Προς το περιεχόμενο

2011: Καλύτερη κονσόλα

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χβοχ και κινεκτ φιλε,απλα μην παρεις καινουργιο [το μικρο,αν και δεν ειναι πολυ μικροτερο για να αξιωνει τοσα πολλα λεφτα]γιατι δεν τσιπαρετε ΑΚΟΜΑ...

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

επιδι ειδα οτι λες για τσιπαρισμα και στο wii και στο χβοχ θελω να σου πω οτι πλεων μπορεις να σπασεις και το πσ3 με ενα απλο στικακι που στοιχιζει το πολυ 25Ε η ακομα και χωρις στικακι.

επισεις στο χβοχ θα χρηαζεσαι dvd dual αδεια τα οποια εχουν 13-15Ε τα 10 ειχα και γω χβοχ και ειχα δωσει ΠΟΛΛΑ λεφτα σε αδεια dvd ενω στο πσ3 απλα τα κατεβαζεις και τα περνας μεσα στον σκληρο δισκο η ακομα και σε εναν εξοτερικο.

τωρα για το kinnect ειπες οτι δν εχει πολλα games σε αντιθεση με το wii και το move εγω πρωσοπικα απο οτι εχω ψαξει το kinnect εχει περισσοτερα παιχνιδια απο το move.

το move χρησιμοποιηται και σε πιο hardcore games ωπος ξυλο killzone 3 nb2k11

ενω το kinnect και wii ειναι λιγο για πιο χαλαρα πραγματα ιδικα το kinnect στο wii θα βρεις μερικα καλα παιχνιδακια αλλα σε κατωτερα γραφικα.

Your choice :rolleyes:

Το θεμα ειναι οτι δεν καταλαβαινω τιποτα απο αυτα που εχουν μεσα οι οδηγοι. Απλα αναφερουν κατι ονοματα και δεν εξηγουν τι ειναι το καθενα για αυτο θελω λιγη βοηθεια. Για το PS3 που λες εσωτερικό σκληρό δίσκο πως γίνεται? Συνδεεις το PC σου με την κονσόλα?

Εγώ απο αυτα τα games που είπες προτιμώ να εχει και hardcore games για να παιζω με τον αδερφο μου αλλα και για χαλαρα παιχνιδακια για ολη την οικογενεια. Το Kinect προκειται να βγάλει νέα πολεμικά παιχνίδια ή ολα θα είναι ετσι οπως ειναι τωρα?

Κάτι ακόμα: Πόσα χειρηστηρια μπορεί να παρει η καθε κονσόλα και μεχρι ποσοι παικτες [max.] μπορουνε να παιξουνε? Ευχαριστω!

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι δεν καταλαβαινω τιποτα απο αυτα που εχουν μεσα οι οδηγοι. Απλα αναφερουν κατι ονοματα και δεν εξηγουν τι ειναι το καθενα για αυτο θελω λιγη βοηθεια. Για το PS3 που λες εσωτερικό σκληρό δίσκο πως γίνεται? Συνδεεις το PC σου με την κονσόλα?

Εγώ απο αυτα τα games που είπες προτιμώ να εχει και hardcore games για να παιζω με τον αδερφο μου αλλα και για χαλαρα παιχνιδακια για ολη την οικογενεια. Το Kinect προκειται να βγάλει νέα πολεμικά παιχνίδια ή ολα θα είναι ετσι οπως ειναι τωρα?

Κάτι ακόμα: Πόσα χειρηστηρια μπορεί να παρει η καθε κονσόλα και μεχρι ποσοι παικτες [max.] μπορουνε να παιξουνε? Ευχαριστω!

hardcore games ΣΤΟ kinnect απλα ΞΕΧΝΑΤΟ κανα σουτερ τι προκοπης δεν ξερω αν θα βγαλουν κατι ειχα ακουσει για το halo αλλα τιποτα το kinect ειναι απλα για χαβαλε οχι κατι σοβαρο που θα κατσεις να λιωσεις.επισεις το kinnect υποστηριζει 2 ατομα με μια καμερα ενω στο move θα πρεπει να αγορασεις και ενα 2ο χειρηστηριο.

