naruto14 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Για οθονες δν εχω ψαξει και δεν ξερω και πολλα αλλα για μενα το καλυτερο ειναι να παρεις το πσ3 σου και να παιζεις με καλη ποιοτητα στο δωματιο σου και να περιμενεις λιγο και μεχρι να μαζεψεις τα λεφτα για κατι καλο στο σαλονι ετσι και αλλιω οσες φορες χρηαστεις να παιξεις με το move θα το βαλεις στο σαλονι ετσι και αλλιω λιγες ωρες θα παιζεις με το move μετα θα κουραζεσαι α και κατι αλλο γιατι οχι lg? εχουν εγγυηση για 0 pixel Α εξυπνο αυτο δεν το ειχα σκεφτει. Μαζευω λεφτα για το ps3 πρώτα το παιρνω και μες το καλοκαιρι βρισκω και αλλα για να παρω και τηλεοραση. Ή μπορει να κανω και το αντιθετο. Απλα πρεπει να σιγουρευτω οτι θα εχω την οικονομικη δυνατοτητα και για τα 2! Ευχαριστω παντως. Μόνο VGA χρειάζεται για να το παιξω στη οθονη? Πόσο κοστίζει? Αν υπαρχει αλλο ποσο κοστιζει και εκεινο? Απο οτι παρατηρησα έχω την ιδια οθονη με αυτον εδω[δεν ειμαι και 100% σιγουρος αλλα νομιζω ειναι αυτη- αν βοηθαει αυτη η πληροφορια! ] Link Απο οτι εχω ακουσει η LG δεν ειναι και η καλυτερη μαρκα. Τι εννοεις εγγυηση 0 pixel? Για όσους αναφέρεστε στο Kinect μπορειτε να μου εξηγησετε λιγο γιατι ειναι τόσο καλο αφου παιζει το πολυ μεχρι 2 ατομα? Πιστεύετε θα επιτρεπει στο μελλον μεχρι 4 ατομα? Τι παιχνιδια νομιζετε θα βγαλει η Microsoft για το Kinect?
DjAde Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 τα χρωαματα που εχει απο πισω το πσ σου τα ειδες? καλυτερα να παρεις πρωτα το πσ3 γιατι αν παρεις πρωτα την τηλεωραση δν θα την χρησιμοποιεις ωπος πρεπει. βασικα υπαρχει η αδαπτορας απο vga σε hdmi η καλωδιο δν ειναι πολυ ακριβα αντε κανα 20αρι το πολυ . μια χαρα ειναι οι lg και οικονομικες και με καλα χαρακτηριστηκα. οταν λεω 0pixel εγγυηση ενοω πως αν την αγορασεις καινουργια και ειναι καμενο εστω και 1 pixel στην αλλαζουν ενω σε αλλες μαρκες πρεπει να ειναι καμενα πχ πανω απο 5 για τεσσερα ατομα στο κιννεκτ λιγο χλωμο και στο move απο οσο ξερω μεχρι 2 ατομα γινεται
naruto14 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 τα χρωαματα που εχει απο πισω το πσ σου τα ειδες? καλυτερα να παρεις πρωτα το πσ3 γιατι αν παρεις πρωτα την τηλεωραση δν θα την χρησιμοποιεις ωπος πρεπει. βασικα υπαρχει η αδαπτορας απο vga σε hdmi η καλωδιο δν ειναι πολυ ακριβα αντε κανα 20αρι το πολυ . μια χαρα ειναι οι lg και οικονομικες και με καλα χαρακτηριστηκα. οταν λεω 0pixel εγγυηση ενοω πως αν την αγορασεις καινουργια και ειναι καμενο εστω και 1 pixel στην αλλαζουν ενω σε αλλες μαρκες πρεπει να ειναι καμενα πχ πανω απο 5 για τεσσερα ατομα στο κιννεκτ λιγο χλωμο και στο move απο οσο ξερω μεχρι 2 ατομα γινεται Το Move υποστηριζει 4 ατομα. Το εχω ψαξει Απο οτι διαβασα σε τοπικ λενε οτι το ps3 θα ειναι πολυ ριψοκινδυνο να κατεβαζουμε ps3 games και να τα παιζουμε οποτε αρχισα να εχω αμφιβολιες. Με αυθεντικα games για το ps3 δεν γινεται δουλεια. δεν μπορω να αγοραζω μονο 3-5 παιχνιδια το χρονο![γιατι καλα θα ειναι αν εχω την οικονομικη δυνατοτητα και για τοσα.] Αρχίζω να σκεφτομαι λιγο την ιδεα του wii. Απλα στεναχωριεμαι λιγο για τα γραφικα του και επισης οτι δεν ειναι τοσο αληθινο οσο το ps3 move. Μπορειτε λιγο να δειτε αυτό που βρηκα και να μου το εξηγήσετε? Μπορουμε με αυτο να παιξουμε HD παιχνίδια στο Wii?
