NickTG Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 το wii είναι για μπεμπηδες δεν έχει σοβαρά παιχνίδια Αυτή τη βλακεία από κόσμο που δεν ξέρει έχω βαρεθεί να την ακούω/διαβάζω...
ikaruga24 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Τηλεόραση και xbox ασυζητητο το wii είναι για μπεμπηδες δεν έχει σοβαρά παιχνίδια Και Καλα γραφικά συν ότι xbox means kinect also ;-) Παμε ενα στοιχημα οτι (αρκετα) περισσοτεροι μπεμπηδες διαθετουν Χ360 παρα Wii? Θελεις να αναπτυξουμε και τους λογους που ισχυει?
ptsiou Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 το wii είναι για μπεμπηδες δεν έχει σοβαρά παιχνίδια ποσες φορες μου το εχουνε πει... και οι ιδιοι που μου το εχουνε πει μολις παιζουνε κολλανε περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο...
Heatspreader Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Πραγματικά μιλάμε τέτοια Topics δεν βγάζουν πουθενά. Κουβεντιάζουμε τώρα αν είναι καλύτερο το Kinect, ή το Playstation Move ή το Wii? Καταρχήν λίγοι είναι αυτοί που τα έχουν και τα 3 και ακόμα λιγότεροι αυτοί που τα έχουν και είναι αντικειμενικοί. Αν κάποιοι ωστόσο το έχουν δει σε φίλους τους, πιστεύω ότι δεν είναι το ίδιο σαν να το έχεις εσύ. Δεν μπορείς να έχει ολοκληρωμένη γνώμη. Με όλα κάνεις χαβαλέ, είναι αυτονόητο. Εγώ έχω το Playstation 3, επειδή έχω μεγαλώσει με Playstation. Μου αρέσει απλά και τέλος. Αν κάτσω να γράψω τι πιστεύω ότι έχει καλύτερο, θα είναι φανμποισμός, αφού θα προσπαθώ να πείσω κάποιους για κάτι τελείως υποκειμενικό + ότι αυτός που γουστάρει XboX θα παραθέσει άλλα τόσα. Όλες οι κονσόλες είναι στα ίδια επίπεδα, ακόμα και το PC. Ίδια γραφικά έχουν Playstation 3, XboX360 και PC σε γενικές γραμμές, καλούς τίτλους έχουν και τα 3. Το Wii ίσως είναι λίγο πιο πίσω σε γραφικά, αλλά αποτελεί και αυτό επιλογή.
glad1at0re Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 @Heatspreader Σχετικά με την κόντρα PS3-Xbox 360 έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν οδηγεί πουθενά. H κόντρα kinect-move όμως δεν είναι το ίδιο, μιλάμε για πολύ διαφορετικά πράγματα άλλης τεχνολογίας. Δεν είναι συγκρίσιμα, για αυτό και καλό είναι τώρα στις αρχές που ο κόσμος ακόμα δεν γνωρίζει να ξέρουμε τι λέμε. Το ιδανικό όλων για μένα προσωπικά θα ήταν να είχα άπειρα χρήματα και να κάνω upgrade το PC μου κάθε 6 μήνες
naruto14 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδιά καλά τα λέτε. Το Kinect είναι σαφώς καλύτερο από το Move. Αλλά κάθησα και το ανέλεισα και δεν βλέπω να βγουν και πολύ καλοί τίτλοι για το Kinect. Πάρτε για παράδειγμα το γνωστό σε όλους μας Pro. Πως γίνεται να το παιζεις όπως κανονικα? Θα τρέχεις σε όλο σου το σπίτι? Αδύνατον! Μήπως επιτόπου τρέξιμο? Αυτό μπορει να είναι κατι. Εσείς τι λέτε? Για αυτούς που έχουν παίξει το Kinect. Ένα πολεμικό που εχω δει με μπουνιες και κλωτσιες παει όταν σηκωσεις το ποδι σου για κλωτσιά κανει κ αυτο? Και πιστεύετε θα έχει καλα παιχνίδια στο μελλον?[Το ρωτώ αυτό μιας και δεν το έχω παιξει, και βλεπω οτι βγαινει πολυ φθηνοτερο απο το ps3. Για πειτε γνωμες λοιπον!