το μοve εχει χαλαρα παιχνιδια για περναει η ωρα αλλα εχει και μερικα πολυ καλα .

οταν λεω εσωτερικο δισκο ενοω αφτον που εχει μεσα το πσ3 στα φατ μοντελα τον εσωτερικο σκληρο τον βγαζεις με μια βιδα ειναι κουμποτος και αν θες βαζεις εναν μεγαλυτερης χωρετικοτητας.επισεις αντι να αλλαξεις τον εσωτερικο του πσ3 μπορεις ανετα να συνδεσεις και εναν εξωτερικο σκληρο με usb.

η καθε κονσολα περνει μεχρη 4 χειριστηρια κατι αλλο μια και ρωτησες στο πσ3 μπορεις να βαλεις μεγαλη ποικιλια χειριστηριο ΣΧΕΔΟΝ τα παντα η ακομα μπορεις να παρεις εναν ανταπτορα απο πσ2 σε usb καλωδιο και να συνδεσεις τα χειριστηρια του ps1 kai ps2

ενω στο χβοχ μπαινουν μονο τα οofficial.

Δημοσ.

ΧΒΟΧ 360 με ΚΙΝΕCT! x2

και γω αυτό θα σου έλεγα

εγώ προσωπικά έχω το PS Move και περιμένω να πέσει κάπως η τιμή του Kinect για να το αγοράσω..:)

Δημοσ.

hardcore games ΣΤΟ kinnect απλα ΞΕΧΝΑΤΟ κανα σουτερ τι προκοπης δεν ξερω αν θα βγαλουν κατι ειχα ακουσει για το halo αλλα τιποτα το kinect ειναι απλα για χαβαλε οχι κατι σοβαρο που θα κατσεις να λιωσεις.επισεις το kinnect υποστηριζει 2 ατομα με μια καμερα ενω στο move θα πρεπει να αγορασεις και ενα 2ο χειρηστηριο.

το μοve εχει χαλαρα παιχνιδια για περναει η ωρα αλλα εχει και μερικα πολυ καλα .

οταν λεω εσωτερικο δισκο ενοω αφτον που εχει μεσα το πσ3 στα φατ μοντελα τον εσωτερικο σκληρο τον βγαζεις με μια βιδα ειναι κουμποτος και αν θες βαζεις εναν μεγαλυτερης χωρετικοτητας.επισεις αντι να αλλαξεις τον εσωτερικο του πσ3 μπορεις ανετα να συνδεσεις και εναν εξωτερικο σκληρο με usb.

η καθε κονσολα περνει μεχρη 4 χειριστηρια κατι αλλο μια και ρωτησες στο πσ3 μπορεις να βαλεις μεγαλη ποικιλια χειριστηριο ΣΧΕΔΟΝ τα παντα η ακομα μπορεις να παρεις εναν ανταπτορα απο πσ2 σε usb καλωδιο και να συνδεσεις τα χειριστηρια του ps1 kai ps2

ενω στο χβοχ μπαινουν μονο τα οofficial.

Ξερω οτι το Kinect υποστιριζει 2 ατομα μεσα στην εικονα αλλα το θεμα ειναι δεν θελω κατι τετοιο μονο για διπλο! Επισης δεν θελω να παιζω μονο fun games αλλα και αλλα πολεμικα και τετοια.

Οποτε απο οτι φενεται για την ωρα αποκλυω το xbox εξαιτιας των ενδιαφεροντων μου παρολο που πιστευω το gameplay θα ειναι πιο ενδιαφερον εκει. Αμα ομως αλλαξει κατι στα games του τοτε θα το ξανασκεφτω πολυ σοβαρα B)

Αρα εμειναν 2 επιλογες:

Wii | Playstation 3

Φθηνο | Πανακριβο

Μετρια Γραφικα | Αριστα γραφικα

Πολλα Games | Λίγα Games

Αγνωστο μελλον | Λαμπρό Μέλλον

Και τα 2 εχουν περιπου ιδιου τυπου games. Το θεμα ειναι οτι για το ps3 χρειαζομαι νεα τηλεοραση full HD 32 ή 37 ιντσών. Οι τιμες σε αυτες ειναι απο 450 μεχρι 600. Ειναι ακριβα βγαινει ενα χιλιαρι συνολο! :shock:

Οποτε μαλλον η μόνη επιλογή είναι το wii. :-(

Δημοσ.