Drop_Dead Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Το Move υποστηριζει 4 ατομα. Το εχω ψαξει Απο οτι διαβασα σε τοπικ λενε οτι το ps3 θα ειναι πολυ ριψοκινδυνο να κατεβαζουμε ps3 games και να τα παιζουμε οποτε αρχισα να εχω αμφιβολιες. Με αυθεντικα games για το ps3 δεν γινεται δουλεια. δεν μπορω να αγοραζω μονο 3-5 παιχνιδια το χρονο![γιατι καλα θα ειναι αν εχω την οικονομικη δυνατοτητα και για τοσα.] Αρχίζω να σκεφτομαι λιγο την ιδεα του wii. Απλα στεναχωριεμαι λιγο για τα γραφικα του και επισης οτι δεν ειναι τοσο αληθινο οσο το ps3 move. Μπορειτε λιγο να δειτε αυτό που βρηκα και να μου το εξηγήσετε? Μπορουμε με αυτο να παιξουμε HD παιχνίδια στο Wii? Ναι ασε πολυ ριψοκινδυνο να κατεβαζεις παιχνιδια για ps3 . Eιδικα στο σημειο που γεμιζει ο σκληρος και δεν ξερεις τι να κανεις. Αυτο ειναι το χειροτερο . Eπειδη δηλαδη μπρικαραν μερικες κονσολες? Εγω μια χαρα ειμαι στην 3.41 αρχοντας με τα παιχνιδακια μου, και οπως μπορει να προσεξες ανεβηκε οδηγος με νεο cfw που εγινε πριν καποιες ωρες release και δουλευει χωρις μπρικαρισματα και υποστηριζει και οnline. Το μονο πραμα που με χαλασε ειναι οτι η μπαλα του move ειναι ροζ σε καποια παιχνιδια και το οτι το ps3 δεν εχει kinect. To move εχει 40Ε το χειριστηριο. 4Χ40 = 160 ευρα + οτι μερικα διπλα games σιγουρα θα θελουν και το sub controller... κατσε καλα. Αυτο που ποσταρες για το wii upscaler ισως να κανει upscale αλλα παλι μονο η αναλυση ανεβαινει οχι η ποιοτητα γραφικων. Ναι μεν ειναι ενα πολυ δυνατο boost αλλα οχι τελειο.
