naruto14 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Yπαρχουν και για το σαλονι,αν σε βολευει? Τελος,οτι και να παρεις για παιχνιδια,το κομπιουτερ ετσι κι'αλλιος,σου ειναι απαρετητο για ολες τις αλλες εφαρμογες/δουλειες και αργα ή γρηγορα θα πρεπει να το αναβαθμησεις! Ναι εντάξει έχω 3 pc [2 σταθερούς και 1 laptop] οπότε δεν έχω πρόβλημα για τις εφαρμογες δουλείες που λες. Πιστεύω μια καλή κάρτα γραφικών και επεξεργαστή αξίζουν μόνο για παιχνίδια. Ή κάνω λάθος?
ektor7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ναι εντάξει έχω 3 pc [2 σταθερούς και 1 laptop] οπότε δεν έχω πρόβλημα για τις εφαρμογες δουλείες που λες. Πιστεύω μια καλή κάρτα γραφικών και επεξεργαστή αξίζουν μόνο για παιχνίδια. Ή κάνω λάθος? Η καρτα γραφικων ναι! Αλλα ο επεξεργαστης καθοριζει τις επιδοσει ολου του συστηματος,οχι μονο στα παιχνιδια! Εξαρτατε τι pc&laptop εχεις!Και εγω ειχα 3laptop к 1desktop,αλλα μεχρι να παρω το λαπτοπ που εχω τωρα και να αναβαθμησω/φτιαξω το desktop μου,δε μπορουσα να παιξω κανενα αξιολογο παιχνιδι με αναλυση πανω απο 800χ600! Ειχαμε φυσικα τα ps2&ps3 του αδελφου μου,αλλα εδω και κατι μηνες ειναι καπου φυλαγμενα,αφου μας ειναι αχριαστα,πλεων!
naruto14 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Η καρτα γραφικων ναι! Αλλα ο επεξεργαστης καθοριζει τις επιδοσει ολου του συστηματος,οχι μονο στα παιχνιδια! Εξαρτατε τι pc&laptop εχεις!Και εγω ειχα 3laptop к 1desktop,αλλα μεχρι να παρω το λαπτοπ που εχω τωρα και να αναβαθμησω/φτιαξω το desktop μου,δε μπορουσα να παιξω κανενα αξιολογο παιχνιδι με αναλυση πανω απο 800χ600! Ειχαμε φυσικα τα ps2&ps3 του αδελφου μου,αλλα εδω και κατι μηνες ειναι καπου φυλαγμενα,αφου μας ειναι αχριαστα,πλεων! Τελικά φένεται πως τα PC κυριαρχούν αργά ή γρήγορα των κονσολών!
RedPanda Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 έχω παίξει ένα σκασμό παιχνίδια από το τότε που ξεκίνησες το thread. την έκφραση ή χ3σ3 ή σήκω από την χ3στρ@, την έχεις ακούσει ?
naruto14 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 έχω παίξει ένα σκασμό παιχνίδια από το τότε που ξεκίνησες το thread. την έκφραση ή χ3σ3 ή σήκω από την χ3στρ@, την έχεις ακούσει ? Τι πρόβλημα έχεις εσύ τώρα ρε? Πάνε αλλού να γράψεις τα παράπονα σου.
spurakos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 φιλε προτινω να παρεις 360.για μενα ειναι το καλυτερο..το wii ειναι το κατωτερο απο ολα οσα εχεις αναφερει.δεν βγαινουν ολοι οι μεγαλοι τιτλοι για wii(skyrim)
panther_512 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Αν θα επιλέξει το Wii, θα το κάνει για τα παιχνίδια που βγήκαν ήδη, μιάς και η ζωή της κονσόλας αυτής τελειώνει με τη κυκλοφορία του νέου Zelda. Τώρα για το Skyrim, το σύστημα στο οποίο θα το ευχαριστηθείς τα μέγιστα είναι το PC και μόνο αυτό. Στις κονσόλες θα είναι πολύ κατώτερο.
naruto14 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Ως ιδέα σκέφτομαι να αρκεστώ σε ένα απλό wii και του χρόνου ένα Wii U. Αυτά γιατί ξέρω ότι το Wii U θα έχει backwards compability. Από την άλλη σε ps3 vs xbox360 τείνω πιο πολύ στο xbox λόγω των exclusives και Kinect. Και επειδή είναι και πιο φθηνό. Ποια επιλογή πιστεύετε είναι καλύτερη?
gherudos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Exclusives και xbox 360 δεν πάνε μαζί. Αλλά αν σε ενδιαφέρουν τα εκατοντάδες παιχνίδια Halo τότε να επιλέξεις xbox 360. Σκέψου όμως τι χάνεις. Ενδεικτικά θα αναφέρω 2 παιχνίδια, Uncharted και God Of War.