Heatspreader Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 @glad1at0re Κατανοώ ότι το Kinect γενικότερα είναι πιο πολύπλοκο στη λειτουργία του. Έχει αισθητήρες, κλπ, δεν κρατάς χειριστήριο (δεν το θεωρώ τόσο πλεονέκτημα αυτό βέβαια). Περισσότερο εντυπωσιακό ίσως. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι καλύτερο ή περισσότερο διασκεδαστικό από το Playstation Move. Μπορεί σε κάποια πράγματα να είναι, μπορεί σε κάποια άλλα το Move. Στο κάτω κάτω, η Microsoft είναι η έξυπνη και η Sony έβγαλε τη μούφα? Δεν γίνονται αυτά. Είναι και οι δύο στον ανταγωνισμό και καμία δεν μπορεί να φύγει τόσο μπροστά απ' όσο πιστεύουν κάποιοι. Σύντομα θα το τεστάρω πάντως.
GamerManiac Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Ρε Μάγκες συγνώμη λέω είναι για μπεμπηδες υπάρχει τεκμηρίωση.Έχω παίξει και τα τρία παιξτε σε 40αρα 3D Που έχω σπίτι και τα 3 και πείτε μου τι να κλασει το wii των 150 ευρώ πείτε μου.Για τον χαβαλέ κάντε σύγκριση το πινγκ πονγκ στο ps3 και στο wii και πείτε μου
Heatspreader Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Το πινκ πονκ είναι το καλύτερο, imho.
naruto14 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Από ότι έχω καταλαβει μεχρι στιγμης είναι ότι είναι πολύ δυσκολο στις μέρες μας να διαλέξεις κονσόλα με τέτοιο ανταγωνισμό!
panther_512 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Ρε Μάγκες συγνώμη λέω είναι για μπεμπηδες υπάρχει τεκμηρίωση.Έχω παίξει και τα τρία παιξτε σε 40αρα 3D Που έχω σπίτι και τα 3 και πείτε μου τι να κλασει το wii των 150 ευρώ πείτε μου.Για τον χαβαλέ κάντε σύγκριση το πινγκ πονγκ στο ps3 και στο wii και πείτε μου Σόρρυ φίλε μου αλλά είσαι πολύ off. Τερμάτισα το Dead Space στο PC και το απόλαυσα. Τερμάτισα το Dead Space Extraction στο Wii και έπαθα πλάκα. Ο κουμπάρος μου άφησε το Dragon Age Ultimate Edition στο PS3 να τσεκάρει λίγο το καινούργιο Golden Eye στο Wii του και δεν ξαναγύρισε στο PS3 μέχρι να το τερματίσει. Τα ίδια είχε πάθει και με το Metroid M. Ομοίως, πολλές φορές παράτησα το high end PC μου για να τερματίσω κάποιο καλό παιχνίδι του Wii ( Metroid other M, Sin and Punishment 2, Monster Hunter 3 etc) Όλες οι κονσόλες αυτή τη στιγμή έχουν πάρα πολλά καλά παιχνίδια να προσφέρουν. Αλλά εκ των πραγμάτων, στο θέμα του motion sensing, το Wii είναι η μόνη κονσόλα που παρέχει τα πιό πολλά "σοβαρά" παιχνίδια και αυτό επειδή τα χειριστήρια είναι στάνταρ μαζί με το μηχάνημα από την αρχή της κυκλοφορίας του.
NickTG Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Σόρρυ φίλε μου αλλά είσαι πολύ off. Τερμάτισα το Dead Space στο PC και το απόλαυσα. Τερμάτισα το Dead Space Extraction στο Wii και έπαθα πλάκα. Ο κουμπάρος μου άφησε το Dragon Age Ultimate Edition στο PS3 να τσεκάρει λίγο το καινούργιο Golden Eye στο Wii του και δεν ξαναγύρισε στο PS3 μέχρι να το τερματίσει. Τα ίδια είχε πάθει και με το Metroid M. Ομοίως, πολλές φορές παράτησα το high end PC μου για να τερματίσω κάποιο καλό παιχνίδι του Wii ( Metroid other M, Sin and Punishment 2, Monster Hunter 3 etc) Όλες οι κονσόλες αυτή τη στιγμή έχουν πάρα πολλά καλά παιχνίδια να προσφέρουν. Αλλά εκ των πραγμάτων, στο θέμα του motion sensing, το Wii είναι η μόνη κονσόλα που παρέχει τα πιό πολλά "σοβαρά" παιχνίδια και αυτό επειδή τα χειριστήρια είναι στάνταρ μαζί με το μηχάνημα από την αρχή της κυκλοφορίας του. Μα τώρα του γράφεις και εσύ κάτι ονόματα. Εδώ σου λέει έκανε σύγκριση στο πινγκ πονγκ...