DjAde Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 με αυτο που λες δν προκειτε να δεις κατι καλυτερο οσο για το ριψοκυνδινο καμια σχεσι για να φανταστεις με το υποτιθεμενο τσιπ τοθ πσ3 ουτε καν ανοιγμα στην κονσολα δεν θελει καιγια ταβρικαρισματα που εγιναν φταινε καθαρα και μονο οι χρηστες
Drop_Dead Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 A επισης διαβασα πως το kinect υποστηριζει και πανω απο 4 παικτες θεωρητικα. Πρακτικα δεν υπαρχουν παιχνιδια για κατι τετοιο (ακομα)
naruto14 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 A επισης διαβασα πως το kinect υποστηριζει και πανω απο 4 παικτες θεωρητικα. Πρακτικα δεν υπαρχουν παιχνιδια για κατι τετοιο (ακομα) Που το διαβασες αυτο? Θελω να το δω!!! Ήδη αρχισε να με ενδιαφερει και το Kinect τωρα. Σκεφτομαι αφου παιζουμε οικογενειακα games πχ βολλει. Ειμαστε 6 και χωριζομαστε 3-3. Σε κάθε φαση παιζει ενας μεσα και μετα απο καθε ποντο ή κατι τετοιο αλλαζουμε. Αυτο θα ηταν ωραιο. Μαλιστα οταν μονο ειδα τα video συνηδητοποιησα ποσο προηγμενη κονσόλα ειναι και μπορω να πω μου αρεσε πολυ [βλέπετε ειμαι πολυ σταθερος τυπος ]. Πιστευω μεχρι το καλοκαιρι θα εχουν βγει πολλα παιχνιδια για Kinect & Move οποτε θα μπορω να αποφασισω. Τελικα μια τηλεοραση full HD Philips που βρηκα μπορω να την αγορασω. Οποτε αποκλειω το Wii [μιας και εχει μεινει λιγο πισω]. Η μεγαλη Κοντρα ανάμεσα στο Move και στο Kinect Αρχίζει! Ερωτησεις-Συγκρισεις: 1) Θα έχει ποτε την δυνατοτητα να παιξει το Kinect 4πλο? To Move ήδη παιζει! 2) Ποιο είναι πιο ρεαλιστικό απο τα 2? 3) PS3 ή Xbox 360 έχει τα πιο ωραία παιχνίδια [ή βγαζουν και τα 2 τα ίδια?] ? 4) Ποιο είναι φθηνοτερο [αν υπολογισουμε για 2-4 ατομα για σενσορες, 2 (για αρχη) χειρηστηρια [έχω ήδη ps2 με 2 χειρηστηρια], φθηνότερα games] ? 5) Αξίζει να έχει καποιος Xbox Live [το ιδιο ρωτω και για το Playstation Newtwork] 6) Μπορώ να κρατώ πχ μια ρακετα πιγκ πονγκ όταν παιζω πιγκ πονγκ για να γινει πιο αληθινο ή θα εμποδίζει την εποικινωνια με το Kinect? 7) Είναι άνετο το διπλό στο Kinect? Στο Move με τα χειρηστήρια πρέπει να ειμαι ακριβως μπροστα στη κάμερα? 8) Απο ότι εχω ακουσει αν παιζεις playstation 3 ή xbox 360 online [με χακαραισμενη κονσόλα] η sony ή η MS σε πιανει και να σε κανει ban. Αν εχω χακαρει τη κονσολα και παιζω μονο τα αυθεντικα μου παιχνιδια online[και τα αλλα τα παιζω μονο κανονικα] τοτε υπαρχει παλει η πιθανοτητα για ban? [sOS ερώτηση please απαντήστε την!] Αυτά για την ώρα. Αν βρώ τιποτε αλλο θα το ρωτησω. Ελπιζω να μπορεσετε να τα απαντησετε ή αν οχι ολα τα μισα!
DjAde Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 γιι το κινεκτ πρεπει να ξερεις πως πρεπει να εχχεις ανοιχτο χςρο γτ αν εχεισ μικρο δν τηα δουλευει σωστα. 1)για 4 ατομα ισως να υπαρξει δυνατοτητα αλλα μην φανταστησεις κανα τρελο παιχνιδι κατι απλο οπως quiz και τετια. 2)ρεαλιστικο πως το ενοεις το κινεκτ μεταφερει ακριβος τις κινισεις σου αλλα το μοβε στα shooter πιστευω πως ειναι πιο ρεαλιστηκο. 3}σου ειπα κοιταξε τις αποκλειστικοτητες του καθενο υπαρχουν μερικα παιχνιδια που βγαινουν και στις δυο αλλα η καθε μια εχει τις δικες τις αποκλειστηκοτητες οποτε δες πιανουν σαρεσουν περισοτερο. 4)πανω κατω τα ιδια βγαινουν αλλα αν υπολογισεις το τσιπαρισμα του χβοχ 100Ε περιπου ενω στο πσ3 Μηδεν κωστος. 5)το χβοχ λιβε λενε πως ειναι καλυτερο απο θεμα εμπειριας αλλα το πληρωνεις ενω στο πσ3 οχι αλλα μπορεις να παιζεις ονλινε κανονικα. 6}νομιζω πως γινετε 7}το ανετο ειναι αντικειμενικο στο μοβε δεν νομιζω πως χρειαζεται βσκ ειναι περιπου οπως και στο κινεκτ 8) ΑΝ τσιπαρεις το χβοχ εχεις σιγουρο βαν ειτε παιζεις με αυθεντικα ητε οχι για το πσ3 δν ξερουμε καν αν θα ριξουν μπαν
