panther_512 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Όταν λέτε ότι πορονόσασταν στα παιχνίδια του wii τι ακριβώς εννοείτε? Μπορείτε λίγο να μου εξηγήσετε τι παιχνιδια ειναι αυτα? Πολεμικα? Και πως χειρηζεσαι το Wiimote? Έχω περιεργια να μαθω πως κινησαι πως βαρας κλπ. Οποιαδήπωτε πληροφορία θα είναι χρησιμη. Ευχαριστω! Πρέπει να το ψάξεις και λίγο μόνος σου. Δές κάνα βιντεάκι στο youtube. Ήδη έχω ποστάρει τις λίστες με τα καλύτερα παιχνίδια από τη κάθε κονσόλα. Δές του Wii και τα παιχνίδια που προσφέρει. Το πώς χειρίζεσαι τα παιχνίδια τώρα είναι ολόκληρη ιστορία, αναλόγως του παιχνιδιού. Σε καμία περίπτωση όμως δεν κάθεσαι να κουνάς χέρια πόδια στον αέρα και να θές 3 μέτρα χώρο γύρω σου. Αυτά θα τα κάνεις μόνο σε party games. Όχι στα "σοβαρά" παιχνίδια. Στα First Person Shooters για παράδειγμα, το Wii έχει το καλύτερο χειρισμό ever από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί και σε αυτό συμπεριλαμβάνω και το ποντίκι με πληκτρολόγιο στο PC. Και ο χειρισμός σε όλα τα "σοβαρά", hardcore ή όπως αλλιώς θέλετε να τα πειτε παιχνίδια είναι άνετος και ξεκούραστος με το άτομο αραχτό στο καναπέ. Το Wii προσφέρει μακράν το καλύτερο χειρισμό σε: First Person Shooters, Driving games, Soccer games, Point n click adventures από τις άλλες κονσόλες. Η μόνη κονσόλα που μπορεί να προσφέρει κάτι παραπλήσιο είναι το PS3 και αυτό διότι το Move είναι η απόλυτη αντιγραφή του χειριστηρίου του Wii. Το πρόβλημα όμως είναι ότι το Move δεν είναι το στάνταρ χειριστήριο της κονσόλας, οπότε και δεν υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια που να προσφέρουν χειρισμό Wii με γραφικά PS3. Τέλος οι συγκρίσεις με το Kinect είναι τελείως άτοπες. Το kinect είναι το μέλλον. Δέν είναι όμως το παρών. Το Kinect σε σχέση με τις άλλες 2 κονσόλες δεν μπορεί να προσφέρει αναβάθμιση χειρισμού στα περισσότερα είδη παιχνιδιών, διότι πολύ απλά περιορίζεται από τις ίδιες τις δυνατότητές του. Είναι καταδικασμένο για την ώρα να είναι ένα έξτρα για μερικά παιχνίδια και όχι το κύριο μέσο χειρισμού των παιχνιδιών. Δεν μπορείς να παίξεις με το Kinect ένα πολύπλοκο First Person Shooter. Με το Wii και το Move του PS3 μπορείς και η εμπειρία είναι ότι καλύτερο υπάρχει. Ομοίως, δεν μπορείς να παίξεις ένα κανονικό ποδοσφαιράκι. Με το Wii μπορείς και οι δυνατότητες που σου προσφέρει είναι ανώτερες από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Τα παραδείγματα είναι παρα παρα πολλά. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να προτείνω την αγορά του XBOX360 για το Kinect. Για τα "σοβαρά" παιχνίδια του ναί, για τα γραφικά του ναί, για το καταπληκτικό online του ναι. Για το Kinect όμως? Σίγουρα όχι. Αυτός που θέλει κονσόλα καθαρά και μόνο για την φάση του motion sensing, τότε το Wii είναι μονόδρομος.