naruto14 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Σόρρυ φίλε μου αλλά είσαι πολύ off. Τερμάτισα το Dead Space στο PC και το απόλαυσα. Τερμάτισα το Dead Space Extraction στο Wii και έπαθα πλάκα. Ο κουμπάρος μου άφησε το Dragon Age Ultimate Edition στο PS3 να τσεκάρει λίγο το καινούργιο Golden Eye στο Wii του και δεν ξαναγύρισε στο PS3 μέχρι να το τερματίσει. Τα ίδια είχε πάθει και με το Metroid M. Ομοίως, πολλές φορές παράτησα το high end PC μου για να τερματίσω κάποιο καλό παιχνίδι του Wii ( Metroid other M, Sin and Punishment 2, Monster Hunter 3 etc) Όλες οι κονσόλες αυτή τη στιγμή έχουν πάρα πολλά καλά παιχνίδια να προσφέρουν. Αλλά εκ των πραγμάτων, στο θέμα του motion sensing, το Wii είναι η μόνη κονσόλα που παρέχει τα πιό πολλά "σοβαρά" παιχνίδια και αυτό επειδή τα χειριστήρια είναι στάνταρ μαζί με το μηχάνημα από την αρχή της κυκλοφορίας του. Όταν λέτε ότι πορονόσασταν στα παιχνίδια του wii τι ακριβώς εννοείτε? Μπορείτε λίγο να μου εξηγήσετε τι παιχνιδια ειναι αυτα? Πολεμικα? Και πως χειρηζεσαι το Wiimote? Έχω περιεργια να μαθω πως κινησαι πως βαρας κλπ. Οποιαδήπωτε πληροφορία θα είναι χρησιμη. Ευχαριστω!
Heatspreader Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 @panther_512 Να ρωτήσω κάτι? Δεν εννοείται όλα τα Move, κλπ, είναι για πλάκα? Να παίξεις 1-2 ώρες το πολύ και τέλος? Μπορεί κάποιος που παίζει 5-6 ώρες παιχνίδια την ημέρα να κοπανιέται 5-6 ώρες? Άρα δεν μιλάμε αυτόματα για παιχνίδια που έχουν απλά πλάκα? Δεν είναι ρητορική η ερώτηση μου.
Drop_Dead Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Όταν λέτε ότι πορονόσασταν στα παιχνίδια του wii τι ακριβώς εννοείτε? Μπορείτε λίγο να μου εξηγήσετε τι παιχνιδια ειναι αυτα? Πολεμικα? Και πως χειρηζεσαι το Wiimote? Έχω περιεργια να μαθω πως κινησαι πως βαρας κλπ. Οποιαδήπωτε πληροφορία θα είναι χρησιμη. Ευχαριστω! Παιχνιδαρες που εχω παιξει στο wii μου ειναι τα 2 super mario galaxy , zelda ( τον μαρτιο βγαινει και καινουργιο). Στα μαριο εχει απλο χειρισμο , με nunchuck κουνιεσαι και απλος κουνας το wiimote για να κανει σβουρα ο μαριο. Στο zelda επισης το κουνας περα δοθε και μαχαιρωνει ο λινκ , ενω στο νεο ζελδα με το wiimotion plus το παιχνιδι αντιγραφει παρα πολυ καλα τις κινησεις του χειριστηριου. Εσυ τι ζητας απο την κονσολα σου ? Καλη αποκριση του "motion" χειριστηριου , παρειστικα παιχνιδια , hardcore παιχνιδια , τι ? Ολα μαζι δεν μπορεις να τα χεις δυστηχως Το wii κυριαρχει στα παιχνιδια παρεας αλλα εχει και hardcore παιχνιδια ενω χανει σε γραφικα.(hardcore παιχνιδια δεν σημαινει τελεια γραφικα) Το ps3 εχει πολυ καλα γραφικα , λιγα παρειστικα παιχνιδια (little big planet, buzz, και καποια με το move) αλλα εχει και πολλα hardcore παιχνιδια και πολλα exclusives που ειναι "διαμαντια". Το xbox 360 επισης καλα γραφικα , λιγα παρειστικα παιχνιδια εκτος του κινεκτ το οποιο εχεις καταλαβει τι προσφερει. Πολλους ωραιους exclusive τιτλους. Εσυ τι ζητας ομως ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.