naruto14 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 γιι το κινεκτ πρεπει να ξερεις πως πρεπει να εχχεις ανοιχτο χςρο γτ αν εχεισ μικρο δν τηα δουλευει σωστα. 1)για 4 ατομα ισως να υπαρξει δυνατοτητα αλλα μην φανταστησεις κανα τρελο παιχνιδι κατι απλο οπως quiz και τετια. 2)ρεαλιστικο πως το ενοεις το κινεκτ μεταφερει ακριβος τις κινισεις σου αλλα το μοβε στα shooter πιστευω πως ειναι πιο ρεαλιστηκο. 3}σου ειπα κοιταξε τις αποκλειστικοτητες του καθενο υπαρχουν μερικα παιχνιδια που βγαινουν και στις δυο αλλα η καθε μια εχει τις δικες τις αποκλειστηκοτητες οποτε δες πιανουν σαρεσουν περισοτερο. 4)πανω κατω τα ιδια βγαινουν αλλα αν υπολογισεις το τσιπαρισμα του χβοχ 100Ε περιπου ενω στο πσ3 Μηδεν κωστος. 5)το χβοχ λιβε λενε πως ειναι καλυτερο απο θεμα εμπειριας αλλα το πληρωνεις ενω στο πσ3 οχι αλλα μπορεις να παιζεις ονλινε κανονικα. 6}νομιζω πως γινετε 7}το ανετο ειναι αντικειμενικο στο μοβε δεν νομιζω πως χρειαζεται βσκ ειναι περιπου οπως και στο κινεκτ 8) ΑΝ τσιπαρεις το χβοχ εχεις σιγουρο βαν ειτε παιζεις με αυθεντικα ητε οχι για το πσ3 δν ξερουμε καν αν θα ριξουν μπαν 1) α καλα για τετοια μιλαμε...? πφφφφ 3) τις κοιταξα στο πλαισιο και μερικα που μου αρεσαν βγαινουν στα 50 με 60 ευρώ! 5) στο ps3 έχει να κατεβάζεις και να δοκιμάζεις demos? 8) Ε αμα είναι έτσι σκεφτομαι να μην κάνω τσιπακι... αλλα μετα τα πραματα θα ειναι πολυ δύσκολα για όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να ειμαι επιλεκτικος στα παιχνιδια μιας και το καθενα θα μου βγαινει κανα 50! Είναι ακριβά! Πόσο πιστεύετε περιπου κραταει ενα παιχνιδι μεχρι να το βαρεθεις?[πρωσοπικη αποψη θελω] Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!
panther_512 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Φίλε που έκανες το παρών θέμα. Προφανώς δείχνεις από το πρώτο πόστ σου ότι έχεις την όρεξη να το ψάξεις μόνος σου το ζήτημα. Για ποιό λόγο ζητάς τη γνώμη απο fanboys? Δεν πρόκειται να βρείς εδώ μέσα αντικειμενική απάντηση σε ένα τόσο υποκειμενικό ζήτημα, όπως αυτό της επιλογής κονσόλας. Να καταλάβεις, αυτοί που γελούσαν με το Wii όταν πρωτοβγήκε και γελούσαν και καλά με τα "χαζοχαρούμενα" παιχνίδια του και με τα γελοία χειριστήριά του, τώρα κουνάνε πέρα-δώθε τα χέρια τους στον αέρα είτε με το move της SONY είτε με το Kinect της M$, παίζοντας ακόμα πιό "χαζοχαρούμενα" παιχνίδια. Εφόσον έχεις λίγο όρεξη για ψάξιμο, δές τί θα κάνεις: Πήγαινε στα παρακάτω links: Για το Wii: http://www.metacritic.com/browse/games/release-date/available/wii/metascore?view=condensed Για το XBOX360: http://www.metacritic.com/browse/games/release-date/available/xbox360/metascore?view=condensed Για το PS3: http://www.metacritic.com/browse/games/release-date/available/ps3/metascore?view=condensed Σε αυτές τις λίστες θα δείς ότι καλύτερο έχει να σου προσφέρει η κάθε κονσόλα. Ανάλογα με το προσωπικό σου γούστο διαλέγεις και παίρνεις.