μονο οι σενσορες σε ενδιαφερουν? γιατι στο wii σχεδον ολα τα games ειναι με σενσορα.

οσο αφορα την τηλεοραση τωρα μπορεις να παρεις ακομα και μια μεταχειρισμενι για το πσ που να ειναι monitor με tv tuner δν ειναι ακριβες μια 20αρα 100-150Ε

και η αλλη και η πιο οικονομικη λυση να παρεις εναν ανταπτορα για vga και να συνδεσεις το χβοχ η το πσ3 με την οθονη του υπολογιστη και θα εχεις πολυ καλα αποτελεσματα.

επισεις η μονη λυση για να αποφασισεις πια κονσολα να παρεις δν ειναι μονο τα λεφτα αλλα και τα αποκλεισηκα παιχνιδια που εχει η καθε κονσολα ετσι θα δεις πια εχει τα πιο πολλα και πιο ωραι κανε μια αναζητισει στο youtube και google.

για μενα μερικα απο τα καλυτερα exclusives ειναι:

πσ3 god of war 1,2,3(το 3 ειναι απλα οτι καλυτερο εχει βγει)

untcharted 1,2 και σε καμποσο καιρο θα βγει και το 3

gran tourismo 5 απο τα καλυτερα racing simulator

heavy rain

και metal gear solid 4(ειναι το απολυτο παιχνιδι δν το βαρεθηκα ουτε στιγμη τρελα γραφικα και απιστευτο στορρυ μεχρι που δακρυσα :-D)

χβοχ: gears of war 1,2 θα βγει και 3

halo 3,4,5

forza απο τα καλυτερα racing simulator τρελα φτιαξιματα αν εισαι fan τον nfs και σαρεσουν τα sim

fable 2,3

alan wake πρωσοπικα για μενα που το περιμενα και 6 χρονια ηταν απο τα καλυτερα που επεξα στο χβοχ

απο wii δεν ξερω τι υπαρχει γενικα ΨΑΞΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε, αλλά επειδή διάβασε ότι ο Topic Starter, βρίσκει ακριβά τα παιχνίδια του PS3, να πω ότι αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα.

www.zavvi.com

www.blahdvd.com

www.thehut.com

etc...

Τα παραπάνω έχουν πολύ καλές τιμές. Δεν σημαίνει ότι επειδή μένεις σε τριτοκοσμική χώρα, οπωσδήποτε πρέπει να ψωνίζεις από αυτή.

Προσωπικά τα περισσότερα παιχνίδια που παίρνω δεν ξεπερνούν τα 25-30 Ευρώ. Φυσικά αγοράσω αυστηρά μόνο από το εξωτερικό.

Δημοσ.

μονο οι σενσορες σε ενδιαφερουν? γιατι στο wii σχεδον ολα τα games ειναι με σενσορα.

οσο αφορα την τηλεοραση τωρα μπορεις να παρεις ακομα και μια μεταχειρισμενι για το πσ που να ειναι monitor με tv tuner δν ειναι ακριβες μια 20αρα 100-150Ε

και η αλλη και η πιο οικονομικη λυση να παρεις εναν ανταπτορα για vga και να συνδεσεις το χβοχ η το πσ3 με την οθονη του υπολογιστη και θα εχεις πολυ καλα αποτελεσματα.

επισεις η μονη λυση για να αποφασισεις πια κονσολα να παρεις δν ειναι μονο τα λεφτα αλλα και τα αποκλεισηκα παιχνιδια που εχει η καθε κονσολα ετσι θα δεις πια εχει τα πιο πολλα και πιο ωραι κανε μια αναζητισει στο youtube και google.

