Προς το περιεχόμενο

2011: Καλύτερη κονσόλα

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή να πάρει κάποιος Wii αξίζει και ακόμα μετά απο 4 χρόνια της κυκλοφορίας του? :whistle:

Λολ ενω τα αλλα 2 ειναι πιο καινουργια :P Και οι 3 κονσολες αξιζουν ;)

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το Wii όμως νομίζω θα ξεχαστεί σύμφωνα με το move και το kinect.

το αλλο με το τοτο?

κανε μια συντομη ερευνα στο google και δες τις πωλησεις.

το wii εχει πουλησει περισσοτερες κονσολες ever με μεγαλη διαφορα.

πιστευεις οτι αυτοι που εχουν wii θα παρουν ps3 επειδη εβγαλε το move?

απο την αλλη πιστευεις οτι η nintendo θα σταματησει να ασχολειτε με το wii οταν εχει πουλησει τοσες κονσολες?

καθε τιτλος και καθε τι που βγαζει απευθυνετε σε ολους αυτους που εχουν παρει τη κονσολα.

Δημοσ.

Το Wii έχει ακόμα δρόμο μπροστά του...!Δεν συγκρίνεται με τις άλλες consoles. Στη Nintendo τους νοιάζει το αποτέλεσμα, να περνάς καλά όταν παίζεις. Εκεί πατάει το marketing τους, ενώ οι υπόλοιποι πατάνε σε hardcore gaming με HD κλπ.. Είμαι gamer από το καιρό του DOS και το Wii δεν το αλλάζω με PS3 ούτε XBOX.

Δημοσ.

Δηλαδή όποιος πάει τώρα να πάρει κονσόλα καλύτερο είναι ps3 και xbox360 από οτι το Wii?

θα το πω ακομα μια φορα.

ειναι θεμα γουστου το τι θα παρεις.διαφορετικα πραγματα προσφερει η καθε κονσολα.

δες τι παιχνιδια σου αρεσουν και ποια κονσολα τα εχει και παρτη.

Δημοσ.

Απο τότε που είχε βγει το ps1 η sony βασιζόταν στο hardcore gaming.Εγώ προτιμούσα μακράν nintendo με το nintendo 64 που είχε βγάλει τότε.Η ιστορία επαναλαμβάνεται τώρα με το ps3 και wii.Το gameplay του super mario/zelta/metroid δεν θα το βρεις σε ps/xbox παιχνίδι.Εκεί θα σε θαμπώσουν τα γραφικά και το gameplay θα μπει σε δεύτερη μοίρα.Απο πάντα έτσι γινόταν.Ο καθένας διαλέγει αν θέλει καλύτερα γραφικά ή καλύτερο gameplay.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απο τότε που είχε βγει το ps1 η sony βασιζόταν στο hardcore gaming.Εγώ προτιμούσα μακράν nintendo με το nintendo 64 που είχε βγάλει τότε.Η ιστορία επαναλαμβάνεται τώρα με το ps3 και wii.Το gameplay του super mario/zelta/metroid δεν θα το βρεις σε ps/xbox παιχνίδι.Εκεί θα σε θαμπώσουν τα γραφικά και το gameplay θα μπει σε δεύτερη μοίρα.Απο πάντα έτσι γινόταν.Ο καθένας διαλέγει αν θέλει καλύτερα γραφικά ή καλύτερο gameplay.

ναι όμως αν σκεφτείς το τι ποικιλία έχουν σε τίτλους τα Playstation, το επιχείρημα σου καταρρίπτεται. το gameplay του FFXIIΙ ήταν ιδιοφυές: δεν έχω δει να χωράει τόση στρατηγική σε τόσο απλό μηχανισμό

Δημοσ.

Wii: Party console 10/10, value for money 10/10

Επίσης κοίτα και για καμία προσφορά. Εγώ πείρα το μαύρο με το MotionPlus ενσωματωμένο το Δεκέμβριο 165 euro. Ψάξε τα eshop, skroutz κλπ.

Συμφωνώ ότι δεν είναι για hardcore παιχνίδια. Παρ' όλα αυτά έχει μερικά όπως Zelda, Resident Evil, red steel Κλπ

To Kinect πόσους τίτλους έχει?

Άστοχη ερώτηση εντελώς... το Wii κυκλοφόρησε πριν 5 χρόνια και το Kinect πριν 3 μήνες, λογικό είναι να έχει λιγότερους τίτλους.

Δημοσ.

Ε οχι ρε παιδά το ξεφτυλίσαμε το θέμα. Το Move έχει τουλαχιστον 40 τίτλους ενώ το Kinect μόλις 20. Βασικά συμφωνώ ότι το Kinect έχει λίγους τίτλους αλλά το κύριο μειωνέκτημα του είναι ο χώρος. Ζητάει πολλά. Ενώ το Wii είναι πολύ απλό.

Πολλοί λένε ότι το Wii θα αντιτασταθεί πλήρως από το Move. Λέτε η Nintendo να παρατήσει την κονσόλα που έφτασε τις περισσότερες πωλήσεις μέχρι τώρα?

Δημοσ.

Εννοείς ότι το Move έχει 40 υπολογίζοντας το Ηeavy Rain, το Resident Evil 5 και όλα τα παλιά παιχνίδια που είναι απλά συμβατά με αυτό?

Αυτά επίσης που έχει το Playstation Store, κατά τη γνώμη μου δεν πιάνονται.

Σε δισκάκια πόσα έχουν βγει?

Το Sports Champion (το οποίο έχω) και το Fight γνωρίζω. Υπάρχουν και άλλα?

Δημοσ.

Εννοείς ότι το Move έχει 40 υπολογίζοντας το Ηeavy Rain, το Resident Evil 5 και όλα τα παλιά παιχνίδια που είναι απλά συμβατά με αυτό?

Αυτά επίσης που έχει το Playstation Store, κατά τη γνώμη μου δεν πιάνονται.

Σε δισκάκια πόσα έχουν βγει?

Το Sports Champion (το οποίο έχω) και το Fight γνωρίζω. Υπάρχουν και άλλα?

Γιατί που είναι το κακό αν ένα παιχνίδι είναι απλά συμβατό με το Move? Πρέπει ντε και καλά να είναι απαραίτητο το Move?

Δημοσ.

Φυσικά και δεν είναι κακό. Δεν μπορούμε να πούμε όμως ότι είναι παιχνίδι για το Move.

Το Fight είναι παιχνίδι για το Move, το Resident Evil, είναι απλά συμβατό. :)

Δημοσ.

Φυσικά και δεν είναι κακό. Δεν μπορούμε να πούμε όμως ότι είναι παιχνίδι για το Move.

Το Fight είναι παιχνίδι για το Move, το Resident Evil, είναι απλά συμβατό. :)

Πάλι όμως δεν παύει να έχει πολύ καλή ανταπόκριση στα παιχνίδια του. Μπορεί στο μέλλον να αντικαταστίσει το Wii αν η nintendo το παρατησει ποτε δεν ξερουμε... πάντως για μένα φένεται να συμφέρει πιο πολύ το wii μιας και δεν έχω ακόμα lcd τηλεοραση με HD. :rolleyes:

Δημοσ.

Πολλοί λένε ότι το Wii θα αντιτασταθεί πλήρως από το Move. Λέτε η Nintendo να παρατήσει την κονσόλα που έφτασε τις περισσότερες πωλήσεις μέχρι τώρα?

Ποιοι είναι αυτοί οι πολλοί που το λένε; :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...