billstamaniac Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 καταρχην αυτο που λες για το 4πλο δεν αποτελει μετρο για να παρεισ αν εξαιρεσεις τα παιχνιδια quiz δεν νομιζω οτι ουτε το move μπορει να υποστηριξει παραπανω παιχτες αλλα κ να το κανει θα πρεπει να μενεις ειτε σε επαυλη ειτε σε γηπεδο παντως αποψη μου απο το kinect δεν εχουμε δει ακομα τπτ
glad1at0re Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Ερωτησεις-Συγκρισεις: 1) Θα έχει ποτε την δυνατοτητα να παιξει το Kinect 4πλο? To Move ήδη παιζει! 2) Ποιο είναι πιο ρεαλιστικό απο τα 2? 3) PS3 ή Xbox 360 έχει τα πιο ωραία παιχνίδια [ή βγαζουν και τα 2 τα ίδια?] ? 4) Ποιο είναι φθηνοτερο [αν υπολογισουμε για 2-4 ατομα για σενσορες, 2 (για αρχη) χειρηστηρια [έχω ήδη ps2 με 2 χειρηστηρια], φθηνότερα games] ? 5) Αξίζει να έχει καποιος Xbox Live [το ιδιο ρωτω και για το Playstation Newtwork] 6) Μπορώ να κρατώ πχ μια ρακετα πιγκ πονγκ όταν παιζω πιγκ πονγκ για να γινει πιο αληθινο ή θα εμποδίζει την εποικινωνια με το Kinect? 7) Είναι άνετο το διπλό στο Kinect? Στο Move με τα χειρηστήρια πρέπει να ειμαι ακριβως μπροστα στη κάμερα? 8) Απο ότι εχω ακουσει αν παιζεις playstation 3 ή xbox 360 online [με χακαραισμενη κονσόλα] η sony ή η MS σε πιανει και να σε κανει ban. Αν εχω χακαρει τη κονσολα και παιζω μονο τα αυθεντικα μου παιχνιδια online[και τα αλλα τα παιζω μονο κανονικα] τοτε υπαρχει παλει η πιθανοτητα για ban? [sOS ερώτηση please απαντήστε την!] Ξεκινάμε με δεδομένο ότι η τεχνολογία είναι διαφορετικής γενιάς. Το PS3 βλέπει μόνο τις κινήσεις του σένσορα που κρατάς στο χέρι σου. Δηλαδή ένα σημείο μόνο ή δύο αν κρατάς και στα δύο χέρια. Στο kinect δε κρατάς τίποτα και η κάμερα εντοπίζει όλο το σώμα σου, κινήσεις χεριών, ποδιών, όλων των αρθρώσεων, κεφάλι. Αν μπει κάποιος μπροστά στη κάμερα τον κάνει identify σε δευτερόλεπτα με βάση τις διαστάσεις του πετάει μήνυμα "Welcome ταδε!". Αν πηδήξεις και ανοίξεις χέρια και πόδια, το ίδιο θα κάνει και το ανθρωπάκι σου. Για αυτό το λόγο είναι φαντάζομαι πολύ πιο εύκολο το 4πλο στην ίδια κονσόλα στο move όπως λες, γιατί βλέπει απλά 4 σημεία που κουνιούνται σε αντίθεση με το kinect που βλέπει ολόκληρο σκελετό με λεπτομέρεια. Δεν υπάρχει σύγκριση. Όχι γιατί το ένα "την έχει μεγαλύτερη", αλλά γιατί είναι άλλη γενιά (άσχετα αν βγήκαν με διαφορά 1 μήνα). Είναι σα να λέμε PS2 και PS3. 1) Νομίζω απάντησα παραπάνω. 2) και 3) Ελάχιστα παιχνίδια είναι κοινά. Κι όπως διάβασες παραπάνω δεν έχει σχέση η ποιότητα του ενός με του άλλου (σε ότι αφορά τον σένσορα πάντα) 4) Δεν γνωρίζω από τιμές. 5) Δε νοείται κονσόλα χωρίς online! 6) Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν... να κρατάω μία ρακέτα. Δεν υπάρχει πρόβλημα όχι, ότι θες κρατάς αρκεί να είναι αναγνωρίσιμα τα άκρα. 7) Σαν κάτοχος kinect... ο πολύς χώρος είναι απαραίτητος. 2-3 μέτρα από την κάμερα αλλά κι αρκετό πλάτος. Ιδανικά να μπορείς να είσαι στοιχισμένος με τα χέρια ανοιχτά με τον διπλανό σου για να μη φάει τη ρακέτα στο κεφάλι ή καμία φάπα στο σβέρκο από καρφί σε βόλεϋ. 8) Δε μπορώ να βοηθήσω σε αυτή. Είμαι νόμιμος! Αυτό που συμβουλεύω πάντα είναι να πάρεις ότι έχουν οι φίλοι σου, είτε είναι move, kinect ή Wii. Αν δεν έχουν, δεν έχει λογική να μην πάρεις kinect.