για μενα μερικα απο τα καλυτερα exclusives ειναι:

πσ3 god of war 1,2,3(το 3 ειναι απλα οτι καλυτερο εχει βγει)

untcharted 1,2 και σε καμποσο καιρο θα βγει και το 3

gran tourismo 5 απο τα καλυτερα racing simulator

heavy rain

και metal gear solid 4(ειναι το απολυτο παιχνιδι δν το βαρεθηκα ουτε στιγμη τρελα γραφικα και απιστευτο στορρυ μεχρι που δακρυσα :-D)

χβοχ: gears of war 1,2 θα βγει και 3

halo 3,4,5

forza απο τα καλυτερα racing simulator τρελα φτιαξιματα αν εισαι fan τον nfs και σαρεσουν τα sim

fable 2,3

alan wake πρωσοπικα για μενα που το περιμενα και 6 χρονια ηταν απο τα καλυτερα που επεξα στο χβοχ

απο wii δεν ξερω τι υπαρχει γενικα ΨΑΞΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

τώρα που είδα μερικά βιντεο απο το wii τα γραφικα μου φανηκαν αθλια σαν το nitendo DS και απογοητευτικα.

Aυτο για το VGA που μου είπες δεν το πολυκαταλαβα. Η οθονη του PC μου δεν ειναι HD.

Έχω ήδη μια κάρτα τηλεόρασης η οποια έχει υποδοχή για 3 χρώματα δεν ξέρω αν αυτο μπορει να βοηθήσει σε τίποτα. Καμια ιδεα?

Δημοσ.

η οθονη του υπολογιστη σου αποκλειετε να μην ειναι hd ακομα και παλια να ειναι απο τις χοντρες αν βγαζει αναλυση 1024*768 κια πανω ειναι hd ,

με τον ανταπτορα που σου λεω ειναι απο την μια πλευρα σαν το βισμα της οθονης του υπολογιστη και απο την αλλη σαν του πσ3 αν πατησεις στο youtube how to connect ps3 to pc monitor Η ps3 in vga θα το βρεις.

και τωρα για την καρτα που υπες αν η καρτα που εχεις στο πσ σου ειναι καλη και εχει component τοτε εισαι μια χαρα το component εχει τα εξης χρωματα κοκκινο πρασινο μπλε αν δν κανω λαθος

αν ομως εχει κοκκινο κιτρινο ασπρο τοτε θα εχει την ιδια ποιοτητα με την τηλεοραση σου.

θα παρεις ενα τετιο καλοδιο απο την μια hdmi και απο την αλλι vga

http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.ba7anwar.com/vb/uploaded/3121_1250673840.jpg&imgrefurl=http://www.ba7anwar.com/vb/showthread.php%3Ft%3D7506&h=400&w=400&sz=14&tbnid=yiHsvH5D5RK8zM:&tbnh=124&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dvga%2Bto%2Bhdmi&zoom=1&q=vga+to+hdmi&hl=el&usg=__1kNIU0P_8ob-bAByllrhwswFJ6w=&sa=X&ei=HJw1TdywBcGCOoTDubYC&ved=0CB4Q9QEwAQ

Δημοσ.

η οθονη του υπολογιστη σου αποκλειετε να μην ειναι hd ακομα και παλια να ειναι απο τις χοντρες αν βγαζει αναλυση 1024*768 κια πανω ειναι hd ,

με τον ανταπτορα που σου λεω ειναι απο την μια πλευρα σαν το βισμα της οθονης του υπολογιστη και απο την αλλη σαν του πσ3 αν πατησεις στο youtube how to connect ps3 to pc monitor Η ps3 in vga θα το βρεις.

και τωρα για την καρτα που υπες αν η καρτα που εχεις στο πσ σου ειναι καλη και εχει component τοτε εισαι μια χαρα το component εχει τα εξης χρωματα κοκκινο πρασινο μπλε αν δν κανω λαθος

αν ομως εχει κοκκινο κιτρινο ασπρο τοτε θα εχει την ιδια ποιοτητα με την τηλεοραση σου.