naruto14 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Παιχνιδαρες που εχω παιξει στο wii μου ειναι τα 2 super mario galaxy , zelda ( τον μαρτιο βγαινει και καινουργιο). Στα μαριο εχει απλο χειρισμο , με nunchuck κουνιεσαι και απλος κουνας το wiimote για να κανει σβουρα ο μαριο. Στο zelda επισης το κουνας περα δοθε και μαχαιρωνει ο λινκ , ενω στο νεο ζελδα με το wiimotion plus το παιχνιδι αντιγραφει παρα πολυ καλα τις κινησεις του χειριστηριου. Εσυ τι ζητας απο την κονσολα σου ? Καλη αποκριση του "motion" χειριστηριου , παρειστικα παιχνιδια , hardcore παιχνιδια , τι ? Ολα μαζι δεν μπορεις να τα χεις δυστηχως Το wii κυριαρχει στα παιχνιδια παρεας αλλα εχει και hardcore παιχνιδια ενω χανει σε γραφικα.(hardcore παιχνιδια δεν σημαινει τελεια γραφικα) Το ps3 εχει πολυ καλα γραφικα , λιγα παρειστικα παιχνιδια (little big planet, buzz, και καποια με το move) αλλα εχει και πολλα hardcore παιχνιδια και πολλα exclusives που ειναι "διαμαντια". Το xbox 360 επισης καλα γραφικα , λιγα παρειστικα παιχνιδια εκτος του κινεκτ το οποιο εχεις καταλαβει τι προσφερει. Πολλους ωραιους exclusive τιτλους. Εσυ τι ζητας ομως ? Κάτι από όλα μήπως? Βασικά αυτό που θέλω είναι το χειρηστίριο/αισθητήρας να αντιλαμβάνεται τις κινήσεις όπως τις κάνω και εγώ σαν να είναι αληθινα. Βέβαια θέλω hardcore games. Και μερικά που να έχουν πλάκα για παρέες και τετοια. Τα Hardcore θέλω αν γίνεται να παίζουν και multiplayer στην ίδια κονσόλα με 2 χειρηστίρια. Τα γραφικά με απασχολουν κατα ένα ποσοστο στα hardcore games στα άλλα όχι και τόσο. Θέλω να πω τα γραφικά του Wii είναι καλύτερα απο το ps2? [έχω ps2 και το παιζω στην οθονη του PC 19"] Το πώς χειρίζεσαι τα παιχνίδια τώρα είναι ολόκληρη ιστορία, αναλόγως του παιχνιδιού. Σε καμία περίπτωση όμως δεν κάθεσαι να κουνάς χέρια πόδια στον αέρα και να θές 3 μέτρα χώρο γύρω σου. Αυτά θα τα κάνεις μόνο σε party games. Όχι στα "σοβαρά" παιχνίδια. Και ο χειρισμός σε όλα τα "σοβαρά", hardcore ή όπως αλλιώς θέλετε να τα πειτε παιχνίδια είναι άνετος και ξεκούραστος με το άτομο αραχτό στο καναπέ. Το Wii προσφέρει μακράν το καλύτερο χειρισμό σε: First Person Shooters, Driving games, Soccer games, Point n click adventures από τις άλλες κονσόλες. Κάτσε τι εννοείς κάθεσε στον καναπέ και τα παίζεις? Δεν κάνεις εσυ τις κινήσεις για αυτα τα παιχνίδια? Έχω ψαξει video στο youtube αλλα δεν μπορω να βρω κανενα που να δειχνει πως κουναμε το Wiimote. Το Soccer Games από ότι είδα πρέπει να είναι πολυ χαζομαρα. Νομιζω κουνας αριστερα δεξια το χειρηστιριο για να βαρεσει σουτ πατας Α για πασα κλπ. Το Point n click adventures τι είναι?