RedPanda Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 ^το θέμα είναι πως 360 σημαίνει FPS και FPS σημαίνει xbox live. Δηλαδή εγώ αν πριν 1 χρόνο και κάτι είχα πάρει 360 τώρα έπρεπε να είχα βάλει στην "φθηνή" τιμή του 360 δύο χρόνια live ~100 ευρώ παραπάνω ?
privateer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Exclusives και xbox 360 δεν πάνε μαζί. Αλλά αν σε ενδιαφέρουν τα εκατοντάδες παιχνίδια Halo τότε να επιλέξεις xbox 360. Σκέψου όμως τι χάνεις. Ενδεικτικά θα αναφέρω 2 παιχνίδια, Uncharted και God Of War. Ενδεικτικά αναφέρω και εγώ Forza/Gears of War τα οποία ειμαι σίγουρος θα κάνουν πωλήσεις παραπάνω απο οποιοδήποτε ps3 exclusive φέτος. Όσο για τα εκαντοτάδες halo πάλι δεν συμφωνώ. Έχουμε Halo 1, 2, 3, Wars, ODST, Reach, 4, CE Remake σε διάστημα 10 χρόνων. Αναλογία 0.8 Τι να πει και η Nintendo με τα Mario? 2007 Super Paper Mario (Wii) April 9, 2007 Mario Strikers Charged (Wii) - May 25, 2007 (Japan) Mario Party 8 - (Wii) - May 29, 2007 (North America) Mario & Sonic at the Olympic Games (Nintendo DS, Wii) - November 6, 2007 (U.S. release) Super Mario Galaxy (Wii) - November 12, 2007 (USA) 2008 Mario Kart Wii (Wii) - April 27, 2008 (USA) Super Smash Bros. Brawl (Wii) - March 9, 2008 (USA) Mario Super Sluggers (Wii) - August 25, 2008 (USA) Dr. Mario Online Rx (WiiWare) 2009 Mario & Sonic at the Olympic Winter Games (DS, Wii) - October 13, 2009 (USA) New Super Mario Bros. Wii (Wii) - November 15, 2009 (USA) 2010 Super Mario Galaxy 2 (Wii) Super Mario All-Stars 25th Anniversary Edition (Wii) December 12, 2010 (US) Mario Sports Mix (Wii) November 25, 2010 (Japan) 2011 Mario Sports Mix (Wii) Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games (Wii, 3DS) 2012 Mario Party 9 (Wii)
ultralisk Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 ^το θέμα είναι πως 360 σημαίνει FPS και FPS σημαίνει xbox live. ναι σωστά...με exclusives φέτος όπως Killzone 3, Resistance 3, SOCOM 4, Starhawk, PAYDAY : The Heist το ΧΒΟΧ σημαίνει και FPS OH WAIT... Από την άλλη σε ps3 vs xbox360 τείνω πιο πολύ στο xbox λόγω των exclusives και Kinect. Και επειδή είναι και πιο φθηνό. Ποια επιλογή πιστεύετε είναι καλύτερη?
gchris7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Ως ιδέα σκέφτομαι να αρκεστώ σε ένα απλό wii και του χρόνου ένα Wii U. Αυτά γιατί ξέρω ότι το Wii U θα έχει backwards compability. Από την άλλη σε ps3 vs xbox360 τείνω πιο πολύ στο xbox λόγω των exclusives και Kinect. Και επειδή είναι και πιο φθηνό. Ποια επιλογή πιστεύετε είναι καλύτερη? 6 μήνες το ψάχνεις και ακόμα να αποφασίσεις? -__- Περίμενε μέχρι να βγει το playstation 4 και το xbox720...
naruto14 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 6 μήνες το ψάχνεις και ακόμα να αποφασίσεις? -__- Περίμενε μέχρι να βγει το playstation 4 και το xbox720... Μπα θα αργήσει πολύ. Μιας και έχω συλλέξει όλες τις πληροφορίες που χρειάζομαι και είδα και πως ότι και να πάρω θα με ικανοποιήσει βλέπω το budget μου και αγοράζω κάτι στις 2 επόμενες βδομάδες. Μετά θα σας πω τι πήρα. Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν σε αυτό το topic!
RedPanda Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 ναι σωστά...με exclusives φέτος όπως Killzone 3, Resistance 3, SOCOM 4, Starhawk, PAYDAY : The Heist το ΧΒΟΧ σημαίνει και FPS OH WAIT... άλλο το ένα άλλο το άλλο. το ότι η επιτυχία του 360 βασίζεται σε FPS δεν είναι μυστικό, τα οποία με τη σειρά τους βασίζονται στο live, σωστά ? αυτό που ήθελα να πω είναι πως η χαμηλή τιμή του 360 δεν είναι και τόσο χαμηλή γιατί αν δεν θέλεις να αγνοήσεις τα δυνατά χαρτιά του 360 αναγκάζεσαι σε μεγάλη αύξηση του budget αυτό ήταν σε συνέχεια του σχολίου του gherudos "Αλλά αν σε ενδιαφέρουν τα εκατοντάδες παιχνίδια Halo τότε να επιλέξεις xbox 360" (το οποίο ίσως λανθασμένα έλαβα ως "εκατοντάδες παιχνίδια τύπου Halo"), ο οποίος είχε απαντήσει στο σχόλιο του naruto14 "...exclusives και Kinect. Και επειδή είναι και πιο φθηνό." που συγνώμη αλλά είναι μεγάλο marketing trick εδώ και χρόνια προφανώς εσύ και πολλοί άλλοι νομίζεται πως ο μόνος τρόπος για να παινέψετε το 360 είναι να υποβαθμίσετε το ps3 (και vise versa) οπότε αυτή τη λογική εφάρμοσες εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.