θα παρεις ενα τετιο καλοδιο απο την μια hdmi και απο την αλλι vga

http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.ba7anwar.com/vb/uploaded/3121_1250673840.jpg&imgrefurl=http://www.ba7anwar.com/vb/showthread.php%3Ft%3D7506&h=400&w=400&sz=14&tbnid=yiHsvH5D5RK8zM:&tbnh=124&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dvga%2Bto%2Bhdmi&zoom=1&q=vga+to+hdmi&hl=el&usg=__1kNIU0P_8ob-bAByllrhwswFJ6w=&sa=X&ei=HJw1TdywBcGCOoTDubYC&ved=0CB4Q9QEwAQ

Η οθόνη του PC μου είναι 19 ιντσών. Δεν ξέρω αν υποστιρίζει HD μήπως ξέρεις απο που το μαθαίνουμε?

Επίσης θα πριτιμούσα να βάλω την κονσόλα στο σαλόνι μιας και το δωματιο μου ειναι σχετικα μικρο για κινησεις με Playstation move. θέλω να πω το γραφειο μου με το κρεβατι[ειναι απο πίσω] μου απεχουν μολις 1.20 μετρα οποτε ειναι μικρος χορος για εμπρος πισω κινησεις ή για να παρεα και να παιζουμε. Για το μεγεθος της οθονης δεν προβλημα θα μπορουσα να παρω μια 23" γυρω στα 200 ευρω.

Το σιγουρο ειναι αν υπηρχε οικονομικη δυνατητα θα αγοραζα μια τηλεοραση και ps3 και δεν θα χρειαζοταν να λεμε τωρα αυτα.

Κατι άλλο: Το ps3 θέλει full HD ή και το HD ready κάνει?

Δημοσ.

το πσ3 οπου και να το βαλεισ δεν υπαρχει προβλημα το θεμα ειναι τι θες εσυ

και κατι αλλο τα παιχνιδια του πσ3 δν ειναι full hd μονο οι ταινειες ειναι.

hd ακσιολογο ειναι 720π και πανω

οτι οθονη και να παρεις τωρα θα ειναι τελεια ολες full hd ειναι εγς πχ εχω μια samsung t220hd 1680*1050

και τα δειχνει τελεια.

και η οθονη σου που λες σταδαρ βγαζει 1280*1024 η αν ειναι wide screen 1440* κατι δν θυμαμε οποτε ναι ειναι HD

Δημοσ.

το πσ3 οπου και να το βαλεισ δεν υπαρχει προβλημα το θεμα ειναι τι θες εσυ

και κατι αλλο τα παιχνιδια του πσ3 δν ειναι full hd μονο οι ταινειες ειναι.

hd ακσιολογο ειναι 720π και πανω

οτι οθονη και να παρεις τωρα θα ειναι τελεια ολες full hd ειναι εγς πχ εχω μια samsung t220hd 1680*1050

και τα δειχνει τελεια.

και η οθονη σου που λες σταδαρ βγαζει 1280*1024 η αν ειναι wide screen 1440* κατι δν θυμαμε οποτε ναι ειναι HD

Το θεμα δεν ειναι τοσο η αναλυση της οθονης μου αν παιζει HD όσο οτι ειναι 19" και εγω θελώ κατι μεγαλυτερο. Επισης προβλημα ειναι ο χωρος.

Να σε ρωτησω: Καμια οικονομικη τηλεοραση [που να ειναι οτι πρεπει για ps3] 32 ιντσων έχεις να μου προτείνεις?

[Οποιοδηπωτε μαρκα εκτος απο LG αν γίνεται!] THANKS!!!!! :-D

Δημοσ.

Για οθονες δν εχω ψαξει και δεν ξερω και πολλα αλλα για μενα το καλυτερο ειναι να παρεις το πσ3 σου και να παιζεις με καλη ποιοτητα στο δωματιο σου και να περιμενεις λιγο και μεχρι να μαζεψεις τα λεφτα για κατι καλο στο σαλονι ετσι και αλλιω οσες φορες χρηαστεις να παιξεις με το move θα το βαλεις στο σαλονι ετσι και αλλιω λιγες ωρες θα παιζεις με το move μετα θα κουραζεσαι

α και κατι αλλο γιατι οχι lg?

εχουν εγγυηση για 0 pixel

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...