότε. Οποτε συμφέρει πιο πολύ με ξεχωριστά to motion plus.

Στο carefour το πακετακι με το Wii remote και το Motion plus το έχει 40 ευρώ. Αλλά εγώ γενικά δεν εμπιστεύομαι το carefour στα ηλεκτρονικά. Οπότε προτιμώ να αγοράσω από κανένα e-shop. Για τα third part accessories δεν ξέρει κανένας να πει? Είναι αξιόπιστα? Υποστηρίζονται σε όλα τα games?

Δημοσ.

φίλε πάρε PS3 με το move

(βάζεις όλα τα game sto σκληρό και καθάρισες)

το Wii δε μπορεί να σε "κρατήσει" και πιστεύω προσωπικά πως δε προσφέρεται για σοβαρό gaming

χώρια που το move είναι κλασεις ανώτερο

θα σουλεγα να πάρεις και Χ360(καθοτι παλια ήμουν φαν) αλλά με τις εξυπνάδες που κάνει η Microsoft πια θέλεις φλασαρισμα να το πας σε ειδικό να πάρεις pioneer dvd-rw και ιστορίες για αγρίους

πάρε PS3 και θα με θυμηθείς

φιλικά

Δημοσ.

θα σουλεγα να πάρεις και Χ360(καθοτι παλια ήμουν φαν) αλλά με τις εξυπνάδες που κάνει η Microsoft πια θέλεις φλασαρισμα να το πας σε ειδικό να πάρεις pioneer dvd-rw και ιστορίες για αγρίους

μα και αυτή η Microsoft έλεος...να δυσκολεύει τον κοσμάκι και να μην μπορεί να φλασάρει την κονσόλα του?...τσκ τσκ τσκ

Δημοσ.

Ναι δεν έχει ψυχή... Δεν μας λειπάτε που θέλουμε να παίζουμε αντεγραμένα παιχνίδια... :(

Αν ξαναγυρίσουμε στο παλιό θέμα να σας πω ότι το Xbox το έχω αποκλείσει λόγω έλλειψης χόρου. Αλλιώς θα πήγαινα κατά κει. Βέβαια είμαι υπερ του ps3 μιας και μου φένετε κλάσης ανώτερο απο το Wii αλλά το θέμα είναι ότι δεν έχω ακόμα μια LCD τηλεόραση ώστε να μπορέσω να το παίξω... Για αυτό σκοπεύω να αγοράσω Wii. Αλλά άμα παν αλλιώς τα πράγματα και τύχει να αγοράσω μια LCD τότε βουρ για το Ps3. Μήπως ξέρετε καμιά καλή τηλεόραση για να συνδέσω το ps3? κάπως οικονομική βέβαια στα 32 και 37 ιντσών. Δεν τη θέλω μόνο για το ps3 αλλά αυτός θα είναι ο λόγος που θα με οδηγήσει στην αγορά της. :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...