panther_512 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Αν ρωτάς τί είναι τα point n click adventures, τότε πρέπει να είσαι πολύ μικρής ηλικίας. Με τα ποδοσφαιράκια δεν ξέρω τί κοίταξες, αλλά πραγματικά καμία σχέση. Μα καμία όμως. Δές κάνα review του τελευταίου Pro Evo και ξαναμιλάμε. Δυστυχώς από αυτά που γράφεις, δείχνεις να έχεις πλήρη άγνοια για τις κονσόλες που κυκλοφορούν εδώ και 4 χρόνια. Επίσης οι ερωτήσεις σου, ειδικά για το χειρισμό του Wii είναι οι ερωτήσεις που κάναμε 1 χρόνο πρίν κυκλοφορήσει η κονσόλα. Πρέπει να τα δείς από κοντά. Τέλος πάντων να σου δώσω ένα παράδειγμα: Στα Shooters, με το ένα χειριστήριο στοχεύεις την οθόνη εκεί που θές να πυροβολήσεις. Σαν να κρατάς πιστόλι. Ούτε όρθιος χρειάζεται να είσαι ούτε τίποτα. Ούτε χρειάζεται το χέρι να είναι στον αέρα. Όπως κρατάς το χειριστήριο της TV, με το χέρι να ξεκουράζεται στα πόδια σου ή στο καναπέ. Αρκεί να στοχεύεις σωστά. Αν τώρα στοχεύεις προς τις άκρες της τηλεόρασης, αρχίζεις να στρίβεις προς σε εκείνη τη μεριά. Έτσι με το χειριστήριο αυτό ελέγχεις το στόχο σου κσι το πού βλέπεις. Τώρα με το άλλο χειριστήριο που έχει το analog stick ελέγχεις τη κίνηση μπρός-πίσω δεξιά-αριστερά. Στην ουσία το ένα χειριστήριο (αυτό που στοχεύει) λειτουργεί όπως το ποντίκι του υπολογιστή και το άλλο σαν το πληκτρολόγιο. Επειδή όμως καί τα 2 έχουν αισθητήρες κίνησης, αναλόγως του παιχνιδιού μπορείς να κάνεις και άλλα πράματα. Για να πετάξεις χειροβομβίδα για παράδειγμα μπορείς να μημιθείς την κίνηση όπως στη πραγματικότητα. Όπως και να έχει, βρές κάνα φίλο σου που έχει τη κονσόλα που σε ενδιαφέρει και δες την από κοντά.
naruto14 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Αν ρωτάς τί είναι τα point n click adventures, τότε πρέπει να είσαι πολύ μικρής ηλικίας. Με τα ποδοσφαιράκια δεν ξέρω τί κοίταξες, αλλά πραγματικά καμία σχέση. Μα καμία όμως. Δές κάνα review του τελευταίου Pro Evo και ξαναμιλάμε. Δυστυχώς από αυτά που γράφεις, δείχνεις να έχεις πλήρη άγνοια για τις κονσόλες που κυκλοφορούν εδώ και 4 χρόνια. Επίσης οι ερωτήσεις σου, ειδικά για το χειρισμό του Wii είναι οι ερωτήσεις που κάναμε 1 χρόνο πρίν κυκλοφορήσει η κονσόλα. Πρέπει να τα δείς από κοντά. Τέλος πάντων να σου δώσω ένα παράδειγμα: Στα Shooters, με το ένα χειριστήριο στοχεύεις την οθόνη εκεί που θές να πυροβολήσεις. Σαν να κρατάς πιστόλι. Ούτε όρθιος χρειάζεται να είσαι ούτε τίποτα. Ούτε χρειάζεται το χέρι να είναι στον αέρα. Όπως κρατάς το χειριστήριο της TV, με το χέρι να ξεκουράζεται στα πόδια σου ή στο καναπέ. Αρκεί να στοχεύεις σωστά. Αν τώρα στοχεύεις προς τις άκρες της τηλεόρασης, αρχίζεις να στρίβεις προς σε εκείνη τη μεριά. Έτσι με το χειριστήριο αυτό ελέγχεις το στόχο σου κσι το πού βλέπεις. Τώρα με το άλλο χειριστήριο που έχει το analog stick ελέγχεις τη κίνηση μπρός-πίσω δεξιά-αριστερά. Στην ουσία το ένα χειριστήριο (αυτό που στοχεύει) λειτουργεί όπως το ποντίκι του υπολογιστή και το άλλο σαν το πληκτρολόγιο. Επειδή όμως καί τα 2 έχουν αισθητήρες κίνησης, αναλόγως του παιχνιδιού μπορείς να κάνεις και άλλα πράματα. Για να πετάξεις χειροβομβίδα για παράδειγμα μπορείς να μημιθείς την κίνηση όπως στη πραγματικότητα. Όπως και να έχει, βρές κάνα φίλο σου που έχει τη κονσόλα που σε ενδιαφέρει και δες την από κοντά. Δεν είχα ασχοληθεί ποτε μου με το Wii γιατί οι φίλοι μου μου ελεγαν οτι ηταν χαζομαρα. Τωρα ομως ενδιαφερομαι να μαθω. Δυστηχως κανεις δεν το εχει οποτε καλυτερα να παω κανα public ή καπου αλλου να το δοκιμασω. Παντως ωραίο ακούγεται. Ευχαριστω!