naruto14 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Ξεκινάμε με δεδομένο ότι η τεχνολογία είναι διαφορετικής γενιάς. Το PS3 βλέπει μόνο τις κινήσεις του σένσορα που κρατάς στο χέρι σου. Δηλαδή ένα σημείο μόνο ή δύο αν κρατάς και στα δύο χέρια. Στο kinect δε κρατάς τίποτα και η κάμερα εντοπίζει όλο το σώμα σου, κινήσεις χεριών, ποδιών, όλων των αρθρώσεων, κεφάλι. Αν μπει κάποιος μπροστά στη κάμερα τον κάνει identify σε δευτερόλεπτα με βάση τις διαστάσεις του πετάει μήνυμα "Welcome ταδε!". Αν πηδήξεις και ανοίξεις χέρια και πόδια, το ίδιο θα κάνει και το ανθρωπάκι σου. Για αυτό το λόγο είναι φαντάζομαι πολύ πιο εύκολο το 4πλο στην ίδια κονσόλα στο move όπως λες, γιατί βλέπει απλά 4 σημεία που κουνιούνται σε αντίθεση με το kinect που βλέπει ολόκληρο σκελετό με λεπτομέρεια. Δεν υπάρχει σύγκριση. Όχι γιατί το ένα "την έχει μεγαλύτερη", αλλά γιατί είναι άλλη γενιά (άσχετα αν βγήκαν με διαφορά 1 μήνα). Είναι σα να λέμε PS2 και PS3. 1) Νομίζω απάντησα παραπάνω. 2) και 3) Ελάχιστα παιχνίδια είναι κοινά. Κι όπως διάβασες παραπάνω δεν έχει σχέση η ποιότητα του ενός με του άλλου (σε ότι αφορά τον σένσορα πάντα) 4) Δεν γνωρίζω από τιμές. 5) Δε νοείται κονσόλα χωρίς online! 6) Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν... να κρατάω μία ρακέτα. Δεν υπάρχει πρόβλημα όχι, ότι θες κρατάς αρκεί να είναι αναγνωρίσιμα τα άκρα. 7) Σαν κάτοχος kinect... ο πολύς χώρος είναι απαραίτητος. 2-3 μέτρα από την κάμερα αλλά κι αρκετό πλάτος. Ιδανικά να μπορείς να είσαι στοιχισμένος με τα χέρια ανοιχτά με τον διπλανό σου για να μη φάει τη ρακέτα στο κεφάλι ή καμία φάπα στο σβέρκο από καρφί σε βόλεϋ. 8) Δε μπορώ να βοηθήσω σε αυτή. Είμαι νόμιμος! Αυτό που συμβουλεύω πάντα είναι να πάρεις ότι έχουν οι φίλοι σου, είτε είναι move, kinect ή Wii. Αν δεν έχουν, δεν έχει λογική να μην πάρεις kinect. Χμμμ ώστε αξίζει τόσο πολύ το Kinect. Ενδιαφέρον διότι αν βάλεις χειρηστήρια κλπ[μιας και το kinect δεν χρειαζεται] είναι οικονομικότερο απο το ps3. 1) Στο 1 θες να πεις ότι δεν υπάρχει πιθανότητα για 4πλο στο Kinect? 6) Το εχεις δοκιμάσει? Όταν λες άκρα εννοεις τα άκρα των δαχτύλων? 7) Έχω πληροφορηθεί για το μήκος. Βαζοντας το στο σαλόνι θα χρειαζεται να πηγαινω πιο περα λιγο το καναπε [το ιδιο θα εκανα και με το Move ] γιατι αλλιως θα πηδήξω να κάνω κανα καρφι στο βολλει και θα πετύχω την λαμπα από πάνω! Πόσο είναι το επιτρεπόμενο πλάτος μήπως ξέρεις? Δεν μπορεσα πουθενα να το βρω. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μου έδωσες και ελπίζω να απαντήσεις και στα παραπάνω! καταρχην αυτο που λες για το 4πλο δεν αποτελει μετρο για να παρεισ αν εξαιρεσεις τα παιχνιδια quiz δεν νομιζω οτι ουτε το move μπορει να υποστηριξει παραπανω παιχτες αλλα κ να το κανει θα πρεπει να μενεις ειτε σε επαυλη ειτε σε γηπεδο παντως αποψη μου απο το kinect δεν εχουμε δει ακομα τπτ Πλάκα πλάκα για το χώρο έχεις δίκιο θέλει πολυ! Αλλα εγω θελω να εχει και κανα 4πλο παιχνίδι οχι τιποτε hardcore απλά έτσι ένα για παρέα ή οικογενειακό. Τι εννοεις με το οτι δεν εχουμε δει ακομα τιποτε? Τι πιστεύεις προκειτε να βγει στο μέλλον για το Kinect?
glad1at0re Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Χμμμ ώστε αξίζει τόσο πολύ το Kinect. Ενδιαφέρον διότι αν βάλεις χειρηστήρια κλπ[μιας και το kinect δεν χρειαζεται] είναι οικονομικότερο απο το ps3. 1) Στο 1 θες να πεις ότι δεν υπάρχει πιθανότητα για 4πλο στο Kinect? 6) Το εχεις δοκιμάσει? Όταν λες άκρα εννοεις τα άκρα των δαχτύλων? 7) Έχω πληροφορηθεί για το μήκος. Βαζοντας το στο σαλόνι θα χρειαζεται να πηγαινω πιο περα λιγο το καναπε [το ιδιο θα εκανα και με το Move ] γιατι αλλιως θα πηδήξω να κάνω κανα καρφι στο βολλει και θα πετύχω την λαμπα από πάνω! Πόσο είναι το επιτρεπόμενο πλάτος μήπως ξέρεις? Δεν μπορεσα πουθενα να το βρω. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μου έδωσες και ελπίζω να απαντήσεις και στα παραπάνω! Πλάκα πλάκα για το χώρο έχεις δίκιο θέλει πολυ! Αλλα εγω θελω να εχει και κανα 4πλο παιχνίδι οχι τιποτε hardcore απλά έτσι ένα για παρέα ή οικογενειακό. Τι εννοεις με το οτι δεν εχουμε δει ακομα τιποτε? Τι πιστεύεις προκειτε να βγει στο μέλλον για το Kinect? 1) Δε το βλέπω πιθανό αλλά ποιος ξέρει. 6) Το έχω δοκιμάσει αλλά όχι με ρακέτα. Πχ. κρατάω τηλεκοντρόλ τηλεόρασης στο χέρι μου και λειτουργούσε κανονικά το kinect στα μενού. Άκρα εννοώ τα χέρια και τα πόδια. 7) Δε ξέρω ακριβώς αλλά υπολογίζω 2 μέτρα μίνιμουμ. Υπάρχουν παιχνίδια που πρέπει να πετάγεσαι δεξιά-αριστερά και θέλουν αρκετό χώρο. Τώρα με τους σένσορες περάσαμε σε νέα εποχή gaming. Δεν έχω κάτι στο μυαλό μου αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βγουν απίστευτα πράγματα. Google it και θα βρεις διάφορα projects.
GamerManiac Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Τηλεόραση και xbox ασυζητητο το wii είναι για μπεμπηδες δεν έχει σοβαρά παιχνίδια Και Καλα γραφικά συν ότι xbox means kinect also ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.