MurderDoII Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 σχετικά με wii, το resident evil chronicles είναι από μόνο του διαφήμιση για την κονσόλα http://www.youtube.com/watch?v=bf8YK3KQEpA
ultralisk Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Τηλεόραση και xbox ασυζητητο το wii είναι για μπεμπηδες δεν έχει σοβαρά παιχνίδια ναι το Zelda πχ είναι παιδικό, ενώ το headshot στο κολοφντούτι σε κάνει μεγάλο και ώριμο...amirite brosef? εντάξει σε αυτό το thread υπήρξαν επικά posts και επειδή βαριέμαι να τα κάνω όλα quote, η παρακάτω photo με καλύπτει
fearwhatnow Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 To εχω πει και το ξαναλεω: Tο pro evolution στο wii ειναι αριστουργημα και για εμενα ο,τι πιο πρωτοποριακο σε gaming αυτη τη στιγμη.Μακαρι να υπαρξει παρομοια εκδοση και στο ps3 τωρα με το move.
WizOz Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Wii: Party console 10/10, value for money 10/10 Επίσης κοίτα και για καμία προσφορά. Εγώ πείρα το μαύρο με το MotionPlus ενσωματωμένο το Δεκέμβριο 165 euro. Ψάξε τα eshop, skroutz κλπ. Συμφωνώ ότι δεν είναι για hardcore παιχνίδια. Παρ' όλα αυτά έχει μερικά όπως Zelda, Resident Evil, red steel Κλπ To Kinect πόσους τίτλους έχει?
ptsiou Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 To εχω πει και το ξαναλεω: Tο pro evolution στο wii ειναι αριστουργημα και για εμενα ο,τι πιο πρωτοποριακο σε gaming αυτη τη στιγμη.Μακαρι να υπαρξει παρομοια εκδοση και στο ps3 τωρα με το move. πραγματικα πολυ καλη προσεγγιση του παιχνιδιου, αλλα ειναι και λιγο δυσκολο να το μαθεις! οσο για την καλυτερη κονσολα απορω γιατι το παλευουμε ακομα, αφου θεμα γουστου ειναι... αν εξαιρεσεις την κουλτουρα.... ναι το Zelda πχ είναι παιδικό, ενώ το headshot στο κολοφντούτι σε κάνει μεγάλο και ώριμο...amirite brosef? χαχαχα. σωστος!!! θα συμπληρωσω λεγοντας οτι ειναι ωριμο να μην καθεσε και καιγεσε στο καναπε(αφου ολοι το χρησημοποιουνε σαν επιχειρημα για την καλυτερη κονσολα), και αυτη την ακινησια και το τικι τικι των κουμπιων τα εχω βαρεθει πια.....
naruto14 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δηλαδή να πάρει κάποιος Wii αξίζει και ακόμα μετά απο 4 χρόνια της κυκλοφορίας του?
naruto14 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Ναι αλλα το ps2 είχε τεράστια επιτυχία σαν κονσόλα. Το Wii όμως νομίζω θα ξεχαστεί σύμφωνα με το move και το kinect. Κατι άκουσα για Wii 2. Ισχύει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Ναι αλλα το ps2 είχε τεράστια επιτυχία σαν κονσόλα. Το Wii όμως νομίζω θα ξεχαστεί σύμφωνα με το move και το kinect. επίσης σύμφωνα με Sony & MS το Wii δεν υπήρξε ποτέ... ...τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου!
ultralisk Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Το Wii όμως νομίζω θα ξεχαστεί σύμφωνα με το move και το kinect. Wii?...κάτι μου θυμίζει ρε γμτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.